Saç Ekimi Sonuçları
Forumu bir medeks sardı sanırım son 1 hafta içinde baya ektiren oldu burda, benimde 5. günüm sizden 3 gün ilerdeyim, 5500 ektiler banada, umarım hepimizin sonucu tatmin edici olur.Ben merkezden vitaminleri de aldım, 10. Günden itibaren başla dediler, vitamin, biotin ve xpecia kullanmayı düşünüyorum.Sizin düşünceleriniz neler?
Arkadaşlar benim tenim çok yağlıdır. Şimdi incelediğimde ekilen bölge de yağlı baya. Bu bir sorun oluşturur mu sizce?
Ekilen bölgedeki enjekte edilen sıvı kendini dışarı atarken Alnın çok yağlanacak. Sıkıntı etme 15 güne geçer.
Ayni durum bende de olmaya basladi. Dedigin gibi icerideki sivilardan kaynaklidir. Bol bol su tuketmekte fayda var. Sik sik tuvalete gidip odemleri atmak iyi gelecektir.
Ödem attırıcı olarak 3 lahana yaprağını 15 dakika kaynatıp suyunu içiyorum. İşe yarayacak mı bilmiyorum ama sana da tavsiye etmek istedim.
Valla ödemleri ciddiye alın ben şuan baya çekiyorum, aşırı yangı oluyo bi kaç gün daha geçmezse merkezlede konuşup ödem söktürücü ilaç kullanacam, su içmekten nevrim döndü 😃