Gönderen Konu: Dhi Saç Ekimi Hakan DOĞANAY 4500 Greft 13-14 Haziran 2020 ( 2 Gün )  (Okunma sayısı 19068 defa)

karaca_ahmet

• Jr. Member
  • **
Hocam ben ters düz  pek anlamam; kardeşim çekti ev içinde bazı fotolar karanlıkta kalmiş, bir dahaki sefere açık havata daha net çektirmeye çalışırım , bu arada tepeyeye ekilen sakallar 3 aylık ön taraf 4 aylık, tepeye 1 ay sonra ekildi, şimdilik gayet iyi gidiyor

Cizgisiz

• Jr. Member
  • **
Abi çok güzel olmuş ben de 28 eylül de oraya ektirdim kabukları dökeli 1 gün oldu. Senin saçları görünce ben de bi heyecanlanmadım değil güle güle tara

karaca_ahmet

• Jr. Member
  • **
Abi çok güzel olmuş ben de 28 eylül de oraya ektirdim kabukları dökeli 1 gün oldu. Senin saçları görünce ben de bi heyecanlanmadım değil güle güle tara
Sana da hayırlı olsun inşallah istrdiğin mutlu sonucu alırsın

karaca_ahmet

• Jr. Member
  • **
Son durum bu arkadaşlar 130. Gün berbere  gittim traş sonrasında berberime çektirdim fotoları. Her geçen gün boşlıklar daha da azalıyor. Bu iş oldu gibi ne dersiniz ?

Leonidas

• Hero Member
abi masallah diyelim gerçekten cok iyi olmuş.
daha da gelişecektir bu saç ama bu haliyle bile harika duruyo.
özellikle vertex de daha da kapanmasını umuyorum. yakışmış güle güle tara.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Valla maşallah harika ilerlemiş çok beğendim
Global Moderator

İhtiyaradam-1342

• Jr. Member
  • **
Arkadaşım ekim öncesi diye koyduğun fotolar kimin doğruyu söyle. Orda senden en az 10 yaş büyük bi amca var. Şimdi gördüğüm yakışıklı bi delikanlı. Sizin adınıza çok sevindim çok yakışmış. Yengeyle kıskançlık kavgalarına hazır ol

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Şok yavaş umarım kalır böyle
Global Moderator

Karakutu

• Hero Member
Sonuç şimdiden harika ve çokta doğal olmuş. Hayırlı olsun birkaç ay sonra dahada güzel olur hayırlı olsun.

karaca_ahmet

• Jr. Member
  • **
Arkadaşım ekim öncesi diye koyduğun fotolar kimin doğruyu söyle. Orda senden en az 10 yaş büyük bi amca var. Şimdi gördüğüm yakışıklı bi delikanlı. Sizin adınıza çok sevindim çok yakışmış. Yengeyle kıskançlık kavgalarına hazır ol
  :) valla hanım beni destekliyordu bu konuda.   
Yorum yapan bütün arkadaşlara teşekkürler, gerçekten de doğal bir sonuç ortaya çıktı. Ekim yaptırdığım anlaşılmıyor.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Valla hocam ellerinizi semaya kaldırıp bu saçı ekenlere dua edin:) bu kadar geniş alana bu kadar kısa sürede bu sonuç gerçekten çok başarılı
Global Moderator

karaca_ahmet

• Jr. Member
  • **
Merhaba arkadaşlar 5,5 ay bitti sonuç olarak oldukça memnunum, sizin düşünceleriniz nelerdir?

grimmjow54

• Sr. Member
Hocam 10 yaş net gençleşmişsiniz. Çok yakışmış . Ön çizgideki seyreklik saçlar form aldıkça düzelecektir. Başarılı sonuç

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
kellık derecene göre 5.5 ay çok güzel ve çok doğal
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram