Gönderen Konu: Life Hair Ankara (Şahin Çelik) 4100 greft yaş 37  (Okunma sayısı 55707 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: Life Hair Ankara (Şahin Çelik) 4100 greft yaş 37
« Yanıtla #226 : 08 Mayıs 2021, 06:34:23 »
Teşekkürler dostum senınkı kadar olmasada fena olmadı

3 haziranda arkadaşlara randevu aldık beraber gıdecegız sağolsun Şahın bey rahatsız olduğum durumları düzeltecek

Bana göre sizin saç durumunuz benimkisinden daha iyi durumda. Benim genetik dökülmem finasterid kullanmasam nw 6 düzeyinde ve yaşım 33. Yani düşününce sizin saçlarınız inanın benimkisinden daha iyi durumda ve umarım daha da güzel olur.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Soulfly

• Sr. Member
« Yanıtla #227 : 11 Mayıs 2021, 17:01:06 »
çok başarılı bir sonuç kocaman bir maşallah daha ne olsun be başkan

dem11

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #228 : 02 Haziran 2021, 17:26:11 »
Otel tavsiyesi verebilir misiniz ? Yurtdışından bu akşam dönüyorum, yabancı numara ile aramak istemiyorum fiyat değişiyor diye.

Pasa06

• Sr. Member
« Yanıtla #229 : 08 Kasım 2021, 22:27:32 »
Kime ne kadar teşekkür edeyim bilemedim ama öncelikle sahin hocama ve ekibine sonsuz teşekkürler ardından tabiki forumda birçok kişiye yardımı dokunan hintele çok teşekkür ederim gerçekten bu grubu bilmeseydim karambole  bir yerde ettirme olasılığım çok fazlaydı herkese teşekkürler tekrardan...

Belki ihtiyaç yok fazla ama ayın 16sinda sahin hocaya bir ekime  daha girecez tepeler için çevremdeki herkes gerek yok diyor ama sac defterini kapatmak istiyorum.. herkesin gönlüne göre olsun hersey

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #230 : 09 Kasım 2021, 12:49:29 »
Vay be.. paşa abi cidden fena karizma olmuşsun, ben çok beğendim. Bence de gerek yok bir ekime ama sen kendini daha iyi hissedeceksen yaptır tabi, harika olmuş, daha da harika olacak. Güle güle tara.

The Cebelebettin

• Hero Member
« Yanıtla #231 : 09 Kasım 2021, 13:27:20 »
Yabancı artistlere benziyorsun abi saçlar yakıyor maşallah
  • Medikal Tedavi Proscar (1/4)

Pasa06

• Sr. Member
« Yanıtla #232 : 17 Kasım 2021, 13:10:13 »
Evet dün ikinci seans ekim gerçekleşti 3000 greftlik...
 2300 tepe ve vertex, on hatta 700 greft..
 çizgiyi çok az yanlara doğru açtık şahin hoca ve ekibine sonsuz teskkrler

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #233 : 17 Kasım 2021, 13:34:54 »
Vayyyy hayırlı olsun abi.
Bu Ekimle beraber saç sorununu insallah sonsuza dek rafa kaldıracaksın. Çok güzel bir sonuç olacağına inanıyorum gayet güzel bir sayı ekilmiş zaten çok iyi sonuçlanmıştı ilk ekiminde bu Ekim sonucu seneye bambaşka bi sen olacaksın insallah.

MyLifeBeLike

• Sr. Member
  • Sivaslı KEL
« Yanıtla #234 : 17 Kasım 2021, 13:36:55 »
Merhaba bende Şahin beye ekim yaptırdım ve 9 ay geride kaldı.

Saç yapımız ve açıklığımız epey benzer ve bende frontal ve temple peak kısımlarında oldukça yüksek verim aldım.

Şimdi bende sizin gibi vertex deki ufak açıklık için ekim düşünüyorum o yüzden de konunuzu takipte olacağım.

Vertex ekimlerinde başarı yakalanması hayli zor diye biliyorum ama frontal bölgede yüksek başarı sağlamış birinin vertex de ne kadar başarı yakalayacağını açıkcası merak ediyordum.

Şimdiden güzel sonuç almanızı dilerim. |-nazarboncugu-|
  • Ekim Tarihi: 22.02.2021
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Şahin ÇELİK
  • Greft Miktarı 3400
  • Yaşınız 38
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=20286.0

TAKVİYELER

Venatura Omega 3 Trigliserid Formlu günde 2 kapsül
Venatura D3 K2 günde 15 damla (D vitamini)
Çiğ Badem günde bir avuç
Taze sıkılmış nar suyu günde bir bardak
Limonlu su günde 2 litre
Evocapil Plus günde 2 kapsül

radres

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #235 : 17 Kasım 2021, 13:52:16 »
1. ekim de cok iyi, konuyu anlatisin ve kiyaslamali fotograflar da cok iyi, örnek sürec takibi:)
vertexe tekrar ektirmeye bile gerek yokmus aslinda ama kendi kararin tabi
gecmis olsun, takipteyiz

Pasa06

• Sr. Member
« Yanıtla #236 : 17 Kasım 2021, 15:24:36 »
Vayyyy hayırlı olsun abi.
Bu Ekimle beraber saç sorununu insallah sonsuza dek rafa kaldıracaksın. Çok güzel bir sonuç olacağına inanıyorum gayet güzel bir sayı ekilmiş zaten çok iyi sonuçlanmıştı ilk ekiminde bu Ekim sonucu seneye bambaşka bi sen olacaksın insallah.

Teskkrler kardeşim bende sac olayını rafa kaldırayım diye ikinci ekimi tercih ettim yoksa sahin hoca da ergin bey de gerek yok dediler hatta ergin hoca esprisine " Bu soğukta Ekim mi olur" dedi... gerçekten maddi boyutun ötesine geçmişler, yaptıkları işi severek ve itina ile yapıyorlar umarım başarıları her daim artarak devam eder...

Pasa06

• Sr. Member
« Yanıtla #237 : 17 Kasım 2021, 15:25:40 »
Merhaba bende Şahin beye ekim yaptırdım ve 9 ay geride kaldı.

Saç yapımız ve açıklığımız epey benzer ve bende frontal ve temple peak kısımlarında oldukça yüksek verim aldım.

Şimdi bende sizin gibi vertex deki ufak açıklık için ekim düşünüyorum o yüzden de konunuzu takipte olacağım.

Vertex ekimlerinde başarı yakalanması hayli zor diye biliyorum ama frontal bölgede yüksek başarı sağlamış birinin vertex de ne kadar başarı yakalayacağını açıkcası merak ediyordum.

Şimdiden güzel sonuç almanızı dilerim. |-nazarboncugu-|

Sahin hoca diğer ekimde 800 ekti vertexe  ve hepsi çıktı ona istinaden ikinci ekimi yaptrdim  elimden geldiğince paylaşımda bulunmaya calisacam

Pasa06

• Sr. Member
« Yanıtla #238 : 17 Kasım 2021, 15:26:29 »
1. ekim de cok iyi, konuyu anlatisin ve kiyaslamali fotograflar da cok iyi, örnek sürec takibi:)
vertexe tekrar ektirmeye bile gerek yokmus aslinda ama kendi kararin tabi
gecmis olsun, takipteyiz

Çok teskkrler  |-onayisareti-| :)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #239 : 17 Kasım 2021, 22:45:33 »
Teskkrler kardeşim bende sac olayını rafa kaldırayım diye ikinci ekimi tercih ettim yoksa sahin hoca da ergin bey de gerek yok dediler hatta ergin hoca esprisine " Bu soğukta Ekim mi olur" dedi... gerçekten maddi boyutun ötesine geçmişler, yaptıkları işi severek ve itina ile yapıyorlar umarım başarıları her daim artarak devam eder...

Soğukta saç ekimi içinizi ısıtır :). Şimdiden 2. ekiminiz hayırlı olsun. Umarım güzel tamamlayıcı bir sonuç alırsınız.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Facebook Twitter Instagram