Gönderen Konu: ASUMAN HAİR TRANSPLANT SAÇ EKİMİ | 10.11.2020 | YAŞ 24 | +4500 GRET  (Okunma sayısı 20989 defa)

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
Valla abi iyi ki varsın sende olmadan görüp yorum yapan yok büyük destek ve moral oluyorsun bana çok teşekkür ederim 🙏 ben kestirmeye korkuyordum illa iz vardır diye tahmin ediyordum görünce çok şaşırdım kuaförde aynısını dedi yıllardır saç ektiren baya kişiyi traş ettim ama alan kişi çok temiz çok güzel almış maşallah hiç belli olmuyor dedi asıl yüzümün gülme sebebi ileride sıklaştırma için bir ekim daha gerekirse donörün durumunun iyi olmuş olmuş olması 😂

Aynen, homojen bi alım olmuş, ve 2. Ekimi sakal destekli olarak rahat kaldırır bence.. |-onayisareti-| (^_^)

basrkan

• Jr. Member
  • **
Herkese merhabalar;
Ekim yapılalı bu gün tam 90 oldu 2. Traşını oldum donör bölge ve şuanki görünüm bu şekilde.
Sabah akşam minoxil ve xpecia kullanmaya devam ediyorum ayrıca sawpoo şampuan ile günde bir defa yıkama yapıyorum onun haricinde şuan kullandığım herhangi bir şey yok.
Vertex bölgesi konusunda biraz endişeliydim ama şuanki görünüm biraz biraz umutlandırdı umarım ileride daha kötüye gitmez diğer sonuçlara göre baktığımda biraz geriden geliyormuş gibi geliyor fakat sabırla beklemeye devam 😊
Diğer ufak bir sıkıntım ise yaklaşık bir haftadır günde 5-6 tel saçım dökülüyor saç ektirdiğimden bu zamana kadar hiç karşılaşmamıştım biraz endişelendirdi umarım mevsimseldir önlenebileceğim yada azaltabileceğini herhangi bir tavsiyeniz varsa rica etsem paylaşabilir misiniz ?

basrkan

• Jr. Member
  • **
Devamı

Neverlasting

• Yeni üye
  • *
Kardeşim hayırlı olsun, bitmiş bu iş çok iyi ilerleme. Sigara kullanımını nasıl yaptın ekimden hemen sonraki süreçte?

basrkan

• Jr. Member
  • **
Kardeşim hayırlı olsun, bitmiş bu iş çok iyi ilerleme. Sigara kullanımını nasıl yaptın ekimden hemen sonraki süreçte?
Çok teşekkür ederim hocam Asuman hanım çıkışlar 90dan sonra başlar demişti bakalım sabırla beklemeye devam ediyorum ama şuanki süreçten de memnunum sigara konusu da şu şekilde ekimden sonraki 10 gün günde 1-2 tane içtim daha sonraki 20 günde 4-5e çıkardım bir ay dolduktan sonra normal içime devam ettim günlük 13-14 tane anca içiyorumdur bırakırım belki diye niyetlendim ama başaramadım 😂 alkol kullanıyordum 3.5 aydır hiç kullanmadım

PcCops

• Jr. Member
  • **
Bence gidişat çok iyi , bu ekim olmuş. İnşallah sonu daha da iyi olacak.
  • Ekim Tarihi: 29/10/2020
  • Ekim Merkezi ismi Dr .Sibel Ulusan
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 41
  • Medikal Tedavi Biotin 5000 mg

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
MaşAllah Sürece göre çok iyi gidiyor, Güzel bir sonuç olacak bence, tekrardan Bol sabırlar.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Serkan Güner

• Yeni üye
  • *
selam hocam. nasil oldu memnunmusunuz. 2. ekim şart dedi mi 1 sene sonrasi icin. kapanmama ihtimali var dedi mi. ama sürece gore cok iyi gorunuyor. bende martta ektirmeyi dusunuyorum. Sağlık calisaniyim bende. kendiside hemsire zaten. bi artisi oldu mu veya fiyatta :)

Ferecov

• Yeni üye
  • *
arkadaş daha sürecin başında ve şimdiden çok iyi olacak gibi

Kayser Soze

• Hero Member
Kuaförün kesimini beğendim.
4.500 greft alınmasına karşı donör bölge güzel duruyor.
  • Ekim Tarihi: 14 Şubat 2025
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 37
  • Medikal Tedavi Xpecia

basrkan

• Jr. Member
  • **
Bence gidişat çok iyi , bu ekim olmuş. İnşallah sonu daha da iyi olacak.

çok teşekkür ederim inşallah hepimiz bu zorlu süreci başarı ile atlatırız bende şuanlık durumdan büyük ölçüde memnunum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hızlı bir süreç ekim olmuş geçmiş olsun bundan sonrası gelişme
Global Moderator

basrkan

• Jr. Member
  • **
MaşAllah Sürece göre çok iyi gidiyor, Güzel bir sonuç olacak bence, tekrardan Bol sabırlar.. |-onayisareti-| (^_^)

Çok teşekkür ederim abi en sabırsız olunan zamana geldim gelişme olmuyormuş gibi geliyor inşallah hepimiz istediğimiz sonuca ulaşırız :)

basrkan

• Jr. Member
  • **
selam hocam. nasil oldu memnunmusunuz. 2. ekim şart dedi mi 1 sene sonrasi icin. kapanmama ihtimali var dedi mi. ama sürece gore cok iyi gorunuyor. bende martta ektirmeyi dusunuyorum. Sağlık calisaniyim bende. kendiside hemsire zaten. bi artisi oldu mu veya fiyatta :)

Selamlar, ekimden şuanlık memnunum yüzümü güldürüyor ama insanoğlu hep biraz daha fazlasını bekliyor bakalım sabırla beklemeye devam ediyorum. Asuman hanım ile 2. ekim konusu hiç açılmadı konuşmadık ama benim tahminimce ileride ikinci ekime ihtiyacım olucak:D Sağlık çalışanı olmamın fiyatta herhangi bir etkisi olmadı sadece operasyon sürece biraz daha konusarak samimi geçti diye düşünüyorum onun haricinde benim gördüğüm bir artısı olduğunu söyleyemem

basrkan

• Jr. Member
  • **
arkadaş daha sürecin başında ve şimdiden çok iyi olacak gibi

Şuanlık durumdan bende büyük ölçüde memnunum inşallah ilerleyen süreç gelişerek devam eder teşekkür ederim yorumunuz için:)

Facebook Twitter Instagram