Gönderen Konu: GENETİK ERKEK TİPİ SAÇ DÖKÜLMESİ SORUNUM VE BAŞARILI OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜM TEDAVİM  (Okunma sayısı 53379 defa)

sacekimi622

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Şuan sadece xpecia kullanıyorum
Hocam sizce bu tedavide en etkili olan şey neydi

jumong

• Jr. Member
  • **
Xpecia hairforte olduğunu  ve en önemlisi de istikrar hocam. Sonuçta bu kompleks tedaviler uzun süreli kullanımda verim alınabilinir diye düşünüyorum.
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi Xpecia (günde 2), Hairforte (günde 2ml), haftada 3 dermoroller, her gün 1 diş sarımsak
Xpecia sabah akşam,
hairforte sabah akşam 1ml,
her gün 1 diş sarımsak,
2-3 günde bir dermoroller,
2 haftada bir bemiks evingen bepanthen ampul,

sacekimi622

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Xpecia hairforte olduğunu  ve en önemlisi de istikrar hocam. Sonuçta bu kompleks tedaviler uzun süreli kullanımda verim alınabilinir diye düşünüyorum.
Ben de bugün başladım xpecia ya Saadet başaranoğlu diye Bi tonik var onu kullanıyordum 1.5 aydır içinde procapil de var ama saçım daha fazla açıldı tepeden bırakacağım sanırım önce dökülüyor somra yeniden çıkıyor falan diyorlar ama bana biraz mantıksız geldi hair forte da bu şekilde bir şey oluyor mu hocam

jumong

• Jr. Member
  • **
hocam bu tarz ilaçlar başta dökme yapar o yüzden sakin kalıp sürece güvenmeniz lazım istikrarlı bir şekilde giderseniz fayda mutlaka görürsünüz diye düşünüyorum.
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi Xpecia (günde 2), Hairforte (günde 2ml), haftada 3 dermoroller, her gün 1 diş sarımsak
Xpecia sabah akşam,
her gün 1 diş sarımsak,

explosen

• Hero Member
hairforte de ömrünce kullanıcaksın yani saçlar kalmasını istediğin sürece zorundasın  düzeni aksatırsan da çoğu dökülecek 2 3 ay içinde mesele bu mavi serum lar olmadan çıkarabilmek
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

jumong

• Jr. Member
  • **
Yanılıyorsun hairforte ı bırakalı 3  yıl oldu sadece xpecia kullanıyorum ve saçlarım hemen hemen aynı.
  • Yaşınız 21
Xpecia sabah akşam,
her gün 1 diş sarımsak,

Beyonder

• Hero Member
Yanılıyorsun hairforte ı bırakalı 3  yıl oldu sadece xpecia kullanıyorum ve saçlarım hemen hemen aynı.

Gerçekten şaşırtıcı sadece Xpeica öyle çıkmış saçı bu kadar nasıl iyi korudunuz yıllardır hayret ettim. Uzun zaman iyi bakım sağlamışsınız tabi ama son 3 yıldır xpecia bi' vay dedirtti.
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

kingoftheworld

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Aleykum selam hocam,inşaAllah saçlarınızı korumayı başarabilirsiniz.

caputodeoro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
türünün ilk örneği sanırsam bu takviyeyle böyle bişey başaran olduğunu görmemiştim
Insanlara yardım etmek,geçtiğimiz yollardan geçenlere destek olmak bizi mutlu eder

Insan hiçbir bilgiyi veya dünyevi şeyi mezara götüremez, bilgi paylaşmakta bir zekâttır.....

Saç derisi 5-alfaredüktaz'ını hedef alan
Topical Finasteride

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39773.0

Facebook Twitter Instagram