Anket

Favoriniz kim

Alanyaspor
0 (0%)
Başakşehir
0 (0%)
Beşiktaş
48 (48.5%)
Fenerbahçe
24 (24.2%)
Galatasaray
21 (21.2%)
Gaziantep
0 (0%)
Hatayspor
1 (1%)
Trabzonspor
1 (1%)
Sivasspor
1 (1%)
Karagümrük
3 (3%)

Toplam Oy Verenler: 99

Gönderen Konu: Kim şampiyon olur?  (Okunma sayısı 12655 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Kim şampiyon olur?
« Yanıtla #195 : 03 Mayıs 2021, 22:26:19 »
 3 1 net skor.boyle maçlarda 1 0 olsun benim olsun diyecen kume takımları her zaman tehlikelidir.her maçın sonu oyundan düşüyoruz.adamlar golden sonra kafayı atsa 2 yi bulsa strese gircektik.3 0 da bile ne ben nede bir çok fbli rahat değildi sonlarda bişiler olcak seziliyor.bu son 15 20 dkya dikkat edilmeli.penaltıdada ben boyle pozisyonlarda verilmemesi taraftarıyım

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #196 : 04 Mayıs 2021, 00:05:45 »
Bayern in başına 33 yaşındaki biri getirilip ve kulübüne 27 milyon ödeniyorsa Emre neden devam etmesin. Getirirken para veriyorsun birde göndermek için para veriyorsan eski ve bu işi başaran eski ve genç futbolculara bu şansların verilmesi doğru bir karar.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #197 : 04 Mayıs 2021, 00:14:29 »
 daum gibi adamlar varken emre saçma olur.sergen bjkye gelene kadar sağda solda pişti.tecrubeyi bizde kazanmasın.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #198 : 04 Mayıs 2021, 00:36:22 »
daum gibi adamlar varken emre saçma olur.sergen bjkye gelene kadar sağda solda pişti.tecrubeyi bizde kazanmasın.
katılıyorum aynı hatayı biz hagi ile yapmıştık. gerçi hagi çok kötü yönetmedi fakat tecrube eksikliği vardı. kendi arkadaşlarımdan görüyorum fener taraftarının artık dayanacak gücü kalmadı, 8 yıl az bir süre değil, işini sezon başından sağlam kazığa bağlamalı.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #199 : 04 Mayıs 2021, 01:15:36 »
 ahmet çakar algı yapıyor kural hatasıymış hakem hataları sampiyonluğu almışmış ingilterede dunyanın en iyi 10 hakeminden biri bu pozisyona penaltı vermişmiş falan filan normalde dobra bulurum ahmet çakarı ama bu konuda fanatik fbli olarak katılmıom.kadron yaslı baskan işi bilmio ne kural hatası ne hakem mağduru olmazdı bu takımdan bişi olmadıda.bu puan bile çok çok fazla bu dandik futbola.emre geldi biraz canlandı bu demek değilki emre onumuzdeki yıllarda bizde iş yapar.yeni hoca gelince canlanır zaten erolun yerine bende yapardım aynılarını.kadroyuda kuran emre.8 yıl sampiyon değil 88 yıl olsa biz fbliyiz ama goz gore gore yapılan hatalar strese sokuyor bizi.oyna icraat yap gercekten mağdur ol o zaman ağlan yakın ama boşsun işte niye ağlanıon bu camianın ağlanmaya hakkı yok.ne baskan baskan ne hoca hoca ne topçular topçu.boyle iş olmaz.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #200 : 04 Mayıs 2021, 01:25:33 »
Ben 32 yaşındayım, aklım erdiğimden bu yana futbol takip ediyorum. Topçuluktan teknik adamlığa geçip de ayağının tozuyla başarılı olmuş bir teknik adam cidden hatırlamıyorum. Bu seneyi zaten Emre'ye sayamayız ama çok yolu var hakikaten. Minumum 5 yıl başka bir takım çalıştırmalı ve o çalıştırdığı dönemde de ışık vermeli ki, ilerde Fb'ye teknik direktör olsun. Fb, Gs ve Bjk'a teknik direktör olmak bu kadar kolay olmamalı.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #201 : 04 Mayıs 2021, 01:36:23 »
 hem oyle hem ben emreden hoşlanmıyorum he koskoca fb klubu emreden hoşlanmıom diye onu kovucak değil ama bu camianın içine sokulmamalıydı emre.

mehmetural

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #202 : 04 Mayıs 2021, 13:38:23 »
emre gitsin baska yerde hocalık yapsın basarılı olursa devam etsin 5 10 sene sonra pişince geldin hatta hiç gelmesin geldiğinden beri ali koçu almış parmağına basket topu dondurur gibi donduruyor.korkuom seneye buda koçta kalcak zaten gelecek senede yandı o zaman.daum gibi adam varken emre hocalıkta tırnağı olamaz bu klubun kapısından girmemeliydi emre

Ya hocam, bir tane olumlu bir cümle kullan Allah aşkına :) Adam şuan hocalık yapıyor. Ve uzun zamandır beklediğimiz futbola yönelik takımda ilerleme var. Göz açıkça görüyor. Eğer bunu ilerletebilecekse kalsın diyorum. Ali Koç'u basketbol topu gibi döndürüyor felan diyorsun :D Buna aklın eriyor mu cidden. Emre kim ki Ali Koç'u döndürebilsin. Ali Koç'un gücünün farkında değilsin sanırım. Ali Koç gelmeseydi şuan Fenerbahçe borç batağında sürükleniyordu. Bir sürü sponsor kazandırdı kulübe. Cebinden para verdi. Adam daha ne yapsın. Seneye forma sponsoru PUMA olacak. Bunları göz ardı etmeyelim lütfen.
  • Yaşınız 24

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #203 : 04 Mayıs 2021, 14:25:49 »
 niye donduruyor o zaman.almış eline istediğini gibi kullanıyor .olumlu ne varki olumlu dusunup kendimi avutucam.aziz yıldırım cebinden onun 3 katını verceğini soledi seçilirse.koç verdi formalarıa kendi şirketlerinin reklamını yaptırdı bir sürü boş tranferle verdiğini aldı borsa gelirleri şu bu federasyondan galibiyet basına aldığı primler şu bu hepsini dusurdu koç.sade kuru kuruya parayla olmuyor.verdiğini aldı zaten .tarihin en kotu baskanı fbnin.koçcular hep aynı bahanenin arkasına sığınıyor.gelmese borctan batmıştık.bedava para vermedi reklamını yaptı egosunu tatmin etti bir suru har vurup harman savurdu.aziz 3 katını verceğini soledi.koçu savunanları halen anlamıom.tek avuntum 3 sene bişi beklemeyin diğer 3 sene yapıcam demiş.aziz zamanında derbilerin efendi her sne ilk 2 ye giren tum branslarda kafaya oynayan takım kadıkoyde gsye gol bile atamıyor.gs bjk en buyuk transferini koçla yaptı

mehmetural

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #204 : 04 Mayıs 2021, 16:47:30 »
Hocam, şunu çok net söylüyorum. Ben, aşırı fanatik bir taraftarım. Ve dakikası dakikası bilgileri okurum. Antrenmanda hangi futbolcular ne yapıyora kadar dikkat ederim. Öyle hasta bir Fenerbahçeliliğim vardır. Seçim gününü, Aziz Yıldırım'ı ve Ali Koç'u defalarca dinledim. 3 kat felan diye bir şey asla olmadı. Her duyduğunuza inanmayın. Aziz Yıldırım bir para vereceğini söyledi. Ali Koç da "ne vereceğinizi söyleyin, ben bir fazlasını vereceğim" diyerek racon kesti. Geldiği ilk ay 50 milyon dolar karşılıksız para koydu kasaya. Fenerbahçe tarihinin görmediği fiyatlarla sponsorluklar yaptı. Kendi firmasını yapacak tabi. Çünkü o parayı verecek başka bir firma yok. Kendi firmasıyla en yüksek rakamları verdi. Fenerbahçe'nin neredeyse tüm amatör kulüplerine sponsor oldu. Daha da kaynak sokabilmek için çabaladı. Ama UEFA kriterleri gereği belirli bir limitin üzerinde karşılıksız para sokamıyorsun.

Kimse kusura bakmasın. O kadar borçla kulüp devralıyorsun. Borçların çoğunu erteletiyorsun. Ödemeler yapıyorsun. Takımın seyirci gelirleri, forma gelirleri hepsi temlikli. Satıldığında kulübe kuruş para girmiyor. Hepsi bankalara aktarılıyor direkt.

Ali Koç, sporsal anlamda son derece başarısız başkanlık yapsa da maddi anlamda Fenerbahçe'yi büyük bir uçurumdan kurtarmıştır. Bilmeden, araştırmadan sallamanın manası yoktur.

Hatırlatmak isterim ki Aziz Yıldırım'ın da ilk 2-3 senesinde şampiyonluk gelmemiştir. Ali Koç da tıpkı Aziz Yıldırım gibi yeniden başkan seçilerek görev almayı hak etmektedir. 3 yıl daha başkanlık yaptığında başarısız olursa zaten bu taraftar kendi elleriyle kapının önüne koyacaktır.

Aynı zamanda Aziz Yıldırım'ın son 4 senesinde de bu takımın şampiyon olamadığını, şampiyon yapan tüm hocaların kovulduğunu, başarılı oyuncuların kovulduğunu hatırlatırım. Aziz Yıldırım çok sevdiğimiz bir başkandır fakat sütten çıkmış ak kaşık değildir. Bu kulüpte başarılı olduğu kadar başarısız da olmuştur. Aynı kredi Ali Koç'a da tanınmalıdır.

Size de bir tavsiyem var. Hayata her zaman böyle kötümser ve karamsar bakmayınız. Biraz daha anlayışlı ve düşünceli olmakta fayda bulunmaktadır.  Her önümüze gelene sallarsak hiçbir şey elde edemeyiz. Fenerbahçe kulübü çok büyüktür. Elbette daha güzel zamanlar yaşayacaktır. Başkanı her kim olursa olsun.
  • Yaşınız 24

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #205 : 04 Mayıs 2021, 16:54:31 »
 tartısmaya girmek istemiyorum iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 04 Mayıs 2021, 17:18:18 Gönderen: emekli kel »

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #206 : 04 Mayıs 2021, 18:49:05 »
ben emre belezoğlu'nun yeterli seviyede olduğunu düşünmüyorum. emre ile birlikte fener bir ivme kazandı fakat direkt sezona emre'yle başlamak kumar gibi bir şey. ali koç artık ciddi baskı altında, ailesi bu konuda çok rahatsız ve başkanlığı bırakmasını istiyorlar. fener taraftarları ikiye bölünmüş zaten, ali koç'un gitmesini isteyen tayfa ve kalmasını isteyen tayfa. ali koç'un kalmasını isteyenleri anlamıyorum, vasat seviciliği yapmaya gerek yok arkadaşlar. ali koç mali anlamda fenere çok katkı yaptı fakat sportif anlamda yerlerde takım. geleli 4 yıl olacak henüz bir branşta doğru düzgün elle tutulur bir başarın yok. bunun sorumlusu sadece ali koç değil önceki yönetimde mali ve sportif hatalar yaptı fakat bunlar üst üste binince taraftarın canına tak etti. bence ali koç'a tepki göstermek istifasını istemek her fener taraftarının hakkıdır.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #207 : 04 Mayıs 2021, 20:38:16 »
 paris _city  maçın kralı.efeste madridi eledi.sevindirici.
« Son Düzenleme: 04 Mayıs 2021, 23:18:55 Gönderen: emekli kel »

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #208 : 05 Mayıs 2021, 01:10:01 »
Emre ile Bayern’in aldığı nagelsmann bir tutulmuş. Nagelsmann nerelerde neler yapmış 35 yaşına kadar bir bakın derim. Emre tepeden inme hoca yapıldı. Tekrar sportif direktör yapılıp teni hoca alınması da saçma olur. Sürekli yerime Emre mi geçecek diye Demokles’in kılıcı gibi sallanır yeni hocanın tepesinde.

Bir Beşiktaşlı olarak tek korkum Fbye Daum’un gelmesi. Gerçi Aykut’un Daum’u yedişi gibi Emre de yer Daum’u kalırsa. Ayrıca öyle 8-10 tane yardımcı hoca oyuncu falan papazları doldurarak başarı yakalanmaz.

Volkan Selçuk Emre

Saha içinde Caner Gökhan söylentiler  doğruysa Burak Yılmaz da geliyormuş.

Cadı kazanı gibi, bu kafayla FB değil 8 18 sene daha şampiyon olamaz. Her parlayan Anadolu’daki oyuncuyu alarak, eski kaşrları getirerek başarılı olma dönemi 2008de falan bitti.

Lig şampiyonluğunun şifresi düzenli ödenen maaş ve takım içi arkadaşlık dostluk havasıdır. O sağlanmayınca Sosa Perotti Mesut Ozanlı kadro Nsakalı Nkdoulu Larinli kadroyu geçemiyor işte.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #209 : 05 Mayıs 2021, 15:36:12 »
Emre ile Bayern’in aldığı nagelsmann bir tutulmuş. Nagelsmann nerelerde neler yapmış 35 yaşına kadar bir bakın derim. Emre tepeden inme hoca yapıldı. Tekrar sportif direktör yapılıp teni hoca alınması da saçma olur. Sürekli yerime Emre mi geçecek diye Demokles’in kılıcı gibi sallanır yeni hocanın tepesinde.

Bir Beşiktaşlı olarak tek korkum Fbye Daum’un gelmesi. Gerçi Aykut’un Daum’u yedişi gibi Emre de yer Daum’u kalırsa. Ayrıca öyle 8-10 tane yardımcı hoca oyuncu falan papazları doldurarak başarı yakalanmaz.

Volkan Selçuk Emre

Saha içinde Caner Gökhan söylentiler  doğruysa Burak Yılmaz da geliyormuş.

Cadı kazanı gibi, bu kafayla FB değil 8 18 sene daha şampiyon olamaz. Her parlayan Anadolu’daki oyuncuyu alarak, eski kaşrları getirerek başarılı olma dönemi 2008de falan bitti.

Lig şampiyonluğunun şifresi düzenli ödenen maaş ve takım içi arkadaşlık dostluk havasıdır. O sağlanmayınca Sosa Perotti Mesut Ozanlı kadro Nsakalı Nkdoulu Larinli kadroyu geçemiyor işte.
Daum çağın çok gerisinde kaldı. Daum en son futbolu 2001-2002 sezonunda Beşiktaşa oynattı. Sonra Fb ve Bursa kariyerlerinde futbol namına pek bir şey izletmedi. Çok kontrolcü ve kısır futboluyla ön plana çıktı. Eski Daum değil o. Keşke getirseler.

Facebook Twitter Instagram