Gönderen Konu: Dr Koray erdoğan saç ekimi sonuçları  (Okunma sayısı 143877 defa)

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr Koray erdoğan saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #75 : 27 Mayıs 2017, 22:02:55 »
Türk hastalara bir kıyak geçse de ektirsek keşke. yabancı hastalar bizden 4 kat karlı malum Tl/Euro ..

Kesinlikle katılıyorum sana.
Ama o zaman Asmed  pide kuyruğu gibi olur sanırım.
yine diğerlerine nazaran üst sınırdan ekebilir aslında. sonuçta 40 bin vermek ayrı 30 bin vermek ayrı..

Evet en azından şu 2.5
2 yapabilir : )
imza mı toplasak,hintell hocayı tanıyor aracı olsa:D belli bir oran indirim olsa 20 kişi paket halinde ekilsin ne çıkarsa bahtımıza kabul deriz.

sertac93

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #76 : 27 Mayıs 2017, 22:48:20 »
Koray hoca 2,5 euro mu 3,5 euro mu

Müdür

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 27 Mayıs 2017, 22:55:42 »
2,5

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #78 : 28 Mayıs 2017, 03:16:21 »
Türk hastalara bir kıyak geçse de ektirsek keşke. yabancı hastalar bizden 4 kat karlı malum Tl/Euro ..

Kesinlikle katılıyorum sana.
Ama o zaman Asmed  pide kuyruğu gibi olur sanırım.
yine diğerlerine nazaran üst sınırdan ekebilir aslında. sonuçta 40 bin vermek ayrı 30 bin vermek ayrı..

Evet en azından şu 2.5
2 yapabilir : )
imza mı toplasak,hintell hocayı tanıyor aracı olsa:D belli bir oran indirim olsa 20 kişi paket halinde ekilsin ne çıkarsa bahtımıza kabul deriz.

:))) tanıyorum evet hoca yı ama doktorum oldugu için hasta doktor ilişkisi..  :) o yüzden bu sekilde bişi söylemek haddimi aşar...

ama belki bu foruma özel bı haftasonu konsültasyon rica edebılırız hocadan asmed de  20 kişi 30 kişi filan toplansak  belki bışeyler olur
bunu rica ederiz iyi niyetli biri hoca geri çevirmez diye düşünüyorum  toplu konsültasyonu çünki bazen yurt dışında forumlar böle konsültasyon düzenleyip koray hocayı ülkesine çagırıyor bı kaçkere gitmişti bizi neden geri çevirsin.
« Son Düzenleme: 28 Mayıs 2017, 03:34:25 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

sertac93

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 28 Mayıs 2017, 03:33:27 »
Koray erdoğan muttalip keser ve hlc bence türk hastalarına euro fiyatini düşük tutmaları lazım. Resmen avrupadaki adamlardan 10 adim geriden para biriktiyoruz. Oradaki adam iki maaşı ile en iyi doktorlara ektirirken biz yemeden içmeden 2 yil para biriktirmemiz lazim. Hatta yetmiyor kredi filan devreye giriyor. 
Çünkü arada uçurum degil bildiginix iki ayri dunya gibiyiz avruoa ile ekonomik acıdan. Hem kaliteli doktorlar boyle yol izlerlerse turkiyede bütün merdiven alti ekimciler silinir piyasadan.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 28 Mayıs 2017, 04:17:11 »
Koray erdoğan muttalip keser ve hlc bence türk hastalarına euro fiyatini düşük tutmaları lazım. Resmen avrupadaki adamlardan 10 adim geriden para biriktiyoruz. Oradaki adam iki maaşı ile en iyi doktorlara ektirirken biz yemeden içmeden 2 yil para biriktirmemiz lazim. Hatta yetmiyor kredi filan devreye giriyor. 
Çünkü arada uçurum degil bildiginix iki ayri dunya gibiyiz avruoa ile ekonomik acıdan. Hem kaliteli doktorlar boyle yol izlerlerse turkiyede bütün merdiven alti ekimciler silinir piyasadan.
hlc nın bu forumda 3-4  tane patlıyan ekımı var bence bıraz daha araştır orayı   1 ero da yapsa çok fark etmez hlc  sertac..   keser hoca da geniş alan ekmez mesala bana ekmezdi eksede okadar uzun süre operasyona ben dayanamazdım..  haklısında yanı adamların fıyatları bellı imkanı olan gider olmayan gıdemez çok konusmaya  gerek yok bu konuyu Türk piyasasında %10 hastaları var zaten ful dolu artmasınıda istemezler indirim yaptılar diyelım baş edemezler kuyruk olur  ve kalite düşer
« Son Düzenleme: 28 Mayıs 2017, 04:20:05 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #81 : 29 Mayıs 2017, 20:51:31 »
65.. kendi ekimimide burda  paylaşayım öncesi ve "190 günki hali süreç halinde  3621 grefts  repair (düzeltme ekimi) ilk ekim mikro motor ile oldu ekilenlerin %70 temizlendi hiçbir anlam ifade etmeyen ters yönleri vardı ekilenlerin şakaklarımdan alınanan  kötü yönde ekilmis saçların alındıgı yerlerde  hiç bir iz yok derıde alındıgına dair suan  ..
« Son Düzenleme: 30 Mayıs 2017, 03:32:52 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 29 Mayıs 2017, 20:52:48 »
devam
« Son Düzenleme: 30 Mayıs 2017, 15:00:36 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #83 : 29 Mayıs 2017, 21:05:05 »
ekim öncesi analizlerin bir kısmı
Global Moderator

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 29 Mayıs 2017, 21:10:10 »

AAAA analiz :) halbuki alttarafı saç ekimi , görende tüp-geçit yapıyor sanacak.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : 29 Mayıs 2017, 21:13:02 »

:)) diymi ne gerek var halbuki direk eksinler :)) bunları özellıkle paylaşalım ki diger doktorlar forumu inceledigi için görsünler
saç ekımı nasıl olur Saç ekımı yaptıracak kişiler ne kadar bılınçli anlasınlar..  kendılerını  geliştirmek zorunda olduklarının farkına varsınlar  haksızmıyım :)
« Son Düzenleme: 29 Mayıs 2017, 21:15:15 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #86 : 29 Mayıs 2017, 21:22:49 »

:)) diymi ne gerek var halbuki direk eksinler :)) bunları özellıkle paylaşalım ki diger doktorlar inceledigi için görsünler
saç ekımı nasıl olur Saç ekımı yaptıracak kişiler nekadar bılınçli anlasınlar kendılerını  geliştirmek zorunda olduklarının farkına varsınlar  haksızmıyım :)

Geçenlerde bir konuyu tartışmıştık... Koray hocanın Ekim'leri neden hep basarılı.. bir dünya yazdık çizdik yorum yaptık... boşa zaman kaybetmişiz .. sadece bu fotoğrafı paylaşsan fazlası ile yeterli gelir imiş.
İşi küçümsemiyorum ama Vicdan sahibi adamlar, asgari maaşın 1300 lira olduğu bir ülkede günlük min 4-5 binlira (aylık 100 e yakın asgari maaş yapar) para kazanacaksın , gidip 3-5 Euro para harcayıp bu iş için hayati önem taşıyan, planlama için olmaz ise olmaz yazılımları, micro kameraları almayacaksın...

Bu işin 2 açıklaması olabilir...
1.si hırsızlık , dolandırıcılık ,vicdansızlık
 2.Ahmaklık, kendini bilmezlik.....

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #87 : 29 Mayıs 2017, 21:41:10 »

:)) diymi ne gerek var halbuki direk eksinler :)) bunları özellıkle paylaşalım ki diger doktorlar inceledigi için görsünler
saç ekımı nasıl olur Saç ekımı yaptıracak kişiler nekadar bılınçli anlasınlar kendılerını  geliştirmek zorunda olduklarının farkına varsınlar  haksızmıyım :)

Geçenlerde bir konuyu tartışmıştık... Koray hocanın Ekim'leri neden hep basarılı.. bir dünya yazdık çizdik yorum yaptık... boşa zaman kaybetmişiz .. sadece bu fotoğrafı paylaşsan fazlası ile yeterli gelir imiş.
İşi küçümsemiyorum ama Vicdan sahibi adamlar, asgari maaşın 1300 lira olduğu bir ülkede günlük min 4-5 binlira (aylık 100 e yakın asgari maaş yapar) para kazanacaksın , gidip 3-5 Euro para harcayıp bu iş için hayati önem taşıyan, planlama için olmaz ise olmaz yazılımları, micro kameraları almayacaksın...

Bu işin 2 açıklaması olabilir...
1.si hırsızlık , dolandırıcılık ,vicdansızlık
 2.Ahmaklık, kendini bilmezlik.....

almak la olmuyorkı dostum sadece bunu sistemleri  kullanıcak bılgı ve  eğitimde olması lazım  tabi çogu ego olarak burnundan kıl aldırmadıkları için yada hepsi en iyi ekımcının kendılerının oldugunu idda ettikleri için( yersen) eğtimde almaz böyle böyle yavaş yavaş bizler bilinçlendikce bilgilerimizi ınsanlara paylaştıkca hastalar bılınçlendikce hepsı bır bır piyasadan sılınıp gıder ...

öncelık olarak hastaların bılınçlenmesı gerek ... ben bugun her hangı bır ekımcının merkezıne gıtsem ektırıcem dıye ne sordugum sorulara cevap verebilir yada  15 dakıka sonra karşımda meğelemeye baslar .. onun gıbı :) keza senınde  açıkcası ben bir saç ekimci olsam gider koray hoca nın kapısında yatar napar ne eder ondan bişeyler  ögrenirdim... koray hoca sanslı :P ekimci olsam benden kurtulamazdı :S bu yapılan workshop lara hep yabancı doktorlar gelıyor ama sorsan türkiye saç ekımınde en ıyı ulkeymıs sayı olarak olabılır ama başarı olarak malsef degıl  bunun nedenıde bunlar . artık saç ekımınin basit bır işlem olmadıgı idrak edilmeli ve bu işi sadece hastasını memnun edebılen kişilerin yapabılmesi gerek.. çünki insanlara yazık benım ilk ekımım deki yaşadıklarım piskolojim kelımelerle ıfade edılmeyecek kadar agır geldı bana ve bunu bana 3 kuruş para için yaşattılar o yüzden elımden geldıgı kadar başkaları yaşamasın dıye caba gösterıyorum 
« Son Düzenleme: 29 Mayıs 2017, 22:02:52 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

sertac93

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #88 : 29 Mayıs 2017, 23:05:10 »
Abi ben valla çevremde saç ekimi düşünen herkesi bilgilendirmeye çalışıyorum. Bu iş sanat gibidir ucuza kaçılmaz diyorum Türkiyede kaliteli işler yapan doktorları söylüyorum. Millet hala 2 bin tl 3 bin tl saç ektirme derdinde. Bizim toplum biraz zor akıllanır.

Avrupadaki adamlarda sorgulamak bir gelenek yaşam biçimi her gördüğüne inanmıyor, zaten avrupadaki bir tanıdığıma sormuştum orada her önüne gelen ekim merkezi açamaz öyle ingstramdan resim paylaşmak ile kimse kimseyi kandıramaz. Ama Türkiyede öyle mi ünlüye ekiyor diye millet gider intihar da eder bu kafayla. Bizde sorgulama kültürü yok. Araştırma azmi yok.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #89 : 29 Mayıs 2017, 23:45:32 »
Abi ben valla çevremde saç ekimi düşünen herkesi bilgilendirmeye çalışıyorum. Bu iş sanat gibidir ucuza kaçılmaz diyorum Türkiyede kaliteli işler yapan doktorları söylüyorum. Millet hala 2 bin tl 3 bin tl saç ektirme derdinde. Bizim toplum biraz zor akıllanır.

Avrupadaki adamlarda sorgulamak bir gelenek yaşam biçimi her gördüğüne inanmıyor, zaten avrupadaki bir tanıdığıma sormuştum orada her önüne gelen ekim merkezi açamaz öyle ingstramdan resim paylaşmak ile kimse kimseyi kandıramaz. Ama Türkiyede öyle mi ünlüye ekiyor diye millet gider intihar da eder bu kafayla. Bizde sorgulama kültürü yok. Araştırma azmi yok.

haklısın setaç işte burda görev size düşüyor araştıran kişilersiniz  forumda da gayet bılgılı kişiler var
forumda konular açıp her ulaştıgınız bılgıyı paylaşmanız gerek ben size elimden geldigi kadar bu konuda destek olurum..
yeterki siz bunun için çaba gösterin..
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram