Arkadaşlar Merhaba,
Öncelikle uzun süredir burayı güncellemediğim için kusura bakmayın. Hayat yoğunluğundan dolayı ara verdim, ancak bu aralar biraz boş vaktim olduğu için güncelleme yapmak istedim.
1. Yıl Kontrolü ve İkinci Ekim Önerisi
İlk yılın sonunda Serkan Bey’e kontrole gittim. Donör alımından kaynaklı ciddi bir boşluk oluştuğunu fark ettim ve doğrusu bu beni biraz üzdü. Serkan Bey, bu bölgeyi saç simülasyonu ile kapatmayı önerdi ve disarda bir yerde daha sonrasinda simülasyon uygulamasını yaptırdi. Ancak bunun kalıcı bir çözüm olmayacağını, yalnızca birkaç yıllık bir görünüm sağlayacağını biliyordum. Nitekim sonuçtan ve özellikle kalıcılığından pek memnun kalmadım; kısa sürede etkisini yitirdi.
Ayrica kontrolde ikinci bir ekim de konusuldu. Burdaki tavri cok begenmedim direk yorum yapilmadan ikinci ekim dendi yani biraz rahatsiz hissettim para bakisli tavirdan dolayi, neyse. Açıkçası, yeterli donör kalmadığını düşündüğüm için bu fikre sıcak bakmadım. Serkan Bey, “Göğüs kıllarını da donör olarak kullanabiliriz, sakaldan ve biraz da saçtan alırız,” dedi. Fakat bu konuda emin olamadım; ayrıca verdikleri fiyat o dönem bana pahalı geldi.
En rahatsız olduğum nokta, saçlar uzadığında orantısız bir şekilde uzuyor ve bu yüzden genelde kısa kestirmek zorunda kalıyorum. Özellikle yanlar ve arka kısımda boşluklar daha belirgin hale geliyor. Ayrıca ekilen saçların bir kısmının tutmadığını anladım; bu bölgelere tekrar ekim yapılması gerektiğini söylediler ama dedigim gibi yaptırmak istemedim. Açıkçası, Serkan Bey' in bu süreçte biraz daha ekimin arkasinda durmasını beklerdim.
Aşağıdaki fotoğraflarda 1. yıla ait kontrol sırasında çekilen görselleri bulabilirsiniz. Bir sonraki paylaşımımda, 3 yılın ardından geldiğim noktayı ve güncel fotoğrafları aktaracağım.