Anket

Saç ekiminiz beklentinizi karşıladımı

Saç ektirdim memnunum
27 (71.1%)
Saç ektirdim pişmanım
11 (28.9%)

Toplam Oy Verenler: 38

Gönderen Konu: Saç ektirdiğiniz için memnunmusunuz?  (Okunma sayısı 8929 defa)

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ektirdiğiniz için memnunmusunuz?
« Yanıtla #15 : 25 Ağustos 2017, 13:33:35 »
Benim merakımda bazı ektirenlerin saçları tekrardan dökülüyor, acaba bunun nedeni ne olabilir?
Mesela herkesin bildiği Rooney'in saçları.
roney 15-16yaşlarındayken saçları norwood 3 tü. ekilen saçları dökülmüyor sadece 2k falan ekiyolar her ektiğinde ve eksik kalıyor ve dökülme devam ediyor. rooneyin çocukluk fotolarını bulabiliosan bak

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 25 Ağustos 2017, 20:34:17 »
birde arkadslar memnun olanlar noward kaçta ektirdi saçları kalınmı ilaç kullandımı kime ektirdi memnun olmayanlarda bunu yazarsa daha net sonuclara ulaşırız
Bence saç ekiminde diklik hala devam ediyor sadece fotolarda bu belli olmuyor en alttan çekilen fotolarda bu görülecektir.zekeriya hocada ektirdim ekim öncesi doğru dürüst analiz yapmadı ön bölgeye kalın ve çiftli greftler ektiği için doğallıktan biraz uzak.aslında önceden araştırıp bilen biri olsaydım doğal olması için hepsini tek tek söylerdim.neyseki bir dahaki ekimde ön taraftaki kalın saçları çıkartıp yerine tekli ve ince saç ekmesini söyleyeceğm.
Ben senin ekimi beğeniyorum kapaticilik açısından on bölge kapanmış .Acikligin benimkiyle aynı senin sacin önce telli ve 3000 greftle iyi kapanmış benim on bölgeye 3500 elinde on bölge kapanmadı benim saçlar kalin bide...
Şu söylediğinde katılıyorum burda şeffaf paylaşımında yapsak fotoğraf tek açıdan çekiliyor sen canlı canlı 3 boyutlu görüyorsun
Ben de bu fotografi eklesem herkes mükemmel olmuş der ama gel gorki gerçek öyle değil
Aslında benim sadece sağ şakakta bariz diklik var ve yana yatmıyor onun yüzünden saçımı uzatamıyorum.2.ekimde inşallah orayı düzeltebilir.

Madun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 25 Ağustos 2017, 22:31:01 »
Sürecin ortasındayım, pişman değilim, umutluyum.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 25 Ağustos 2017, 23:35:23 »
Ben ektirmedim ama cevremde ektiren kisiler mevcut onlara baktığımda hicte memmun olunacak birsey degil bazilari istanbulda bazilari ankarada baska sehirlerde ekim yaptiriyorlar hic gormediysem 40 50 kisi ile canlı konustum zaten bakinca ekim oldugunu anliyorum hemen konusiyoeum bu kadar kisiden 3 tane normal gordum onlarda zaten cok kel degilmis sakaklara ekim yapilmis bana sorarsan tatmin edici degil ekimler canlı gordugunde ben surekli erteliyorum ekimi bu yuzden

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 26 Ağustos 2017, 12:25:36 »
Ben ektirmedim ama cevremde ektiren kisiler mevcut onlara baktığımda hicte memmun olunacak birsey degil bazilari istanbulda bazilari ankarada baska sehirlerde ekim yaptiriyorlar hic gormediysem 40 50 kisi ile canlı konustum zaten bakinca ekim oldugunu anliyorum hemen konusiyoeum bu kadar kisiden 3 tane normal gordum onlarda zaten cok kel degilmis sakaklara ekim yapilmis bana sorarsan tatmin edici degil ekimler canlı gordugunde ben surekli erteliyorum ekimi bu yuzden

Sen bu forumda Hintell,sloocer,akf gibi adamların saç ekimlerini görmedin sanırım yoksa memnun olunacak birşey değil diye komik bir yorum atmazdın.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 26 Ağustos 2017, 16:11:50 »
Ben dr.Koray'a Ekim yaptırıp mutluluktan havalara uçmayan görmedim. Zor beğenen biriysen Koray a ektir memnun kal.

zlate1982

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 29 Ağustos 2017, 08:59:01 »
Bu sitenin varlığı bile %90 oranıda.memnuniyetsizliğin kanıtıdır bence

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 29 Ağustos 2017, 09:47:25 »
Abartmayin arkadaslar bu sitenin yuzde 50 si memnundur vurdunuz oldurdunuz kaliteli bir hocanin ellerinde ekimin sanat oldugunu görüyoruz

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 29 Ağustos 2017, 12:37:23 »
Saç ekimi insanların yüzde doksanın memnun olmadıgı bi operasyonsa  bence sen ne saç ektir ne de foruma gir.

Kovan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 29 Ağustos 2017, 17:47:32 »
Bu sitenin olması bir lutuftur.Doktorlar kendine deki düzen veriyorsa bu sitenin etkisi büyük yoksa 5000 ekeriz 6000 binle süper olur diye seni allayıp pullayip gönderirler
Keşke tabipler odası gibi kurum olsa da bu işler daha ciddi bir hal alsa

no name

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 29 Ağustos 2017, 21:43:15 »
Muttalip kesere ekim yaptırdım 5. Aydayım şuan ve mutluyum iyiki yaptırmışım

Kovan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 29 Ağustos 2017, 23:37:16 »
Ben ektirmemis olsam
5-10 bin bütçesinde esma$serkana
10-20 bin bütçesinde zeko/doganay a teslim ederdim kendimi
Riski böyle alirdim ve sonuç şu durumdan daha iyi olurdu

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 08 Eylül 2017, 07:08:53 »
12 kişi memnun 5 kişi deilim diyor
saçları ekmeydi dersin

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 12 Ekim 2017, 13:43:20 »

Sen bu forumda Hintell,sloocer,akf gibi adamların saç ekimlerini görmedin sanırım yoksa memnun olunacak birşey değil diye komik bir yorum atmazdın.
arkadaşim komik yorum demisin de hintel zaten ikinci ekim yaptir di koray hocaya o da 50 60 bin tl diger arkadaslarda dönor guvetli ama sloocer arkadasin ki tmm guzel gorunuyor birde canlı gorelim sacıni on tarafa taradiginda seyrekligi gordun mu sen her arkadas hintell gibi o paralara ekim yaptiramiyor malesef

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 12 Ekim 2017, 17:01:16 »
Çim adam olmadıkça ve eklenler çıkarsa herkes memnun kalır. Kel olmaktan seyrek olması iyidir.seyrek olmasindan da gür olması iyidir. Bu forum ne kadar buyuk olsa da buraya paylaşım yapmayan o kadar çok ektiren memnun kalan var ki..ya komple kel adam bile ön çizgi yapsa kirli sakalla 10 yas gençlesir..

Facebook Twitter Instagram