Öncelikle herkese merhaba
Greft : 4.300
Operasyon süresi : 6 Saat
*İşlem öncesi hiçbir takviye kullanmadım
Saç ekim sonucları sayfasında 1 senedir yaptığım takipler ve araştırmalar ve Türkiye genelinde yaptığım araştırmalar sonucunda Life Hair Şahin Çelik saç ekim merkezinde karar kıldım.
Bunda bu forumda emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim 🙂
Şahin bey gerçekten mesleğinde çok profesyonel greftleri kendisi alıyor kanalları kendisi açıyor ve sürecin her anında var. Ekimi birlikte çalıştıkları hemşire ekibi yapıyor ama Şahin Çelik denetimi her an orda

Yani ben greftleri aldım kanalları açtım benlik iş bitti gibi bir şey söz konusu değil.İlk baştan son ana kadar tüm işlemler kendi kontrolünde.
Birde Ergin bey faktörü var ki görebileceğiniz en samimi en içten insanlardan biri. Anestezi işlemleriniz Ergin bey yapıyor. Yalnız bu onun için sadece başlangıç

Operasyonun rahat geçebilmesi için hiç durmadan mücadele eden birisi. Yorgunluk gibi bir kavramı yok sürekli pozitif her an moral veren ve geçen süreç boyunca en büyük Destekçisiniz.
Şimdi sizlere ekim öncesi ve ekim sonrası fotoğraflarımı paylaşıyorum süreci birlikte takip etmek ve güzel sonuçlar almak dileğiyle . 👋⬇️