Arkadaşlar merhaba yeni üye oldum. Yaşım 27, alnım açık ve saçımda inat mevcut. Düzgün bir şekile girmediği için sürekli saçlarımı kısa kestiriyorum. Saç ektirmek istiyorum, güzel ve düzgün bir şey ortaya çıkar mı, nasıl olur acaba çok merak ediyorum..
Dostum bence ekim olabilir ama saç ekiminin sonrasında ilaç kullanımını ekitren çoğu kişi için şart görüyorum. Çünkü ekilenler veya ekilmeyen kendi saçların da döküldüğü zaman sürekli bir ekim ihtiyacı doğacak bu sebeple, destekle bunu en aza indirgemek gerekiyor.
Moral bozukluğu ayrıca kötü. Hadi maddi külfetini falan geçtim.
Kendimden örnek vereceğim.
Ben de 1 sene önce ektirdim. Merkez brnim durumuma özel 6 ay Finasterid kullanmamı tavsiye etti. Ki zaten daha önceden de kullanmıştım. Ekim sonrası 6 ay kullandım fakat 6-7 aydan sonra ilaç vitamin vs destekleri tamamen kestim. Son 1-2 ayda dökülmem epey arttı maalesef. Tamamen desteği keserek hata yaptım maalesef. Yanetkiler aşırı olmasa da, çok devam etmek istemedim. Şimdi tekrar başladık mecbur.
34 yaşında ekim yaptırmıştım ve son 3-4 yıldır hemen hemen stabil devam eden bir dökülmem vardı. Senin yaşın daha genç. Ama belki stres belki baika faktörler dökülme arttı bu dönemde.