Hayırlı olsun dostum. Zor bir süreç 2. Ekim ve yaşın genç olması ama seyrek saç insana gençliğini zor yaşatıyor o yüzden anlıyorum seni, bir an önce insan kurtulmak istiyor o görünümden.
30 yaslarinda olmuş olsaydın saç derdinden kurtulmussun geçmiş olsun diyebilirdim. Ekim güzel sık ekilmiş çizgisi flanda çok iyi ancak tahminimce 20-25 yaş arası görünüyorsun ilerde dökülme olacak ve seyrek görünüm yine olma.ihtimi çok yüksek bunu bil ama stresde yapma kesinlikle. Çünkü saçların ince yan taraflarin bile ince dikkat edersen . Bu Ekim sonucu tatmin eder ama ilerisi için iyi bakmalısın. Saçları uzatcan zaten heralde kısa olmayınca kökler net görünmüyor ama bence 8.ayda kapanmaya başlar 1 senede istediğin görünümü elde edersin.
Bu arada kendi istediğini değilde ekim merkezinde hocaların fikrinide sormakta fayda var çünkü onlar tecrübeli olduğu için sana yol gösterir. Senin istedgin seni kısa vadede mutlu etsede uzun vadede tecrübeli insanların söyledikleri mutlu eder.
Bu arada bende Kasım 24 de ektirmistim bu aylar en güzel çıkışların olduğu aylar. Temmuzda aynaya mutlu bakmaya başlamıştım temmuzda tekrar bakacam fotoğraf paylaşırsan