Saç Ekimi Sonuçları
piç senin sulalendir amk kodumun bebe kostogu cıktıgın yere monta ederım senı kybol ergen
hintel hocam mudehale eder misin suna fazla dudastrid kafa yapmis bunda regl olmus bu
hintelı ben 10 sene onceden tanırım sen daha sumugunle oynuyordun başkada bir şey yazmam sana doktor kendi haline bırakın dedi zavallıyı hadi eyw
oglum gecmis gonderilerini okudum sen klinik vakasın 😂 turuva ati seni nasil gozden kacirmislar seni. Herkese saldirmissin amk dudastridin yan etkisi sensin baska delile gerek bile yok beynin erimis. Arkadaslar bakin size ispat dudastirid yan etisi bu adam
onu içmiyom ben mal ne yazdıgımı iyi oku bebe kostok
Daha fazla dalga geçmeyeceğim dedem seninle sen ne iciyorsan kafa yapiyor sende varsa tabi😂
hadi uza kocum sen giderken ben donuyordum gece yatmadan sutunu ıcmeyı unutma
yakisiyor mu sana 50 yasina gelmissin hayatsiz issiz bir adam gibi millete saldiriyorsun en az benim gordugum 10 kisiye saldirmissin. İki laf daha sokacağım kalpten gideceksin hadi amca belani benden bulma git saldiracak baska post bul postumu kirlettin resmen
halen daha yazıyon mu sen orspu cocugu ananın amcıgını ılla sıkeyım mı oropu evladı gotun kasımıyorsa soyle yazmıssınya erkek olmuyo dıye benmkı dımdık anana sor iyi bilir
sifir zeka kirintisi sana da hayatta bol şans gün yüzü görmemiş küfürlerimi bile haketmiyorsun bir amipe cok vakit harcadim hata bende
Amına kodumun top tostogu senı alsacakta top niyetine satarım amına kodumunun oglu
Hintel senden ricam benim konumu kaldirir misin bir veledi zina postumu kirletti lutfen insanlara rahatsizilik vermesin bu adam bi post yuzunden kaldir gitsin boyle adamlarin oldugu siteye girmeye hic gerek yokmus