Gönderen Konu: ASUMAN HAİR /3500 Greft/ ikinci ekim 19/06/2023-yaş 32  (Okunma sayısı 16042 defa)

Hodrimeydan41

• Full Member
Ynt: ASUMAN HAİR /3500 Greft/ ikinci ekim 19/06/2023-yaş 32
« Yanıtla #105 : Bugün, 11:41:25 »
tamam bilader sana iyi arastirmalar biyolojik deneyimin genuz yok anlama sansin da yok bosuna laf çalmaya gerek yok bilkmsel makale safsatasina çok gülüyorum bircok meta analizi bilimsel makale gercek bi diye tapiyorsunuz. Senin taptigin seyleri biz de gorduk bilimsel makale var deyip bilimsel makale sunuyor olmuyorsun. Yasa gor umarim iyi sinuc alirsin hayatta daha degerli seyler var burada zamanini carcur etme uc yildir girmiyordum neredeyse oek de degisrn bir sey yokmis sitede kisiler degidiyor muhabbet ayni bol şans
sen yapay zekadan googlede herşeyi doğru diyosan bu kafada git  ne diyebilirimki sana burda tartışıyoz sen inatla hep ön yargılı yaklaşıyon diyecek bişey yok

Yusuf33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #106 : Bugün, 11:42:49 »
Sana da bol şans. Zaten bilim, makale safsata dediğin an bitti tartışma. Sen kendi yolunu çiz ama bilimsel olarak tescillenmiş bir ilaca burada fear mongering yaparsan ben de burada doğruları paylaşmak durumundayım. Burada yüzlerce kişi kullanıyor ve çoğu zaten bin korkuyla başladı ilaca. Fayda görüyor ve durdur yere korku yüzünden bırakmaları onlara daha büyük zarar verir.

Ha katıldığım şey doğru hayatta daha önemli şeyler var saçtan. O yüzden fin kullanmamak senin kararın katılmasam da (çünkü ekim yaptırdın, yaptırmasan kazıt gitsin kullanma derdim) saygı duyarım ama kullananlar yanlış yapıyormuş gibi çerçeveleme lütfen. Her şey gönlünce olsun. Muhabbet aynı çünkü yeni bir medikal tedavi en azından fin kadar etkili ve onun kadar yan etkisiz bir şey geliştirilemedi. Sebebi o yani fin muhabettinin.

Hainkostok

• Full Member
« Yanıtla #107 : Bugün, 11:52:39 »
sizce peki benim doktor ekimci dediklerim teknisyen hemişere elmanları ayrı tutalım 6 yıl tıp okumuş 2 yıldan tus felan derken ilk 3 sene zaten genel şeyleri insan fizyolojisini görüyolar bu insanlar kendi sağlını riske atarmı sizin kadar çok büyük yan etki olsa brezilyada amerikada kanada doktorların kendisi kullanıyo 15 20 sene türkiyede bile koray erdoğan serkan aygın nerdeyse 10 senden fazladır kullanıyo doğrudur yan etki yoktur demiyorum ama sizin gibi patlıcan çalışmıyo etkisi yok deprosyona sokuyo değil arada bi piskolojik veya vucutsal illa yapar ama bu ilaç olmasa bi insan 20 yaşında kullanmasa komple kel kalsa inanın benim ve diğer kişiler daha çok piskoloji bozulur deprosyona girer
patlican calismiyor diyemem boyle bir sey demedim bende isteksizlik oldu hemen biraktim. Fizyoloji bilmeleri hicbir sey ifade etmez beyin cerrahi arkadasima kan tahlili attim onun alani disinda yorum yapti ve gene de uzmana gozuk dedi. Uzmana gittigimde arkadasimin yanildigiji gordum. Alani olmadigi icin yuzeysel kaliyorlar diger diktorlar. Diyorum ki kullan umarim zarar gormezsin umarim saclarini ve psikolojiki korursun. 35 yasina geldiginde sikintin olursa bil ki sebebi bu kullandiklarin ama. Ekim merkezlerinin kendi cikarlari icin bunu kullandirmalari dogal erkeklerin cagresizliginij ve sacin ne kadar önemli oldugunun farkkndalar. Evet ikisi de cok kotu sacsizlik mental anlamda insani yoruyor katiliyorim ama dedigim gibi olaya baktigimiz yer farkli sen 20 yas psikolojisinden ve fiziyolojisinen bakiyorsun ben 35. Hepinize bol şans

Hainkostok

• Full Member
« Yanıtla #108 : Bugün, 11:55:10 »
sen yapay zekadan googlede herşeyi doğru diyosan bu kafada git  ne diyebilirimki sana burda tartışıyoz sen inatla hep ön yargılı yaklaşıyon diyecek bişey yok
kardesim okugunu anlaman lazim öncelikle. Ben yapay zekanin her seyi dogru demedim alaninda uzman olmayan adamdan daha kotu degil dedim. Neyse hayat aci tecrubelerler ogreniliyor biraz da ogren bakalim.

Hodrimeydan41

• Full Member
« Yanıtla #109 : Bugün, 12:01:11 »
kardesim okugunu anlaman lazim öncelikle. Ben yapay zekanin her seyi dogru demedim alaninda uzman olmayan adamdan daha kotu degil dedim. Neyse hayat aci tecrubelerler ogreniliyor biraz da ogren bakalim.
hayat acı tecrübelerden oluşur orasına katılıyorum  iyi günler ekiminizi beğendim asuman hanım güzel iş çıkarmış

Hainkostok

• Full Member
« Yanıtla #110 : Bugün, 12:06:52 »
Sana da bol şans. Zaten bilim, makale safsata dediğin an bitti tartışma. Sen kendi yolunu çiz ama bilimsel olarak tescillenmiş bir ilaca burada fear mongering yaparsan ben de burada doğruları paylaşmak durumundayım. Burada yüzlerce kişi kullanıyor ve çoğu zaten bin korkuyla başladı ilaca. Fayda görüyor ve durdur yere korku yüzünden bırakmaları onlara daha büyük zarar verir.

Ha katıldığım şey doğru hayatta daha önemli şeyler var saçtan. O yüzden fin kullanmamak senin kararın katılmasam da (çünkü ekim yaptırdın, yaptırmasan kazıt gitsin kullanma derdim) saygı duyarım ama kullananlar yanlış yapıyormuş gibi çerçeveleme lütfen. Her şey gönlünce olsun. Muhabbet aynı çünkü yeni bir medikal tedavi en azından fin kadar etkili ve onun kadar yan etkisiz bir şey geliştirilemedi. Sebebi o yani fin muhabettinin.
Eski hacı hocalarin yerini bilimsel makale tapinicilari almis araç farkli sonic ayni tapin kardesim sen bilimsel makalelere 5 yil sonra biz yanildik boyle degilmis denmez umarim. Tecrube benim icij her zaman önceliklidir. Siz okuyarak devam edin ben 10 yil okudum sonuç hicbir sey tecrubeden degerli degil

Hainkostok

• Full Member
« Yanıtla #111 : Bugün, 12:11:14 »
hayat acı tecrübelerden oluşur orasına katılıyorum  iyi günler ekiminizi beğendim asuman hanım güzel iş çıkarmış
Teşekkürler 🙏

tuncik61

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #112 : Bugün, 12:42:26 »
Ekim güzel olmuş. Hayırlı olsun.

recklai85

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #113 : Bugün, 12:54:40 »
hayır hic kullanmadim. Asla da tavsiye etmem surekli kullanmadigimiz sürece faydasız. Sürekli kullanirsan da sacı olan ama erkekliği olmayan birine dönüşürsün. Testesteron baskilamak nedir asla akil kari degil insanin kendine ihanet. Cok kisa sure belki denenebilir o da birakinca etkisi gecen bir sey neden kendimi riske atayım. Bir üroloji doktoru disinda hicbir uzman ya da doktorun finasterid kullanin tavaiyesine uymayin.
yürü git len 15 senedir iciyorum hic bir şey olmadı boş yapma

Hainkostok

• Full Member
« Yanıtla #114 : Bugün, 13:11:17 »
yürü git len 15 senedir iciyorum hic bir şey olmadı boş yapma
hintel bu capsizi uyar yoksa farkli konusurum. Ergen misin oglum

recklai85

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #116 : Bugün, 13:20:35 »
hintel bu capsizi uyar yoksa farkli konusurum. Ergen misin oglum
sekter get sen frklı konussn ne olcak yarrgm başı uza

Hainkostok

• Full Member
« Yanıtla #117 : Bugün, 13:22:38 »
sekter get sen frklı konussn ne olcak yarrgm başı uza
yarakta kafa var sende yok amk andavali yillardir grupta sürtmüssün biraz baktim hayatsiz piç

Hainkostok

• Full Member
« Yanıtla #118 : Bugün, 13:23:10 »
Hintel ayip sana da boyle bir adami yillarca burada barindirmissin

recklai85

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #119 : Bugün, 13:24:09 »
yarakta kafa var sende yok amk andavali yillardir grupta sürtmüssün biraz baktim hayatsiz piç
piç senin sulalendir amk kodumun bebe kostogu cıktıgın yere monta ederım senı kybol ergen

Facebook Twitter Instagram