Gönderen Konu: 29 Kasım Özgür Nalbant 3013 greft ön bölge  (Okunma sayısı 70272 defa)

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 29 Kasım Özgür Nalbant 3013 greft ön bölge
« Yanıtla #270 : 20 Mayıs 2018, 17:34:50 »
Sağol Hatayli abi sende yorum yapmasan kimsenin birşey diyeceği yok. İnşallah biraz da arkada çıkar verteks civarı elime batan saçlar var orada
Günaydin Fenerlim. Bu forumda dengeli bir dagilim/dagitim yok. Iki- üc ekim merkezleri disinda, baska yerlere, ilgi gösterenlerin sayisi sifira yakin. Bu forumda birkac merkez popüler durumda, onlardan birine sac ektirmeye daha yeltenme planindayken bile " abi gözün aydin, hadi yirttin, sonucun simdiden hayirli olsun".. adam daha ektirmeden tonlarca yorum aliyor. Senin ekim merkezinde sac ektirmek isteyenlerin sayisi az oldugu icin, o yüzden, girip te yorum yapmiyorlardir. Bence sen takma kafana " duanlara yasamadik, bedduanlarla ölelim" !!! Yani bu saclar yorumsuz da cikacak kardesim :)
Sağol abi. Dediğin gibi gibi bazı merkezlere Ekim yapınca orada yaptıranlar yorum yağdırıyor. Hele bir tanesi var ki orada ektirenlerin başka yerde ektirenlere yorum yaptığına şahit olmadım sanki sözleşme imzalamış lar orayla başka bi yere yorum yapmayacağız diye. Moderatörler kadıköy sloocer Latent. Sen ve birkaç arkadaş harici genel herkese yorum yapan yok.
Sen daha şanssızsın senn merkeze senden başka Ekim yaptıran hiç yok forumda ama sen kendi çabanla bayağı yorum aldın
Tüm samimiyetimle söylüyorum, bu foruma yorum alabilmek icin, veya yönlendirmek icin üye olmadim. Amac, hangi dönemlerde hangi ilerlemeler olur, bu dönemlerde neler yasanilir lari göstermektir. Cünkü ben bile, ilk ekimimde merakla bu sorularin cevabini hep aradim. Yükledigim fotolar ve bilgiler, bazi üyelere kabataslak bir bilgi, ve kafalarindaki sorulara bir cevap olarak faydali olabilmistir umarim. Bu arada aktardiklarima yorum alabilirsem, ben de sevinirim, en azindan cabamin karsiligini aldim derim, pozotif veya negatif farketmez. Ama almasamda kafaya takmam.
Amaç zaten bizim gibi kel ve ekim yapmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak. Yoksa kendi saçınız çıksın bana ne başkasından deriz yorum beklemekte ki amaçta başka deneyimli gözlerin konu hakkındaki tecrübelerinden faydalanmak başkalarının da faydalanmasınj sağlamak.
Bu tür platformlar olmasa rastgele bir yere gidip saç ektirecektşm

Dyt.adamsss

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #271 : 20 Mayıs 2018, 17:38:14 »
Öncesi ve sonrası fark yaratmış umarım mutlusundur daha gelişme olacaktır hayırlı olsun
Yedikleriniz ilacınız , ilacınız yedikleriniz olsun.

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #272 : 20 Mayıs 2018, 19:14:55 »
Öncesi ve sonrası fark yaratmış umarım mutlusundur daha gelişme olacaktır hayırlı olsun

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #273 : 20 Mayıs 2018, 19:40:07 »
Bu gece kupayı Euroleague kupasını alırsak bu gece senin saçlar yüzde 10 artar :)

Daha 2 ay çıkışlar devam edecek güzel bir sonuca gidiyorsun.
The World is Yours

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #274 : 20 Mayıs 2018, 20:21:08 »
Bu gece kupayı Euroleague kupasını alırsak bu gece senin saçlar yüzde 10 artar :)

Daha 2 ay çıkışlar devam edecek güzel bir sonuca gidiyorsun.
İnşallah tony monotona hocam şampiyonlupu beraber kutlayalım.

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #275 : 21 Mayıs 2018, 02:19:44 »
Saçları arkaya doğru yatırıp çektim sağ şakakta saçlar ince ve tam ortada sanki boşluk var. Önceden kafam yarılmıştı tam orası mı orası ise oraya da Ekim yapıldı tutmadı mı anlayamadım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #276 : 21 Mayıs 2018, 03:03:07 »
İlk ekım resımlerınden  sok dokulmeye kadar ınceledım ortadakı bolgeye saç ekılmıs bır sorunda gorunmuyor ekımde belki flaş patladığı ıcın o sekılde gorunebilir.

170 güne göre sürecinde güzel gidiyor dahada gelısıcek cıkan saçlar tam formunu alıcak şu noktoya kadsr ekimin güzel gidiyor ..

Bu arada üzüldüm baskete :) sağlık olsun fenerli
Global Moderator

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #277 : 21 Mayıs 2018, 10:44:59 »
Fenerlim, saclar kuruyken, öne, arkaya veya yanlara taradiginda, kendi incelemelerin icin, pek fazla kolaylik saglamiyor... yani pek bilemiyorsun! saclar uzadi diyemi kapaticiik saglamis, yoksa saclarin sikligindan dolayimi kapanmis...süphede kaliyorsun. Benim düsüncem, yikandiktan sonra saclara havlu vurmadan, kurutmadan üstten foto cek... bütün saclar görünüyor, kalinida inceside, her ne varsa cok daha net görünüyor!!!  Dün cektigim birkac adet foto yükleyecegim konuma, oraya bak istiyorsan...nekadar sac varsa kafada görünüyor... bende acaba merakinda kalmiyorum!

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #278 : 21 Mayıs 2018, 11:38:46 »
İlk ekım resımlerınden  sok dokulmeye kadar ınceledım ortadakı bolgeye saç ekılmıs bır sorunda gorunmuyor ekımde belki flaş patladığı ıcın o sekılde gorunebilir.

170 güne göre sürecinde güzel gidiyor dahada gelısıcek cıkan saçlar tam formunu alıcak şu noktoya kadsr ekimin güzel gidiyor ..

Bu arada üzüldüm baskete :) sağlık olsun fenerli
Sağol Modum, inşallah dediğin gibi flaş patlamasıdır, birde flaşsız çekeceğim saç ıslak iken.
Fener için yapılacak bir şey yok Aziz Yıldırım gitmeden bu lanet kalkmaz üzerimizden son maçlarda kupa verme laneti

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #279 : 21 Mayıs 2018, 11:40:08 »
Fenerlim, saclar kuruyken, öne, arkaya veya yanlara taradiginda, kendi incelemelerin icin, pek fazla kolaylik saglamiyor... yani pek bilemiyorsun! saclar uzadi diyemi kapaticiik saglamis, yoksa saclarin sikligindan dolayimi kapanmis...süphede kaliyorsun. Benim düsüncem, yikandiktan sonra saclara havlu vurmadan, kurutmadan üstten foto cek... bütün saclar görünüyor, kalinida inceside, her ne varsa cok daha net görünüyor!!!  Dün cektigim birkac adet foto yükleyecegim konuma, oraya bak istiyorsan...nekadar sac varsa kafada görünüyor... bende acaba merakinda kalmiyorum!
Dediğin gibi saçlar ıslak iken bir çekim yapacağım inşallah takke düştü kel göründü olmaz :)

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #280 : 21 Mayıs 2018, 13:16:10 »
Fotoyu cek dedigin gibi, baktin moralini bozacak yorumlar gelecekse, atmazsin foruma. Ama en azindan kendin görüp bir degerlendirme yaparsin. Ayrica araliklarin arasinda sac yok ise, bu demek degildir " yok ise cikmayacaktir". Biliyorsun ki cikislar sadece ilk 3 ayda veya ilk 4 ayda kapanmamistir... yani daha sonraki sürede de cikabilirler. Böylece hafta hafta takip edersin!

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #281 : 21 Mayıs 2018, 17:07:48 »
Fotoyu cek dedigin gibi, baktin moralini bozacak yorumlar gelecekse, atmazsin foruma. Ama en azindan kendin görüp bir degerlendirme yaparsin. Ayrica araliklarin arasinda sac yok ise, bu demek degildir " yok ise cikmayacaktir". Biliyorsun ki cikislar sadece ilk 3 ayda veya ilk 4 ayda kapanmamistir... yani daha sonraki sürede de cikabilirler. Böylece hafta hafta takip edersin!
bir yapacağım bir iki günde içinde bakalım ne kadar çıkmış, dediğin gibi daha 7-8. aylara kadar saç çıkıyor, daha önümde 2-3 ay var yeni saç atakları için
arka vertekse doğru bir çıkış bekliyorum zaten, büyük ihtimal orası vertekse yakın olduğundan saçlar biraz geç çıkacak orada.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #282 : 21 Mayıs 2018, 17:11:26 »
7/8/9/10 aylarda çok güzel ataklar olur fenerlı kardesım
suana kadarda olumsuz bısey ben goremedım zaten bence mutlu olmalısın herşey yolunda senın ıcın
Global Moderator

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #283 : 21 Mayıs 2018, 19:38:39 »
7/8/9/10 aylarda çok güzel ataklar olur fenerlı kardesım
suana kadarda olumsuz bısey ben goremedım zaten bence mutlu olmalısın herşey yolunda senın ıcın
Mutluyum dostum sadece fazla saça bakınca acabalar oluşuyor ama dediğin gibi daha uzun süre var önümde.
İnşallah vertex ekimi ile sizin kadar olmasa da kellikten kurtulurum. Şaka bir yana ben ekime kadar kel olduğumu kabul etmiyordum tepedeki biraz saçtan ötürü

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #284 : 28 Mayıs 2018, 01:08:08 »
180. Gün iki farklı ışık altında fotoğraflar
Keşke saçlar 2. Resimdeki olsa gerçekte.

Facebook Twitter Instagram