Merhaba hocam yaşadığınız sorunları anlayabiliyorum.Bende bu merkezde ektirdim ve çok pişmanım saç çıktımı evet çıktı ama doğallık yok saç çizgisi gereksiz bir şekilde aşağıda(belirtmeme rağmen bu duruma ikna edildim) ve cetvelle çizilmiş gibi dümdüz hiç bir girinti çıkıntı yok biraz düzensizlik lazım ama yok.girintili çıkıntılı olacak mı diye de sormuştum evet denmişti.sol tarafta yönlerde sıkıntı var önlerde yer yer çoklu greftler var bunuda sık gözüksün diye yapıyorlar ama bu nedenlede doğal gözükmüyor.Şimdi nasıl düzeltirim bilmiyorum merkez bakıyorum.Burada konu açmadım ama eminm açsam o çok güzel saçların çıkmış falan derlerdi.Asuman hanımın estetik anlayışının olduğunu düşünmüyorum.Doğallık arayanların uzak durması gereken bir merkez bence şimdiki ekimlerine bakıyorum son 1 senede ön kısımda zigzag yapmaya başlamışlar ama ben kimseye önermem.Bizde bu forumdaki yorumlara aldanıp gittik ilk defa yaptığın bir şey oluncada çok da bilmediğin için iş doktorun Estetik algısına ve özenine kalıyor