Hocam gerçekten de dediğiniz gibi ziyadesiyle saçma geldi bu dediğiniz
. Hani şu forumda bin kişiye sorun hepsi aynı şeyi der. Peki, Koray hocanın tekniğini kullandığını hiç bir şekilde söylemediyse nerden çıkardınız bunu? Siz mi anladınız yapılan işlemden?
OKUSAYDINIZ
Ali hoca bana koray erdoğanın öğrencisiyim demedi onun tekniğini kullanıyorum da demedi bana pazarlama yapmadı. orada ekim anında muhabbet esnasında koray hocanın mevzusu geçti.
YUKARDAKİ alıntıdada da okuduğunuz gibi muhabbet esnasında konuşuldu aynı aparatların kullanıldığı aynı tekniğin yapıldığı.
siz hiç koray hocanın instagramına baktınızmı ben çok baktım bana ne anlatıyor biliyormusunuz
zaten türkçe pek birşey bulmak mümkün değil
bana şunu diyor TÜRK değilsen gelme ha TÜRK sen ve geliyorsan ya çok üst düzey ünlü bürokrat yada çok ama çok paran varsa gel
yoksa bana gelme ben parasızlarla uğraşmam .
koray erdoğan bugün ölse yada emekli olsa yada bu işi bıraksa ismi hala kalacak tabelada ismiyle hala devam edecek ama koray hoca olmayacak ama yine koray erdoğan denecek ve hiç bir şey değişmeden devam edecek.
koray hoca bu sitede aşırı şişirilmiş bir kişi.ha kötümü derseniz kullandığı cihazlar dükkanı semti çok pahalı bir konumda olduğu için ön planda.
saç ekimini ünlü değilseniz türk değilseniz ve zenginseniz koray hoca yapıyor eğer paranız kısıtlıysa saç ekiminizde kısıtlı olacaktır. ne kadar ekmek okadar köfte.