Gönderen Konu: 3 aydir fin kullaniyorum xpecia yan etki yapti  (Okunma sayısı 1610 defa)

TruFet

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
3 aydir fin kullaniyorum xpecia yan etki yapti
« : 18 Ocak 2024, 09:14:05 »
yaklasik 3 aydir fin kullaniyorum hic bi yan etki olmadi 1 gun xpecia kullandim sonraki gun sivilasma hatta 2. de nerdeyse hoc sperm gelmedi . 2-3 gun isteksizlik oldu simdi yeni yeni toparliyor gibiyim. xpecia kullanankar nasil yapiyor? buna saw palmetto sebep olmuyor o kesin onu kullandim daha once bir sey olmadi, soyadan falan mi acaba? faydasini cok goren oldumu xpecianin ? bide bu yan etki tam olarak ne zaman toparlar kiz arkadasim gelicek yarin :(

mcqueen2003

• Yeni üye
  • *
Ynt: 3 aydir fin kullaniyorum xpecia yan etki yapti
« Yanıtla #1 : 18 Ocak 2024, 13:51:52 »
yaklasik 3 aydir fin kullaniyorum hic bi yan etki olmadi 1 gun xpecia kullandim sonraki gun sivilasma hatta 2. de nerdeyse hoc sperm gelmedi . 2-3 gun isteksizlik oldu simdi yeni yeni toparliyor gibiyim. xpecia kullanankar nasil yapiyor? buna saw palmetto sebep olmuyor o kesin onu kullandim daha once bir sey olmadi, soyadan falan mi acaba? faydasini cok goren oldumu xpecianin ? bide bu yan etki tam olarak ne zaman toparlar kiz arkadasim gelicek yarin :(
xpecia ile finastrid aynı mantıkta çalışıyor xpecia nın yan etki yapıp finastrid yan etki yapmaması çok saçma çünkü finastrid daha güçlü bir blocker.

aviator787

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 16 Eylül 2025, 06:39:15 »

Kac gunde toparladiniz acaba bilgi verir misiniz ?

kutsal bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 03 Ekim 2025, 14:35:57 »
Ben de xpecia kullandığımda direkt yan etki görmeye başlıyordum. Finde de yan etki görüyorum fakat xpecia kadar hızlı olmamıştı

muhtarr

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #4 : 10 Şubat 2026, 02:28:32 »
Kesinlikle bende fin kullanırken xpecia aldığımda vücut saçmalıyor. Sebebi ne acaba merak ediyorum
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Proscar 1.25 mg, Ketoral Şampuan, Solgar VM75, Neptune Krill Oil, D2K2 Vitamin, Ducray anaphase anti hair loss Şampuan

mbmenu123

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 03 Mart 2026, 16:21:13 »
Hocam peki, neden Fin ve Xpecia aynı anda kullanıyorsunuz ?

caputodeoro

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 03 Mart 2026, 17:21:56 »
xpecia ile finastrid aynı mantıkta çalışıyor xpecia nın yan etki yapıp finastrid yan etki yapmaması çok saçma çünkü finastrid daha güçlü bir blocker.
finle xpecia aynı mantıkla çalışmıyor, xpecia hem dht baskılayıp hem estrogen yükseltiyor, içinde soya var, soya 1 numaralı estrogen arttırıcıdır ama doğal.
Ben yoruldum hayat, gelme

Facebook Twitter Instagram