Gönderen Konu: Eskişehir Özel Ümit Hastanesi Dr. Mehmet SEZGİN Yaş 36 4500 Greft  (Okunma sayısı 552 defa)

destroy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba , yaklaşık on sene protez saç kullandıktan sonra saç ekimine karar verdim ve 17 ağustos 2023 tarihinde ekim yaptırdım . Ekim sürecinde bu sayfanın çok faydasını gördüm emeği geçen yetkililere ve yorumculara şahsım adına teşekkür ederim . O yüzden benim de bir katkım olması için paylaşım yapmak istedim. Ekim yaptırdığım doktorun da örneklerini bu sayfada gördüm ve yaptıran kişilerle konuşup gerek tecrübesi gerekse aynı şehirde olmamız sebebiyle kendisine ekim işlemini yaptırdım. 4500 Kök olarak ekildi ben vertex bölgesini ikinci ekim olarak düşünüyordum ama hoca bana bırak deyince bir şey demedim yani oraya da ekim yapıldı . Ekim de sadece iğneler acıttı ondan sonrası ve evdeki sürecim gayet rahattı. Herhangi bir ilaç vitamin kullanmadım kullanmıyorum , doktor gerek yok dedi , prp de yaptırmadım doktorum para tuzağı dedi . Şu an 8. ay içindeyim değerli yorumlarınızı bekliyorum . Sırasıyla ekim öncesi , ekim ve sonrası olarak paylaşıyorum.

destroy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
ekim sonrası 8. ay

Facebook Twitter Instagram