Saç Ekimi Sonuçları
Arkadaşlar merhaba finasteride'i 4 ay kullandım kullanmaz olaydım. Aklınıza gelen yan etkileri yaptı.1. Algilamam yavaşladı.(NÖROLOJİYE GİTTİM).2. Jinekomasti, sertleşme ve libido sorunları3. Sürekli depresyon ve ölüm korkusu 4. Terleme ve sürekli ateşim çıkıyor.5. Unutkanlık 6. AĞRILI İDRAR ne yapmam lazım. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Artık işimden olacağım neredeyse
Hintel önüne gelene fin xpecia öneriyor Allah Allah yan etkisi mi varmış bu ilacın
Başka ne önerecek? Genetik saç sorunu için tedavi yolu aramayan adamın bu forumda işi ne?Tek tedavi yolu Finasterid veya Dutasterid başka da çözümü falan yok bu dökülmenin şunu bi anlamadınız gitti.
katılıyorum
Azelaik asiti bırak ülkedeki minoksidil spreyler bile kafa derisini mahvediyor İnsanları zorla falanca eczaneden oral minoksidil almaya mecbur bırakıyorlar.
Arkadaşlar haklısınız Fin olmadan saç işi boş ama hormon herşeydir. Adamın akıl sağlığını bile bozar
Yanılıyorsunuz beyler yüksek derişimli azelaik asit ve ketekonazal da oldukça iyi iş görür.Ama uzun vadede cildin içinden geçer.Bana kalırsa maddi sıkıntılar olmasa şu ülkede 2 ayda 1 Ru58841 tedarik ederdim, fakat cebimize sigarayı zor koyuyoruz şu mevcut şartlarda.