Saç Ekimi Sonuçları
Gerçekten harika kusursuz sonuç güzel günlerde tara saç insanı nasıl değiştiriyor ya saçsızşık iğrenç bir durum
Herkese merhaba Ekim sürecinde 200. Gündeyim halen çıkışlar devam ediyor. Fin biraz yan etki yapmaya başladığı için bıraktım. Aylık düzenli prp ye devam ediyorum Mossi vitamin , coraspirin ve bakım yağı kullanmaya devam.Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar.Resimler 294. Güne aittir yani biraz evvel çektim 2-3 aydır vitamin fin vs ne varsa takviye bıraktım. Sadece ayda 1 prp yaptırıyorum bazen ayda iki müsaitlik durumuna göre.Prp sayesinde tepe bölgesinde hiç olmayan tüylenmeler oldu oda biraz karartıya sebep oldu hoşuma gitti bakalım ne kadar dayancak.Ayda bir saçları kestiriyorum bu kısa hali Değerleri yorumlarınız için teşekkür ederim.Süreçten ben genel olarak çok memnunum beklentimin üstünde bir sonuç oldu.Ahmet bey 12. Ay dan sonra 2. Operasyonun olup olamayacağını değerlendirecek umarım yapılabilir 2 . Operasyondan sonra çok iyi olacağını düşünüyorum.Ön saç çizgisinden çok çok memnunum gerçekten bilmeyen hiç anlamıyor bence çok doğal oldu .Daha fazla da çıkmaz diye düşünüyorum.2. Operasyon olursa o zaman yeni resimler ekleriz inş .İyi bayramlar diliyorum herkese