Saç Ekimi Sonuçları
Merhabalar açıklığınız çok olmasına rağmen ideal bir sonuç almışsınız mesela aynı dönemde hemen hemen ektirmişiz benim açıklığım sizden daha azdı malesef kapanmadı ekimden önceki halimle aynı halinize şükredin
Ekilen saçların hepsi tutmuş gözüküyor o açıdan başarılı bir ekim, bu vakitten sonra %5-10 daha gürleşir, güle güle kullanın.
Kaç ay şu an 7 oldu mu hocam?
güzel süreç gayet güzel 6 ay için ve daha dolar kafa
Şuanki görüntüden biraz daha iyi olabilir 2-3 ay içerisinde açıklık çok fazla çünkü. Bu arada Nourkrin Man etkisini gördünüzmü acaba ve ne kadar kullandınız. Klinik banada onu önerdi ama xpecia kullanmayı düşünüyorum tabi yan etki yapmazsa.
Buna da şükür hocam, dediğiniz gibi açıklık çok fazla idi. Nourkrin' i 4 ay kullandım. Çok pahalı bir ilaç, etkisini anlamadım hocam olumlu veya olumsuz. Finasterid ve Aga-E kullanıyorum.
GÜZEL DEVAM EDİYOR BİRAZ DAHA DOLARSA TAMAM BU İŞ
Aslında hocam daha dolu görünüyor. Fotoğrafı ışıkta çekiyorum, sanırım o etkiliyor. Arkadaşlarım ve eşim bunu teyit ediyor. Tabi ki biraz daha dolsa çok iyi olur.
Gün ışığında çek hocam.Işık altında veya karanlıkta olanlar bence gerçeği yansıtmıyor. En normali gün ışığında nasıl gözüktüğü