Saç Ekimi Sonuçları
Hocam, gün ışığı altında çekiyorum. Benim hatam, demek istediğim başımı gün ışığına doğru tutup çekiyorum.
O zaman sonucun o’dur dostum.Tabi, şöyle 1 seneye kadar gelişebilir
Aslında hocam daha dolu görünüyor. Fotoğrafı ışıkta çekiyorum, sanırım o etkiliyor. Arkadaşlarım ve eşim bunu teyit ediyor. Tabi ki biraz daha dolsa çok iyi olur.
3814 graft ile çok güzel gelişim olmuş daha da olur...Ayrıca on çizgi çok doğal Ekim yapildigi belli değil..Donorde iz yok...
Çok güzel devam ediyor sayı ve alana göre maşallah Evet normal hayatta çok daha güzel görünür saçlar gotografa göre
Dökülme normal saçın soğanı içeride kesinlikle geri gelir...ömür boyu vitamin ve takviyeleri birakmayin
Ekim oncesi dökülen saç lar genetik olarak dökülmeye kodlanmış reseptörlere sahip...DHT dehidrotestestoron bu reseptörlere saldırıyor...ense bölgesi etkilenmiyor ve bu reseptorler ense bölgesindeki saclarda yok gibi çok az o yüzden.
8. Ay bir önceki aya göre biraz daha iyi hal almış. Keşke 4500 greft alınsaydı çok daha iyi sonuç alabilirdin bu kadar açıklığa ama yinede iyi, sen memnunmusun şuanda ?