Saç Ekimi Sonuçları
Maşallah donör bölge gayet iyi toparlamışNe kullandınız? Kantaron yağı falan mı
Kankam hayırlı olsun güzel gelişmeler devam ediyor gözüküyor Tavsiyem Sabah haşlanmış pancar suyu çay bardağı Yarım saat sonra diğer vitaminleri d vitamini b vitaminleri gerçekten saçta fark ettirir.Sabah ogunune 3 adet haslanmis yumurtayı fix koy ye 4 5 gün sonra cildin saçın daha iyi olduğunu görürsün.Sabah öğüne bol yeşillik akşam ıspanak pırasa yesilgillerden fazla ye harbiden saça fark ediyor.2 gün akşamları balık. 2 gün kırmızı et diğer günler sebze ve baklagiller ile bir yemek listesi oluşturmak büyük ölçüde 1 ay içinde bambaşka olur. Fin veya dutas kullanmak istersen 3 gunder bir dut ile baslaman gozlemlemen fayda görürsen bu dozda kal görmezsen 2 günde 1 yaparsın dene guzel ekim olmus umarim güzel sonuç alırsın ama trde anladığım kadarıyla cogumusun erken yaşlanma 1. Sebebi yanlış beslenme ve olmazsa olmazim stresimiz.
Maşallah güzel görünüyor. 150. Güne göre gayet iyi biotini aksatmayın hocam. Masaj aletiniz var mı saç için? Şahsen yoksa tavsiye ederim ben 3. aydan beri sürekli kullandım faydasının olduğunu düşünüyorum. Bana göre prp den felan çok daha faydalı masaj.
Çok teşekkür ederim, biotini her gün kullanmaya çalışıyorum. Masaj aletim yok hiç kullanmadım sadece duş alırken şampuanla masaj yapıyorum öneriniz var mı masaj aleti için.
Özelden gönderdim hocam.