Gönderen Konu: Ahmet Tosun 4450 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 6111 defa)

THEBİLD

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ahmet Tosun 4450 greft saç ekimi
« Yanıtla #76 : 15 Şubat 2025, 22:17:23 »
İlk 4 -5 ay Xpecia hariç doğru düzgün bişey kullanmamissiniz . Finasteride alıp saçı korumalı veya minoxla çıkışları daha hızlandırmalıydınız bana göre. Ayrıca donör alan zayıf ,ekilecek alan geniş 2 ekime uygun bir saçınız var . Önce ön taraf ,2 .Ekim'de vertex olmalıydı  sonuç olarak bir ekim daha yapılsa bilemiyorum donör alan bunu kaldırabilir mi , birde saçlarınız zaten kaliteli değil çok tatmin edici bir sonuç beklememek gerek

Merhaba kilinikle her ay iletişim halindeyiz finansi onlar kullan dediği an itibari ile kullanmaya başladım ayrıca minox ve finans kullanmamak için saç ekimi yaptırdım yoksa o kadar çileye zahmete girip saç ekimi yaptırmazdım açıklığım çok yoktu finans ve minox ile bu seviyeye gelirdim yada ekim ile birlikte finans kullanmam gerektiğini bilsem ekim işine bulaşmazdım finans kullanmayıp iyi sonuç alanlar var o zaman onlarda yalancı neyse ben kilink ne derse onu yaptım finans prp vesaire şuan 6. Ayı geçtim eski halimle fark diğer arkadaş % 20 demiş ama bence %10 çevremden bu süreçte hiç iyi tepki almadım ektirdiğimi bilenler senin bu saç ekim işi olmadı galiba eski halinden bir fark yok diyorlar moral olarak sıfır olmayınca olmuyor demekki 12. ayın dolmasını bekliyorum kesin bir yorum yapmak istemiyorum şuan içimden resim paylaşasım bile gelmiyo hiç bir gelişim göremiyorum hayırlısı artık.

THEBİLD

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 25 Şubat 2025, 21:16:10 »
Selamlar 6 bucuk ay oldu süreç aynı son halini paylaşmak istedim bu saatten sonrada bişe olcağını zaten sanmıyorum ayrıca Hintel sende bişe farkettim yönlendirdiğin ekimcilerin sonuçları istenilen seviyede olmayınca yorum yapmıyorsun acaba neden?

THEBİLD

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #78 : 25 Şubat 2025, 21:48:19 »
Kafamı buluyonuz benimle konu benim arkadaş niye kendi sonucunu paylaştı anlamadım acaba ekim dediğin böylemi olur demek istedii :D :D :D

İstanbullu1905

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 25 Şubat 2025, 21:48:55 »
Selamlar 6 bucuk ay oldu süreç aynı son halini paylaşmak istedim bu saatten sonrada bişe olcağını zaten sanmıyorum ayrıca Hintel sende bişe farkettim yönlendirdiğin ekimcilerin sonuçları istenilen seviyede olmayınca yorum yapmıyorsun acaba neden?

Ustam Solgar biotin alın ve prp yaptırın ayda 1 kere

THEBİLD

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 25 Şubat 2025, 21:53:42 »
Yaptırmadığımız içmediğimiz şey kalmadı hocam bu arada sizin gayet iyi olmuş 3 aylık süreçte

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #81 : 25 Şubat 2025, 21:55:15 »

arkadaş gelmiş paylaşmış süreci karıştı vaktim olan tüm süreçlerde yorum yapıyorum yönlendirmelerim diye bir şey yok burada sonuçlara bakarak karar verir herkes ben söyledim diye değil

bunun dışında açık alan için iki ekim gereken bir eçiklik 6 ay da da durum hiç de fena değil ve sürecin devam ediyor dostum

ön hat üstten güzel dolmuş görünüyor geriye doğru da gelişim ileriki süreçlerde olursa mutlu eder seni diye düşünüyorum
Global Moderator

THEBİLD

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 25 Şubat 2025, 22:11:08 »
arkadaş gelmiş paylaşmış süreci karıştı vaktim olan tüm süreçlerde yorum yapıyorum yönlendirmelerim diye bir şey yok burada sonuçlara bakarak karar verir herkes ben söyledim diye değil

bunun dışında açık alan için iki ekim gereken bir eçiklik 6 ay da da durum hiç de fena değil ve sürecin devam ediyor dostum

ön hat üstten güzel dolmuş görünüyor geriye doğru da gelişim ileriki süreçlerde olursa mutlu eder seni diye düşünüyorum

Artniyet yok hocam sadece senin yorumların benim için önemli malüm sıkıntılı bir süreçteyim seninde düşüncelerini bilmek istedim saolsın

aragon006

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #83 : 25 Şubat 2025, 22:14:49 »
Senin saçı 2.ekim çözer onun dışında bu açıklık kapanmaz , belki az daha çıkar oda çok farketmez
Amaç moral bozmak değil realist olmakta fayda var . Bence 2. Ekim için farklı bir yer dusun

THEBİLD

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 25 Şubat 2025, 22:41:33 »
Senin saçı 2.ekim çözer onun dışında bu açıklık kapanmaz , belki az daha çıkar oda çok farketmez
Amaç moral bozmak değil realist olmakta fayda var . Bence 2. Ekim için farklı bir yer dusun

2.ekim için herhangi bir ekim merkezi bana 1 milyon dolar teklif etse genede asla ektirmem ekim mevzusu benim için bitmiştir bu saatten sonra bu açıklığın kapanmayacagını bende biliyorum 12 aylık süreç dolsun ona göre klinikle konuşcaz sürecin dolmasını bekliyorum

aragon006

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : 25 Şubat 2025, 22:51:07 »
Sen bilirsin reis  :D

Muribab

• Hero Member
« Yanıtla #86 : 25 Şubat 2025, 23:13:46 »
saç ekim öncesine göre bence de olumsuz durmuyor tabi sizin beklentiniz ile alakalı ama bence de böyle alan için iki ekim gerekir
ve daha 6 aydasınız gelişecek saçlarınız sabır hocam

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #87 : 25 Şubat 2025, 23:15:30 »
Artniyet yok hocam sadece senin yorumların benim için önemli malüm sıkıntılı bir süreçteyim seninde düşüncelerini bilmek istedim saolsın

sorun yok dostum 10 aylarda çok daha güzel bir görüntü görmeyi diliyorum..seni daha tatmin edecek şekilde inşallah
Global Moderator

seko 05

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #88 : 25 Şubat 2025, 23:21:11 »
Arkadaşım moralini bozma benim saçlar 6 ile 8 ay arası atak yapmıştı.takviyeleri bırakma .süreç daha devam ediyor

THEBİLD

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #89 : 25 Şubat 2025, 23:38:48 »
İnşallah saolun verdiğiniz moraller için 12 ay dolana kadar takviyelere devam nasip artık

Facebook Twitter Instagram