Gönderen Konu: Dr. Muttalip keser - / 4 Nisan 2024 / 2400 Greft / Ikinci Ekim  (Okunma sayısı 10286 defa)

ludacris

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Muttalip keser - / 4 Nisan 2024 / 2400 Greft / Ikinci Ekim
« Yanıtla #76 : 26 Mart 2026, 17:41:23 »
spermin yapısı her kullananda değişiyor ama bunu vücut tölere ediyor zamanla geçiyor çoğu kişide bu fix bir süreç. Brain fog ve depresif ruh hali biraz uzun vadeli bir etki yani ne kadar süre kullandınız bilmiyorum ama kısa kullanımda bu durum pek rastlanan bir durum değil. tekrardan geçmiş olsun umarım istediğin saçlara en kısa sürede kavuşursun.

sanirim 3 yil once yaklasik 4-5 ay yarim propecia kullandim sonrasonda belki bir 6 ay xpecia kullanmistim.
Sonrasinda biraktim ikisinde onun icin sicak bakmiyorum

ludacris

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 26 Mart 2026, 17:45:09 »
Zaten sperminde sorun olanlar ilacı eşini hamile bırakana kadar kesiyor. Kullanmayanlarda da Genelde şikayet hamile bırakacak eş bulmakta oluyor 😂

:)
Bakalim sac her ne kadar cok onemli olsada cinsel saglik bence daha onemli ahah. o yuzden ben sicak bakmiyorum bu tur ilaclara.
Vitaminler ve scalp health de onemli bence.
Onun icin bir sonraki ekimimi daha hastane ortaminda dusundum. kan degerlerine baklisin iron vs ve belki sac derisinde sorun vardir vs onlarin tedavisini de konusuruz.

Onerilerinize acigim su anda.
Murat bozun ektirdigi clinici gordum hollandada sanirim.

Su an 3 kisiye indirdim secenekleri diyebilirim
Dilek Hanim Asmed
Serkan aydin ( dogru yazdim sanirim )
amsterdam hair institute (konu bulamadim ama biliyorsaniz feedbacklerinizi paylasirsaniz cok sevinirim

Yusuf33

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #78 : 26 Mart 2026, 17:47:58 »
Dilek hanım olabilir aralarında değerlerinize baktırmak için aile hekiminizden randevu alıp ücretsiz baktırırsınız ona göre vitamin alırsınız.

ludacris

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 27 Mart 2026, 19:13:37 »
Dilek hanım olabilir aralarında değerlerinize baktırmak için aile hekiminizden randevu alıp ücretsiz baktırırsınız ona göre vitamin alırsınız.

tesekkurler oyle yapacagim, asmed ekimden once test yapiyordur diye dusundum ama sanirim yapmiyorlar dogru mu anladim ?

ludacris

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 27 Mart 2026, 19:15:52 »
bugun sacimi kisalttim dustan sonra cektigim fotograflar

VanHelsing

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
incelen saçı kurtarmanın tek yolu var onu da herkes biliyor zaten.
saç yapısı dht hassasiyeti sebebiyle incelmiş durumda bu da pek vitaminlik bir şey değil.

ludacris

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
incelen saçı kurtarmanın tek yolu var onu da herkes biliyor zaten.
saç yapısı dht hassasiyeti sebebiyle incelmiş durumda bu da pek vitaminlik bir şey değil.

sizce su anki durumda aralara ekim yapilamaz mi ?
ve aralara ekim yapma/ siklastirma konusunda hangi hekimi tercih edebilirim

Yusuf33

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Orada oldukça fazla mevcut saçın var. Ekim yaptırırken en zor işlemlerden biri aralara girmek, mevcut saçlar arasında yoğunluk arttırmak için ekim yapmaktır. Mevcut saçlara zarar vermemek gerekir ve oradaki travma ve şok dökülme mevcut saçlarına da zarar verebilir. Belki getirisinden çok götürüsü olur. Zaten bu bilgiler sana ASMED tarafından verilecektir gittiğinde. Saç ekimi için bence aday değilsin ama kötü anlamda değil iyi anlamda. Çünkü çok fazla saçın var.

Facebook Twitter Instagram