Gönderen Konu: academic hospital helsa hair 4500 greft saç ekimi yaş 25 26.10.2024  (Okunma sayısı 15995 defa)

s.gunaydin

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Senin süreç benimkinden hızlı ilerliyor gibi geldi. Aynı tarihte Ekim yaptırmışız.

Furkan Topcu

• Full Member
Senin süreç benimkinden hızlı ilerliyor gibi geldi. Aynı tarihte Ekim yaptırmışız.
siz saç olan yere ektirdiğiniz için bence çok farkedilmiyor ama bence aynı ilerliyor

Furkan Topcu

• Full Member
saç ekilen yere serum sürerken elime saç teli geliyor normal mi

Saciolmayanadam

• Yeni üye
  • *
  • 🎰
Normal hocam normal tabi kökle beraber gelmiyorsa kırık gibiyse sıkıntı yok zaten

Furkan Topcu

• Full Member
Normal hocam normal tabi kökle beraber gelmiyorsa kırık gibiyse sıkıntı yok zaten
kökle beraber gelmiyor ama sonuçta 3 ay geçti hala neden dökülme oluyor

Saciolmayanadam

• Yeni üye
  • *
  • 🎰
Muhtemelen kendi saçların dökülüyor  erkek tipi dökülmen var zaten o saçları korumanda önemli,mevcut saçlarını güçlendirecek şeyler kullanman iyi olur benimde böyleydi hiç sallamadım sonra baktım kafamda saç kalmamış 5 yıl oldu saç ektireli,ekilen saçlar dökülmedi ama tepe bölgesi çok fazla açıldı kısa süre içinde,senin yaşlarındaydım o zaman, şimdi senin tepeye bakınca diyorum acaba benim tepemde saç ektirirsem böyle olurmu o yüzden elindekininde değerini bil😅 foruma bak insanlar ne kullanıyor erkek tipi dökülmesi için ona göre bir önlem al sana tavsiyem

Furkan Topcu

• Full Member
Muhtemelen kendi saçların dökülüyor  erkek tipi dökülmen var zaten o saçları korumanda önemli,mevcut saçlarını güçlendirecek şeyler kullanman iyi olur benimde böyleydi hiç sallamadım sonra baktım kafamda saç kalmamış 5 yıl oldu saç ektireli,ekilen saçlar dökülmedi ama tepe bölgesi çok fazla açıldı kısa süre içinde,senin yaşlarındaydım o zaman, şimdi senin tepeye bakınca diyorum acaba benim tepemde saç ektirirsem böyle olurmu o yüzden elindekininde değerini bil😅 foruma bak insanlar ne kullanıyor erkek tipi dökülmesi için ona göre bir önlem al sana tavsiyem
bazı sprey ve ilaçları kullanmak bana mantıklı gelmiyor saçı kurtaracağız diye vücudun diğer işlevlerini bozmak istemiyorum vitaminlerimi alıyorum düzenli prp ve mezoterapiye gidiyorum evde kendim de mezoterapi ve serum yapıyorum

Saciolmayanadam

• Yeni üye
  • *
  • 🎰
Evet spreyleri bende tercih etmiyorum yan etkileri çok fazla ama ben biberiye yağı kullanmayı düşünüyorum saç ekiminden sonra hem doğal hem o yan etkisi çok fazla olan spreylerin saça olan iyi etkilerini gösteriyormuş araştırmama göre,prp ve mezoterapi iyi ama bence hertürlü dökülüyor erkek tipi saç dökülmesinin bir çözümü yok ne kadar geç dökülürse o kadar iyi,bakarsın 3-5 yıl sonra saç ekimi teknolojisi gelişir birşeyler olur daha iyi ve sağlam bir ekim yaptırırsın mevcut saçlarını ne kadar korursan o kadar iyi, ekilen saçlar dökülmez ama o konuda endişelenme dökülse benimki dökülürdü kafamda sadece ekim saçları kaldı 😂

s.gunaydin

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
siz saç olan yere ektirdiğiniz için bence çok farkedilmiyor ama bence aynı ilerliyor

Benim ekimi incelediniz mi üstad

Furkan Topcu

• Full Member
arkadaşlar merhaba saçımdan böyle köküyle beraber saç döküldü normal midir

Furkan Topcu

• Full Member
cevap verebilecek bir arkadaşım var mı benim için çok önemli bir konu

s.gunaydin

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
cevap verebilecek bir arkadaşım var mı benim için çok önemli bir konu

Ben tecrübeli değilim lakin sakin olman faydana kardeşim. 1 tel saç genel bir sonuç doğurmaz diye düşünüyorum. Güzel düşün güzel olsun inşaallah.

Furkan Topcu

• Full Member
Ben tecrübeli değilim lakin sakin olman faydana kardeşim. 1 tel saç genel bir sonuç doğurmaz diye düşünüyorum. Güzel düşün güzel olsun inşaallah.
köküyle beraber dökülmesi endişelendirdi

s.gunaydin

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
köküyle beraber dökülmesi endişelendirdi

Endişe duyman gayet doğal. Lakin bir kök için ekimin tamamı için endişelenme. Moralini yüksek tut kardeşim

Facebook Twitter Instagram