Gönderen Konu: academic hospital helsa hair 4500 greft saç ekimi yaş 25 26.10.2024  (Okunma sayısı 16017 defa)

Furkan Topcu

• Full Member
merhaba dostlar tam 90 gün oldu ilerleme nasıl sizce değerli yorumlarınızı bekliyorum özellikle hintel bey bana hiç yorum yapmadı yaparsa sevinirim hayırlı günler

Kel degilim alnım açık xd

• Yeni üye
  • *
merhaba dostlar tam 90 gün oldu ilerleme nasıl sizce değerli yorumlarınızı bekliyorum özellikle hintel bey bana hiç yorum yapmadı yaparsa sevinirim hayırlı günler

Süreç güzel kararmalar başlamış 5. Ayda güzel bir görüntü oluşur diye düşünüyorum.

hasandaglarca

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
arkadaşlar merhaba saçımdan böyle köküyle beraber saç döküldü normal midir

Merhaba buna cevap veren oldu mu, saç ekiminizi takip ediyorum süreç fena değil sakin olmakta fayda var.

Furkan Topcu

• Full Member
Merhaba buna cevap veren oldu mu, saç ekiminizi takip ediyorum süreç fena değil sakin olmakta fayda var.
ektirdiğim yere sorduğum da konak olabileceğini söyledi (konak genellikle bebeklerde görülen saç derisinin kabuk yapması olarak tarif edebileceğim ve kendi kendine geçen zararsız bir durum )

pickmannn11

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Saçı iyi durulamak gerekiyor ondan oluyor kabuklanma

Furkan Topcu

• Full Member
arkadaşlar bu ikinci böyle elime gelen başına böyle bir şey gelen var mı bir fikir verin ne yapmalıyım

Furkan Topcu

• Full Member
arkadaşlar bu ikinci böyle elime gelen başına böyle bir şey gelen var mı bir fikir verin ne yapmalıyım
bu konuda bir fikri olan yok mu acaba

Tek Adam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saçlarının arka tarafını kısa kestir. Önler kısa arkalar uzun çok çirkin duruyor. Aynı uzunlukta olsun. Saç aralarında bana boşluk fazla geldi. Sık bir ekim yapılmadı mı, yoksa ekilenler tutmadı mı, yoksa saç tellerin ince olduğu için mi öyle geliyor.

Furkan Topcu

• Full Member
Saçlarının arka tarafını kısa kestir. Önler kısa arkalar uzun çok çirkin duruyor. Aynı uzunlukta olsun. Saç aralarında bana boşluk fazla geldi. Sık bir ekim yapılmadı mı, yoksa ekilenler tutmadı mı, yoksa saç tellerin ince olduğu için mi öyle geliyor.
bu şekilde

Furkan Topcu

• Full Member
bu konuda bir fikri olan yok mu acaba
bu konuda gerçekten bir fikri olan yok mı biri çıkış kapısı gösterebilir mi

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Grefte benziyor ama yapacak bir şey de yok. Tutmayan greft kafada durmaz dostum

Furkan Topcu

• Full Member
Grefte benziyor ama yapacak bir şey de yok. Tutmayan greft kafada durmaz dostum
3 ay sonra greft nasıl deri altından çıkabilir ki hem greft olsa kanamaz mı sonuçta 3 ay geçti

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
6 aya kadar ekilen alana makine traşı önerilmiyor mesela demek ki dökülme ihtimali var çıkma yada her neyse

Furkan Topcu

• Full Member
6 aya kadar ekilen alana makine traşı önerilmiyor mesela demek ki dökülme ihtimali var çıkma yada her neyse
bence o deri sağlığı için önerilmiyor bir kaç doktora sorduğum da 3 ay sonra greftin deri altından çıkıp düşmesi imkansız öyle olsa bile kanar dediler

Facebook Twitter Instagram