Gönderen Konu: academic hospital helsa hair 4500 greft saç ekimi yaş 25 26.10.2024  (Okunma sayısı 16002 defa)

Furkan Topcu

• Full Member
donör alana 1 ay sonra yol verilmiş mesela ekim alanıyla ne gibi bir farkı var ki? ben görüntüyü grefte yordum dostum umarım değildir fikrim bu ama. Geçmiş olsun
haklı olabilirsin teşekkür ederim değerli fikirlerin için

Furkan Topcu

• Full Member
merhaba dostlar 97. gün oldu sizce ilerleme nasıl
yorumlarınız benim için çok değerli lütfen yorum yapmadan geçmeyin iyi forumlar

başpınar07

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun ekimin, inşallah güzel olur.
O dökülenlerden ilki bence köklü saç değil, 2. resimde ki tam anlaşılmıyor. Köklü olsa bile öyle 3-5, hatta 80-100 greft kaybı herkeste yaşanabilecek bir durum bence. Ekilen saçın %100 ünün tutacağını kimse garanti edemez.
Yaşın çok genç, takviye kullanmak istememeni anlıyorum, lakin şöyle bir gerçek var, ileride o ekim yapılmayan ortadaki kısmında dökülme ihtimali var. Ya onun için iyi bir önlem alacaksın, ya da yaş şöyle 35 falan oldu mu 2. bir ekim tercih edeceksin.
Şu an gidişatın (bana göre) gayet sağlıklı görünüyor, tam olmuş ya da olmamış demek için henüz erken, daha sağlıklı bir yorum için bence en az 3 ayın daha var. Benim tek gözüme takılan, sanki, ön çizgi biraz daha doğal olabilir miydi? Belki tam uzayıp gelişince iyi de durabilir ama bilemeyiz.

Furkan Topcu

• Full Member
Hayırlı olsun ekimin, inşallah güzel olur.
O dökülenlerden ilki bence köklü saç değil, 2. resimde ki tam anlaşılmıyor. Köklü olsa bile öyle 3-5, hatta 80-100 greft kaybı herkeste yaşanabilecek bir durum bence. Ekilen saçın %100 ünün tutacağını kimse garanti edemez.
Yaşın çok genç, takviye kullanmak istememeni anlıyorum, lakin şöyle bir gerçek var, ileride o ekim yapılmayan ortadaki kısmında dökülme ihtimali var. Ya onun için iyi bir önlem alacaksın, ya da yaş şöyle 35 falan oldu mu 2. bir ekim tercih edeceksin.
Şu an gidişatın (bana göre) gayet sağlıklı görünüyor, tam olmuş ya da olmamış demek için henüz erken, daha sağlıklı bir yorum için bence en az 3 ayın daha var. Benim tek gözüme takılan, sanki, ön çizgi biraz daha doğal olabilir miydi? Belki tam uzayıp gelişince iyi de durabilir ama bilemeyiz.
ortası için ne kullanabilirim xpecia finasterid gibi şeyleri kullanıp genetiğimi bozmak istemiyorum

başpınar07

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Şu an için, benim bildiğim daha etkili bir yöntem maalesef yok. Minoxidil var alternatif ama kullanan herkes, bu ürünün ''kullandığın süre boyunca'' etkili olduğunu, bırakınca eski haline geri döndüğünü söylüyor. Bekleyip görmek lazım bir 8-10 sene. Belki de hiç dökülmeyecek.

Furkan Topcu

• Full Member
arkadaşlar 100 gün oldu sizce ilerleme ne durumda bana yavaş gibi geliyor bir de xpecia tarzı ilaçları kullanmakla kullanmamak arasındayım değerli fikirleriniz benim için önemli

başpınar07

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Telaş etme, 100 gün, ilerleme hızı ile fikir edinmek için erken bir süre. Bir 50 gün kadar daha sonra netleşmeye başlar. Forumda görüyoruz hep, daha 15. günde; şahane olmuş, bu saç patlar vs. denilip 7-8. aylarda niye olmadı acaba diye yapılan yorumları. Ya da tam tersi ilk başta kimsenin beğenmeyip, 6. ayda şaşkınlıkla baktığı saçları. Biraz zaman tanı saçlara, daha sürecin ortası bile sayılmaz.

Furkan Topcu

• Full Member
Telaş etme, 100 gün, ilerleme hızı ile fikir edinmek için erken bir süre. Bir 50 gün kadar daha sonra netleşmeye başlar. Forumda görüyoruz hep, daha 15. günde; şahane olmuş, bu saç patlar vs. denilip 7-8. aylarda niye olmadı acaba diye yapılan yorumları. Ya da tam tersi ilk başta kimsenin beğenmeyip, 6. ayda şaşkınlıkla baktığı saçları. Biraz zaman tanı saçlara, daha sürecin ortası bile sayılmaz.
yeni saç çıkar mı yoksa bu olanlar mı uzar sadece

başpınar07

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Garantisi olmamakla birlikte, kişiden kişiye değişmekle birlikte, en çok gözlemlenen durum, 150-180 günler arası en fazla çıkışın olduğu zamanlar.

harry

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bence o dökülen senin önceki saçların çünkü ekilen saçlar daha çıkmaya başlıyor

Furkan Topcu

• Full Member
113. gün 3 prp

harry

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Tebrikler gayet iyi görünüyor.Bu sefer yüzüne gülümseme gelmiş :D

Furkan Topcu

• Full Member
Tebrikler gayet iyi görünüyor.Bu sefer yüzüne gülümseme gelmiş :D
teşekkür ederim,tabi saç çıktıkça insan mutlu oluyor ama sanki yavaş ilerliyor gibi

harry

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bence süreç normal,herkesin saç uzama hızıda aynı değil.Bide ekilen köklerin hangi döndüdeyken alınıp ekildiğini bilmiyorsun o yüzden beklemekte fayda var

Facebook Twitter Instagram