Gönderen Konu: academic hospital helsa hair 4500 greft saç ekimi yaş 25 26.10.2024  (Okunma sayısı 15929 defa)

Furkan Topcu

• Full Member
kaça yaptırdınız acaba?
50.000 tl

c34t

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
İnşallah toparlar hocam. Siz sabredin sık sık güncelleme atın.

Furkan Topcu

• Full Member
İnşallah toparlar hocam. Siz sabredin sık sık güncelleme atın.
sizce durum nasıl

c34t

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Yani ben spesifik olara sıkıntı görmüyorum ancak yine de düzenli olarak güncelleme atın.

Furkan Topcu

• Full Member
diğer arkadaşlarda buna benzer yorumlar atıyorlar çevremden de olumlu dönüşler alıyorum fakat bana sanki yavaş ilerliyor gibi hatta son 1 aydır hiç ilerleme yok gibi geliyor.umarım ben yanlış düşünüyorumdur.

c34t

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Düzenli güncelleme at hocam sen. Özellikle yakın çekim

ozan19

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim moralini bozmak istemem ama üzülerek söylemem lazım senin ekiminde büyük bir hata var. Saç ekiminde doğal görüntü için biraz geniş aralıklarla hafif zikzaklı 2 sıra şeklinde bir ön çizgi yapılır, sende bu yapılmamış, o yüzden ön çizgin doğal durmuyor, saçlar yoğunlaşır ama doğal görüntü olmayacak ve ekim olduğu her zaman anlaşılacak. Bence bu durumu daha tecrübeli bir merkezde düzelttirmen gerekir. Kanal açma işini kim yaptı hemşire mi doktor mu ?

Furkan Topcu

• Full Member
Kardeşim moralini bozmak istemem ama üzülerek söylemem lazım senin ekiminde büyük bir hata var. Saç ekiminde doğal görüntü için biraz geniş aralıklarla hafif zikzaklı 2 sıra şeklinde bir ön çizgi yapılır, sende bu yapılmamış, o yüzden ön çizgin doğal durmuyor, saçlar yoğunlaşır ama doğal görüntü olmayacak ve ekim olduğu her zaman anlaşılacak. Bence bu durumu daha tecrübeli bir merkezde düzelttirmen gerekir. Kanal açma işini kim yaptı hemşire mi doktor mu ?
merhaba iyi bayramlar
kanal açma işini doktor açtı,genelde ön cizgilerş bu şekilde. instagram da helsahair sayfasında dizgilere bakabilirsin.
evet bence de çok doğal bir çizgi olmamış ama en azından saç çıkarsa tolere edebilirim.
hatta ikinci ekim düşünüyorum düzeltebilirim

s.gunaydin

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim moralini yüksek tut. Nasip ise güzel olacak. Bende ektirdim aynı dönem. Ya nasip artık. Takma kafana. Takmamaya çalış. Daha süreç devam ediyor. Kimisinin 3. Ayda güzel oluyor kimisinin 8. Ayda. Sabır.

s.gunaydin

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Aynı gün ektirmişiz :)

Furkan Topcu

• Full Member
Aynı gün ektirmişiz :)
teşekkürler bakalım saç çıkarsa çizgiyi çok sorun etmem bir şekilde tolere edilir
umarım sizinki de çok güzel olur
iyi bayramlar şimdiden

Yedek Tek

• Yeni üye
  • *
Ben de aynı yerle anlaştım o yüzden sizi sıkı takipteyim. Sizi helsa nın instagram sayfasında bulamadım bir de paylaşımlarında montaj var mı diye karşılaştıracaktım. Süreç nasıl gidiyor memnun musunuz? Olumlu bir gelişme var mı görüntü olarak? Teşekkürler

Furkan Topcu

• Full Member
Ben de aynı yerle anlaştım o yüzden sizi sıkı takipteyim. Sizi helsa nın instagram sayfasında bulamadım bir de paylaşımlarında montaj var mı diye karşılaştıracaktım. Süreç nasıl gidiyor memnun musunuz? Olumlu bir gelişme var mı görüntü olarak? Teşekkürler
sayfanın kasım 2024 kasım ayı paylaşımlarına bakarsanız bulabilirsiniz,bulamazsanız özelden atabilirim.
memnun musun sorusuna gelince benim şuan neredeyse 5 buçuk ay oldu aynı yerde yaptıran ve 5,6 ay geçmiş olan kişilere bakınca benimkinin 2 3 katı daha iyi durumdalar hatta sayfanın önde çıkarılanlarında efe bey var ona özelden yazdım ve 5 ,6 aylık sonucuna baktım benim 5 6 ay sonucumlq alakası yok onun saçları süper olmuş
memnun musun derseniz şuan için diğer sonuclarq bakarsak memnun değilim
he bu benimle alakalı bir problem mi yoksa merkezle alakalı mı onu bilmiyorum ama yapacak bir şey yok sürecin tamamlanmasını bekliyorum
istersen instagramdan diğer sorularına cevap verebilirim (frkntpc1)

Yedek Tek

• Yeni üye
  • *
Teşekkurler instagramdan yazacağım

Facebook Twitter Instagram