Gönderen Konu: academic hospital helsa hair 4500 greft saç ekimi yaş 25 26.10.2024  (Okunma sayısı 16092 defa)

Furkan Topcu

• Full Member
arkadaşlar herkese merhaba , saç ekim sürecinde 8. ayı geçmiş bulunuyorum saçımın halini görüyorsunuz bu merkeze para kazandırmayın lütfen. hatalarını kabul edip gelin yardımcı olalım deseler eyvallah diyeceğim ama suçu da karşı tarafta buluyorlar. bu insanların yalan vaadlerine göre tatil evlilik vs plan yapılıyor  ama planlar suya düşüyor.şuan 8. aydayım ve daha gelişme olacağını düşünmüyorum, bu insanlara para kazandırmayın

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
çok geçmiş olsun başarısız ekimle beraber kendi saçlarında da kayıp olmuş. Burada ekim düşünecek arkadaşlar için dikkate alınması gereken bir deneyim. Paylaştığın için teşekkürler

c34t

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Geçmiş olsun benzer durumdayız. Orjinal saçlarınız da mı gitmiş yoksa kestirdiniz mi?

Furkan Topcu

• Full Member
Geçmiş olsun benzer durumdayız. Orjinal saçlarınız da mı gitmiş yoksa kestirdiniz mi?
kestirdim ama gitmiş de olabilir , hakkım kesinlikle helal değil ahirette hesaplaşarız
şimdi prp mezoterapı tedavisine başladım belki biraz toparlar

Furkan Topcu

• Full Member
Ynt: academic hospital helsa hair 4500 greft saç ekimi yaş 25 26.10.2024
« Yanıtla #185 : 11 Ağustos 2025, 12:06:57 »
son durum

Megadeyv

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #186 : 11 Ağustos 2025, 12:13:21 »
gayet güzel olmuş kardeşim sağlıklı günlerde mutlu günlerde taraman dileğiyle. Panik yapmamak gerek bu süreçler de feyz almak lazım

c34t

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #187 : 11 Ağustos 2025, 16:44:59 »
son durum

Üstü atar mısın kardeşim? Dökülenler çıktı mı bu arada?

Furkan Topcu

• Full Member
« Yanıtla #188 : 11 Ağustos 2025, 18:11:55 »
aynı anda çekilen üstten fotoğraf

c34t

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #189 : 13 Ağustos 2025, 20:30:43 »
Mezoterapi, prp filan başladın mı hocam

yakari

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #190 : 13 Ağustos 2025, 20:53:44 »
gençlerin özellikle 20-27 yaş arasındakilerin saç ekimi yapmasını doğru bulmuyorum.Çünkü o yaş aralığında saç dökülmesi henüz oturmamış oluyor.Ekim yapılacak yaşların 33 ve sonrası hatta bence en uygunu 40 yaş.Çünkü o yaşa kadar dökülecek olanlar dökülüyor dirençli olanlarla yola devam ediliyor.Gördüğüm kadarıyla sizin dökülme durmadan saş ektirmişsiniz.Ön bölge ekim yeri ve oradaki saçlar güçlü duruyor.Yani ekim yaptırdığınız yerde sorun yok gibi.Sorun sizin dökülme devam ettiği için ekim yapılmayan yerler açılmaya başlamış

Furkan Topcu

• Full Member
« Yanıtla #191 : 14 Ağustos 2025, 07:43:30 »
Mezoterapi, prp filan başladın mı hocam
başladım son 2 haftada 1 prp bir mezoterapi yaptırdım , 2 haftada bir prp ve mezoterapi seansım var bakalım belki toparlar

Furkan Topcu

• Full Member
« Yanıtla #192 : 14 Ağustos 2025, 07:46:10 »
gençlerin özellikle 20-27 yaş arasındakilerin saç ekimi yapmasını doğru bulmuyorum.Çünkü o yaş aralığında saç dökülmesi henüz oturmamış oluyor.Ekim yapılacak yaşların 33 ve sonrası hatta bence en uygunu 40 yaş.Çünkü o yaşa kadar dökülecek olanlar dökülüyor dirençli olanlarla yola devam ediliyor.Gördüğüm kadarıyla sizin dökülme durmadan saş ektirmişsiniz.Ön bölge ekim yeri ve oradaki saçlar güçlü duruyor.Yani ekim yaptırdığınız yerde sorun yok gibi.Sorun sizin dökülme devam ettiği için ekim yapılmayan yerler açılmaya başlamış
hocam çok doğru söylüyorsunuz ama 20 yaşında saçının yüzde 80ini kaybetmiş bşr adama 40a kadar bekle o zaman ektirirsin diyin bakalım.bana zaten saç 20-30 yaş arası lazım 40 yaşından sonra saçı ne yapayım . suan alternatif tedavilerle saçı olabildiğince korumaya çalışıyorum bakalım gittiği yere kadar ama şu görüntü bile bana özgüven veriyor eski haline göre

c34t

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #193 : 15 Ağustos 2025, 23:45:24 »
hocam çok doğru söylüyorsunuz ama 20 yaşında saçının yüzde 80ini kaybetmiş bşr adama 40a kadar bekle o zaman ektirirsin diyin bakalım.bana zaten saç 20-30 yaş arası lazım 40 yaşından sonra saçı ne yapayım . suan alternatif tedavilerle saçı olabildiğince korumaya çalışıyorum bakalım gittiği yere kadar ama şu görüntü bile bana özgüven veriyor eski haline göre

Furkan bak birader çok fazla başka ekimci ile ama doktor olanlarla konuştum. Hepsinin ortak söylediği bir şey var o da "finasterid kullanman gerekiyordu" Doktor olmayan ekimcilerin çoğu söylemekten kaçınıyor çünkü finasterid bir ilaç ve doktor olmayanlar ilaç veremez veripte o riski alamaz. Finasterid kullansaydık ikimizin de hem saçları çıkardı hem de sende de bende de olan ekim sonrası orijinal saçların kaybı olmazdı.

Furkan Topcu

• Full Member

Furkan bak birader çok fazla başka ekimci ile ama doktor olanlarla konuştum. Hepsinin ortak söylediği bir şey var o da "finasterid kullanman gerekiyordu" Doktor olmayan ekimcilerin çoğu söylemekten kaçınıyor çünkü finasterid bir ilaç ve doktor olmayanlar ilaç veremez veripte o riski alamaz. Finasterid kullansaydık ikimizin de hem saçları çıkardı hem de sende de bende de olan ekim sonrası orijinal saçların kaybı olmazdı.

dostum finasteridenin yan etkilerini göze alabiliyorsan kullan doktor olmaya gerek yok

Facebook Twitter Instagram