Gönderen Konu: Hs style kapsul ayriyetten one up saw palmetto  (Okunma sayısı 57 defa)

nctrl37

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hs style kapsul ayriyetten one up saw palmetto
« : 27 Kasım 2024, 19:24:23 »
Bugun 51. Gündeyim gün 2 tane den 1 e düştük hs hair style kapsulden birtanesinin içinde 150mg saw palmetto var günde 1 içiyorum ayeiyetten yanına ek one up saw palmetto almak istiyorum bir tanesinde 300mg saw palmetto özü var   özellikle eski saçları çıkarmak için ama doktorum gerek yok diyor sizce kullansam faydası azda olsa olurmu yada zararı olurmu resimleri toplamaya çalışıyorum sürecin bütün detaylarını atcam

Edgar X

• Hero Member
Ynt: Hs style kapsul ayriyetten one up saw palmetto
« Yanıtla #1 : 28 Kasım 2024, 01:42:52 »
düz saw palmetto kullanacağına xpecia kullan daha iyi onun içindede saw palmetto var.

nctrl37

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 28 Kasım 2024, 15:40:58 »
Hs hair style 1 kapsul içinde minareller amino asit ve vitaminler bulunuyor ayriyetten içinde 150 mg saw palmetto kabak çekirdeği özü yeşilçay özü quenzim ginko ve birkaç takviye daha var yalnız ben ayriyetten 300 mg ek olarak saf saw palmettoda alsam zararı yada faydası olurmu onu dicektim saç ekiminden sonra dökülen kendi saçlarım çıkmaya başladı ve ek olarak ince seyrek olan yerler hs style kapsul kullandıktan sonra gürleşti ama ayriyetten ek saw palmetto kullanmadım

Edgar X

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 30 Kasım 2024, 01:21:54 »
Hs hair style 1 kapsul içinde minareller amino asit ve vitaminler bulunuyor ayriyetten içinde 150 mg saw palmetto kabak çekirdeği özü yeşilçay özü quenzim ginko ve birkaç takviye daha var yalnız ben ayriyetten 300 mg ek olarak saf saw palmettoda alsam zararı yada faydası olurmu onu dicektim saç ekiminden sonra dökülen kendi saçlarım çıkmaya başladı ve ek olarak ince seyrek olan yerler hs style kapsul kullandıktan sonra gürleşti ama ayriyetten ek saw palmetto kullanmadım

ben bunların çoğunun boş ürün olduğuna inanıyorum çoğu fason ürün güvenilmez bence çok kafam rahat etsin diyorsan solgar al geç.

nctrl37

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 01 Aralık 2024, 22:05:44 »
Hs hair styl kapsülde baya minarel vitamin ve dht baskılayıcı ürünler var gayet memnunum farkyararsın diye one up saw palmetto aldım hs hair style kaosulun içindede 150 mg var zaten solgar almadım solgarda 500 oldugu için  çok yüksek oluyor ondan almadım sizce hs hair style in üzerine ek olarak iyi gelirmi

Facebook Twitter Instagram