Gönderen Konu: Saçlarım y**ağı yemiş mi  (Okunma sayısı 173 defa)

celall

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saçlarım y**ağı yemiş mi
« : 30 Kasım 2024, 18:29:56 »
20 yaşımdayım fin kullanmak için hala küçüğüm bence ama böyle giderse kel kalcam siz ne önerirsiniz? Saçlarımı dün sabah yıkadım ve yağlanması böyle ışıkta tam kafama vuruyor onuda hesaba katın. Aktif olarak xpecia kullanıyorum sadece.

Alper1

• Hero Member
Ynt: Saçlarım y**ağı yemiş mi
« Yanıtla #1 : 02 Aralık 2024, 16:40:58 »
Diffuse thinning tipi agresif dökülmeye sahip gözüküyorsun. Cildiye bölümüne gidip teşhis konsun. Vitamin ve mineral değerlerine baktır eksikleri yerine koy.
  • Yaşınız 22
Yardımcı olmak için yazdığım yazılar tamamen bilimseldir.

Ahmetbsr21

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 02 Aralık 2024, 16:49:52 »
Diffuse thinning tipi agresif dökülmeye sahip gözüküyorsun. Cildiye bölümüne gidip teşhis konsun. Vitamin ve mineral değerlerine baktır eksikleri yerine koy.

bu senenin yaz mevsiminden aralığa kadar difüz incelme ne kadar çoğaldı değilmi kadın erkek ayırmıyo genç yaşlı ayırmıyo
arkadaşlarımın saçlarına baktığımda çoğunun difüz incelmesi var hepsinin saçlarını inceledim
Allah büyük.

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 02 Aralık 2024, 18:48:26 »
bu senenin yaz mevsiminden aralığa kadar difüz incelme ne kadar çoğaldı değilmi kadın erkek ayırmıyo genç yaşlı ayırmıyo
arkadaşlarımın saçlarına baktığımda çoğunun difüz incelmesi var hepsinin saçlarını inceledim
Eskiden beri vardı aslında hatta özellikle Türkiye'nin genelinde Diffuse Thinning tipi dökülme çoğunluktadır.
  • Yaşınız 22

Ahmetbsr21

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 02 Aralık 2024, 20:38:29 »
Eskiden beri vardı aslında hatta özellikle Türkiye'nin genelinde Diffuse Thinning tipi dökülme çoğunluktadır.

Bu sene özellikle kendimde ve birçok arkadaşımda gözlemledim 4 kişinin 2 sinde bu durum mevcut mevsim değişikliğinde çokça oluyor bu olay
Bendeki az bişey iyileşti gibi açıklıklar kapanıyo gürleşiyo vitamin almaya başladığımdan ve saç bakımı yaptıgımdan beri
Allah büyük.

celall

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : Bugün, 01:33:28 »
genetik dökülme zaten aktif olarak xpecia kullanıyorum ama en kısa zamanda gitcem. Sence fin kullanma zamanım gelmiş mi yaş 20

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #6 : Bugün, 01:35:54 »
genetik dökülme zaten aktif olarak xpecia kullanıyorum ama en kısa zamanda gitcem. Sence fin kullanma zamanım gelmiş mi yaş 20
Ergenliğin ne durumda ona bağlı. Ben 21'lerinde kullanmanı tavsiye ederim.
  • Yaşınız 22

Facebook Twitter Instagram