Gönderen Konu: sizce ben saç ekimiyle nasıl sonuç alırım  (Okunma sayısı 1201 defa)

Mymymym100

• Yeni üye
  • *
Ynt: sizce ben saç ekimiyle nasıl sonuç alırım
« Yanıtla #16 : 12 Aralık 2024, 18:56:35 »
Merhaba üstlerde de seyrelme var gibi cunku rüzgarli havalarda belli oluyor bu üstlere ekim yaptırmak mantıklı mi sıkılastirma amaçlı

mmmyyyyy999

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 02 Eylül 2025, 02:00:34 »
Rogaineyi bıraktım sadece propecia kullaniyorum saçın güncel kısa hali nasil sizce
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi propecia rogaine

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 02 Eylül 2025, 02:10:25 »
Öncelikle belirtmem gerekir ki senin vakân oldukça zor bir vaka ve her saç ekim merkezi bu saçı istediğin kalite ve estetik seviyede ekleyemez. Bazı merkezler elbette saçı ekebilir ancak beklentilerini karşılayacak, doğal ve gözle görülür bir başarı elde edecek uzmanlık ve estetik anlayış çoğunlukla bulunmamaktadır. Bu nedenle bu tür vakalar özel bir yaklaşım ve teknik beceri gerektirir.

Başarılı bir saç ekimi için öncelikle kendi saçlarının sıklığını ve yapısını çok iyi taklit etmek gerekir. Saç çizgisi önden bakıldığında kesinlikle saç ekimi olduğu anlaşılmayacak kadar doğal olmalı ve bu ancak detaylı bir planlama ve estetik algıyla mümkündür. Yanal yarık kanal açılımı gibi gelişmiş teknikler kullanılarak saçların doğal yönleri ve açılarında ekim yapılması gerekir. Böylece saçların hem görünümü hem de dokusu tamamen uyumlu olur.

Sadece kel bölgelerde çıkan saçları başarılı ve doğal olarak görmek yanlış olur. Gerçek başarı, zaten var olan saçlarına uyum sağlayabilmek, onların yönüne ve yoğunluğuna paralel bir ekim yapabilmektir. Bu da ciddi bir tecrübe ve estetik beceri gerektirir. Bu beceriye sahip merkez sayısı oldukça azdır.

Kendim için bu süreci çok titizlikle yönettim ve senin saçını emanet edebileceğin en fazla beş altı saç ekim merkezi olduğunu düşünüyorum. Bütçen zorlayabilir ama ben olsam en iyi sonucu almak için ya o merkezleri tercih ederim ya da uygun bütçeyi oluşturana kadar beklerim. Çünkü saç ekimi sadece bir işlem değil, uzun vadede görünümünü etkileyecek ve seni yansıtacak bir sanattır. Bu yüzden tavsiyelerim kolay ve ucuz çözümlerden uzak, kaliteli ve kalıcı sonuçlar için doğru merkezlerde yapılması yönündedir.
Global Moderator

mmmyyyyy999

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 02 Eylül 2025, 02:23:29 »
Hıntel sizce saçın mevcut durumu nasil dökülme açısından
  • Yaşınız 22

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 02 Eylül 2025, 02:27:32 »
mevcut durumun dökülmen devam ediyor ön çizgi geriliyor tepe açılıyor daha sonra orta bölüm gidecek

saç ekimi ve destek bu durumu durdur

22 yaşındasın

illa ektirecem dersen Asmed derim senin için yoksa bekle

Asmed, saç ekimi konusunda gerçekten çok titiz ve profesyonel çalışan bir merkezdir. Senin mevcut saç durumunu ve ilerideki dökülme ihtimalini detaylı analiz ederek karar verirler. Donör bölgeden alacakları greft sayısını dikkatle planlar ve her bir grefti kayıt altına alırlar. Böylece ileride gerekirse ikinci bir ekim yapılacaksa, donör bölgenin durumu ve alınan greftler tam olarak bilinir, bu da uzun vadeli bir strateji oluşturulmasını sağlar.

Ancak senin yaşın çok genç, bu yüzden 25 yaşına kadar beklemek genellikle önerilir. Çünkü saç dökülme paterni bu yaşa kadar tam olarak oturmaz ve erken ekim doğal sonuçları zorlaştırabilir. Tabii ki, bütçen ve durumun uygun olursa Asmed gibi deneyimli bir merkezle çalışmak en iyisi olur. Sabırlı olup süreci iyi takip etmek senin için en sağlıklı yol olacaktır.
Global Moderator

mmmyyyyy999

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 02 Eylül 2025, 02:33:53 »
Tahmini kac graft sizce
  • Yaşınız 22

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 02 Eylül 2025, 02:36:28 »
Mevcut saç sıklığını yakalamak için santimetrekareye yaklaşık 40 greft düşeceği hesaplanırsa toplamda 2300 ile 2500 greft arası bir ekim planlanabilir. Donör alan kapasiten oldukça iyi durumda; yaklaşık 9000 greft kapasitesi vardır diye düşünüyorum Bu durumda donör alanda bir sorun yaşanmaz ve ileride kullanılmak üzere yaklaşık 7000 greftlik bir rezerv kalır.

Tepe bölgesine ise doğrudan ekim yapılmayacak, bu alan finasterid gibi medikal tedavilerle desteklenerek korunacak. Bu yöntem uzun vadede hem doğal hem de kalıcı sonuçlar almak için çok doğru bir yaklaşımdır.

Tüm bu planlama ve uygulama Asmed  ya da benzeri gibi deneyimli ve titiz bir merkez tarafından yapılmalı. Çünkü Asmed, donör alan kapasiteni, saç dökülme paternini ve ilerideki olası değişiklikleri dikkate alarak en uygun stratejiyi belirler.
Global Moderator

mmmyyyyy999

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 02 Eylül 2025, 02:38:38 »
Finasterideyi 1.5 senedir düzenli kullaniyorum asmed düşünüyorum
  • Yaşınız 22

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 02 Eylül 2025, 02:39:23 »
hayırlısı görüşmek ücretsiz git fikir al kafanda saçınla ilgi bilgiler netleşsin sonra yolunu çizersin
Global Moderator

Kullanıcı2333001

• Full Member
« Yanıtla #25 : 05 Eylül 2025, 00:01:31 »
Finasterid işe yaradı mı sence

mmmyyyyy999

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 05 Eylül 2025, 00:32:51 »
Bende yaradı ben asmed kontrolünde başlamıştım zaten
  • Yaşınız 22

Kullanıcı2333001

• Full Member
« Yanıtla #27 : 05 Eylül 2025, 00:57:07 »
Ne gibi faydası oldu birde hangi ayda ne faydasını gördün benim 4 ay oldu hala hiç bir fayda göremedim

mmmyyyyy999

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 05 Eylül 2025, 18:59:23 »
Dökülmeyi azaltıyor saçları kalinlastiriyo bende olanlar bunlar yani tekrar rogaineye de başlayacağım oyle daha etkili oluyor
  • Yaşınız 22

Kullanıcı2333001

• Full Member
« Yanıtla #29 : 05 Eylül 2025, 21:50:57 »
Kaçıncı aydan sonra azaldı bende hala dökülüyor 4 ay oldu

Facebook Twitter Instagram