Arkadaşlar selamlar, uzun süredir saç ekimi yaptırmak istiyordum ve araştırmalarım sonucu Dymed Hair Clinic’te ayın başında operasyonumu gerçekleştirdim ve 4200 Greft saç ekildi. Öncelikle ne kadar rahatladığımı anlatamam. Sonuçta bitti gitti. Çok bilinen bir klinik olmamasına rağmen gördüğüm hizmet hat safada diyebilirim, gerek Derya Şimşek hocanın sıcak kanlılığı ve samimiyeti, gerek diğer çalışanların tavırları ve duruşları( bilmem pek ama işlerinden anlayan ve en önemlisi beni anlayan, sabırla anlamaya çalışan diğer personeller)
Tabi bu işin klinik kısmı. Şuan saçlar konusu için hala daha çok erken sonuçta sürenin başındayım ama hiç bir olumsuzlukla şuana kadar karşılaşmadım bana ne anlattılarsa aynı şeyleri yaşıyorum, her şeyin yolunda gittiğini ve endişe etmem gereken hiç bir şey olmadığını söylediler. Ama yine de sizlerin de değerli görüşlerini merak ediyorum ekte 20. günüme kadar fotoğraflarımı paylaştım. Sizce nasıl herhangi bir sorun var mı? Nasıl olmuş ? içimi biraz daha rahatlatmama ihtiyacım var sanırım. Değerli yorumlarınızı bekliyor olacağım.