Gönderen Konu: MERSİN MEDİCALPARK | 19.12.24 | KÖK HÜCRE + EXOSOME + 5000 GREFT | YAŞ:38  (Okunma sayısı 3063 defa)

İstanbullu1905

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Güncelleme için yeni resimlerimi ekliyorum. 87. gün ekim bölgesinde durum bu şekilde.

Gördüğünüz gibi hala çıkmadı ekilenler bu durum normal mi? Sizin ne zaman başladı?

bilgilendirirseniz sevinirim.

bu arada doktorumun önerisi ile takviyeleri bıraktım, diyet ve spora da başladım

88 gün böyleydim prp mezoterapi yaptırın solgar biotin alın yüksek frekans alın daha hızlı gelişim olucaktir kendinizde göreceksiniz

bet10

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

88 gün böyleydim prp mezoterapi yaptırın solgar biotin alın yüksek frekans alın daha hızlı gelişim olucaktir kendinizde göreceksiniz

teşekkürler hocam cevap için.

biraz uzaktan çekim olmuş ışık da az ama gördüğüm kadarıyla baya çıkmış bendeki gibi değil.

90. güne mezoterapi yazdı zaten hoca ardından da 3 seans prp var ama takviye kullanma dedi. yine de bir daha soracağım

Kairon

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun kardeşim. Önerilen frekanslı şeyi denersen, sonuç görürsen bilgilendir bizi  |-onayisareti-|

bet10

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun kardeşim. Önerilen frekanslı şeyi denersen, sonuç görürsen bilgilendir bizi  |-onayisareti-|

eyvallah dostum. cumartesi günü bunu hocaya sormayı planlıyorum bu başlıktan bilgilendiririm.

bet10

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar herkese. 105. gün fotolarımı ekledim.

hala saç çıkmamış gibi görünüyor sizce normal mi? 3. ayın başında diplerden gelmeye başlar diye biliyoruz bende hala gelmedi bu durumda olan oldu mu? bilgilendirirseniz sevinirim

önceki posttaki yüksek frekans aletini hocaya sorduğum gereksiz olduğunu söyledi. kaşıntılarım da pek kalmadı zaten. konuyu takip edenler için bilgilendirmek istedim.

bet10

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar herkese. 105. gün fotolarımı ekledim.

hala saç çıkmamış gibi görünüyor sizce normal mi? 3. ayın başında diplerden gelmeye başlar diye biliyoruz bende hala gelmedi bu durumda olan oldu mu? bilgilendirirseniz sevinirim

önceki posttaki yüksek frekans aletini hocaya sorduğum gereksiz olduğunu söyledi. kaşıntılarım da pek kalmadı zaten. konuyu takip edenler için bilgilendirmek istedim.

BU KONUDA YORUM YAPACAK KİMSE YOK MU? SİZİN SAÇLAR KAÇINCI GÜNDE ÇIKTI?

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba evet sadece var olan saçların uzamış ve takviye alıyorsan onlar bir tık güçlenmiş gibi. Ama enseyi karartma herkesin aynı süreçle işleyecek diye bir durum yok. 4-6ıncı ayları bekleyelim durum böyle devam ederse o zaman tehlike çanları çalmaya başlar. Geçmiş olsun

İstanbullu1905

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Prp mezoterapi yaprirmadiginiz sürece ilerleme geç oluyor bilginiz olsun

bet10

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba evet sadece var olan saçların uzamış ve takviye alıyorsan onlar bir tık güçlenmiş gibi. Ama enseyi karartma herkesin aynı süreçle işleyecek diye bir durum yok. 4-6ıncı ayları bekleyelim durum böyle devam ederse o zaman tehlike çanları çalmaya başlar. Geçmiş olsun

Takviyeleri bıraktım saç serumu kullanıyorum üstelik 3 seans prp + 1 seans mezoterapi aldım. 3 seans daha prp alacağım. Neden hala çıkmadığını anlamadım acaba derin mi ekildi?

Geç çıkması sorun değil de ben bozuk para büyüklüğünde düzensiz kök kayıpları olmasından korkuyorum. Yani saçkıran gibi bir görünüm ortaya çıkmaz değil mi?

İstanbullu1905

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Takviyeleri bıraktım saç serumu kullanıyorum üstelik 3 seans prp + 1 seans mezoterapi aldım. 3 seans daha prp alacağım. Neden hala çıkmadığını anlamadım acaba derin mi ekildi?

Geç çıkması sorun değil de ben bozuk para büyüklüğünde düzensiz kök kayıpları olmasından korkuyorum. Yani saçkıran gibi bir görünüm ortaya çıkmaz değil mi?

D vitamini çinko biotin bu üçlüyü dene bana dua edersin

Demir eksikliği varmı onada baktır

Bide E vitamini

aragon006

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hangi teste göre prp mezoterapi daha hızlı cikmasini sagliyor diyorsun ?
Doktor Koray Erdoğan ekimin sadece ilk 10 gününde yara iyilesmesinde etkili kalanında hiçbir etkisi yok saça diyor . Kaç yıllık ünlü ekimci ve doktor . Sizin bilginiz ve vasfiniz nedir bu konuda ?

İstanbullu1905

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Doktor Koray Erdoğan ekimin sadece ilk 10 gününde yara iyilesmesinde etkili kalanında hiçbir etkisi yok saça diyor . Kaç yıllık ünlü ekimci ve doktor . Sizin bilginiz ve vasfiniz nedir bu konuda ?

Simdi Koray Erdogan dediğin kişinin laboratuvari yok nasıl inanıyorsunuz böyle kisilere instagramda prp mezoterapi yaptırıp bir sürü sonuç alan var senin tek referansin Koray Erdogan mı

Genel Tıp Alanında En Saygın Dergiler

1. The New England Journal of Medicine (NEJM)

En prestijli tıp dergilerinden biridir.

Etki faktörü: ~90+

2. The Lancet

Uluslararası düzeyde tanınan, çok sayıda branşı kapsayan önemli bir dergi.

Etki faktörü: ~70+

3. JAMA (Journal of the American Medical Association)

Klinik araştırmalar açısından çok saygın.

Etki faktörü: ~50+

4. BMJ (British Medical Journal)

Geniş kitlelere hitap eden ve güçlü bilimsel altyapıya sahip bir dergi.

Etki faktörü: ~30+

İstanbullu1905

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları

Senin dediğine bakılırsa o zaman mezoterapi yapan kliniklerin  hiçbir vasfı yok yani boşuna doktor olmuşlar

aragon006

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadasım faydası yok demiyorum faydası saça yoksa saça  :). FDA onayli saça etkili sadece Finasteride ve minoxil var hikaye anlatma
Prp mezoterapi cildin yaralarının yenilemesi ve kendini toplamasi harici bir faydası yok
Yaptırandan cok yapana faydalı
Redditte binlerce konu okudum yabancıların bizimkilerin aksine prp mezo saça yaptiran konuyu arayıp saatlerce belki bulursun . O da öylesine bir deneyis . Bu işlemler faydalı ancak saça degil . Yüze ve yaralara

İstanbullu1905

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadasım faydası yok demiyorum faydası saça yoksa saça  :). FDA onayli saça etkili sadece Finasteride ve minoxil var hikaye anlatma
Prp mezoterapi cildin yaralarının yenilemesi ve kendini toplamasi harici bir faydası yok
Yaptırandan cok yapana faydalı
Redditte binlerce konu okudum yabancıların bizimkilerin aksine prp mezo saça yaptiran konuyu arayıp saatlerce belki bulursun . O da öylesine bir deneyis . Bu işlemler faydalı ancak saça degil . Yüze ve yaralara

İstanbuldaysan gel beraber saç analizine gidelim çıkan tüyleri kendi gözlerin ile gör

üstelik kaliteli mezoterapi yaptırmadım ona rağmen ayrıca prp kitide kaliteli olan değil bilgin olsun

Facebook Twitter Instagram