Merhaba forum. Tüm kabuklari gün itibari ile temizledim. Son 3-4 gündür hafif hafif döküm yapiyordum, ekimin üzerinden 14 gün gecti.
Toplanda 12. yikamada kabuklari tamamen temizlemiş oldum.
Bu sürecte Şahin Bey’in yardımcısı Ergin Bey, saat fark etmeksizin her soruma cevap verdi ve beni yönlendirdi. Buradan kocaman teşekkürler. Burayı okuduğuna eminim.
Kabuk dökümünde çok fazla saç teli gördüm, bir iki saç telinin dibinde kabuk vardı ama ben onların dibindeki kabuklara yapışmış saç teli olduğunu düşünüyorum. Greft kaybı oldugunu sanmıyorum.
Yine de insan dökülen saç tellerini görünce pozitif bir şey duymak istiyor
Ergin Bey de sağ olsun bir yandan Almanya’da olduğum için yıkamalar konusunda yönlendirirken bir yandan da sakinleştirdi. En az operasyon gününde giydiği önlük gibi güzel bir insan

ekimle alakalı en çok hoşuma giden şey, varteks bölgesinin doğal saçımla aynı yönü yapması. Bu çok hoşuma gitti, evet ön tarafta Sibel Hanım ilk ekimde iyi bir iş çıkarmıştı, lakin varteks kısmının zorluğu beni korkutuyordu. Kütle gibi duran bir varteks hoş olmazdı. Ekilenler tutarsa bu seviye beni tatmin eder. Tabi burda memnuniyet = ekilenlerin çıkması. Eğer çıkışlar olursa ben şu işçilikten %100 raziyim.
Sakallarım da tamamen iyileşti, hatta traş bile oldum çoktan, sakallarımdaki asimetrik yoğunluğu, alım yaparken dengeleyeceklerini söylemişlerdi, sakallarımın mevcut halinden de çok memnunum, eskisi gibi bir taraf diğer taraftan daha yoğun değil, hiç alınmamış gibi ve homojen.
Bu arada yurt dışından gelen hastalar için bir tavsiye, Şahin Bey’in verdiği ilaçları ve hatta köpük pantenolü yedekli alsınlar. Amazon almanya son gün getirmeseydi, kabuklarla artı bir gün daha geçirmek zorunda kalacaktım. Bire bir aynı ph değerinde olanını bir türlü bulamamıştım.
Sakaldan alım ile ilgili iş hayatına dönme konusunda sorun yok. Yukarıdaki arkadaş sormuş, sakal zaten kafadan çoooook daha önce iyileşiyor. Ben ekimin 11. Günü işe döndüm, daha öncesinde de dönsem dönerdim.
Güncel durum bu, sorulara ve yorumlara açığım.