Gönderen Konu: Supplementler ve saç dökülmesi  (Okunma sayısı 114 defa)

Furkdm22

• Yeni üye
  • *
Ynt: Supplementler ve saç dökülmesi
« Yanıtla #1 : 13 Ocak 2025, 14:05:04 »
..

Mannis

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 13 Ocak 2025, 18:07:30 »
Olmaz
  • Ekim Tarihi: 18.02.2021
  • Ekim Merkezi ismi Dr Bilgehan aydın
  • Greft Miktarı 5200

ahmet bwb

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 14 Ocak 2025, 00:38:43 »
dökülmeyi artırma ihtimali var kullanıyorsan gözlemleyip sendeki sonucuna göre ilerlemen uygun olur
ekstra tedavi için önerilere açığım:
1mg dutasteride kapsül (günlük)
5mg minoxidil kapsül (günlük)
çinko
d vitamini
biotin
haftalık 1mm dermastamp microneedling

Furkdm22

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 14 Ocak 2025, 00:50:01 »
dökülmeyi artırma ihtimali var kullanıyorsan gözlemleyip sendeki sonucuna göre ilerlemen uygun olur
reis Creatin dht ile bağlantılı onu anlarımda creatinsiz protein tozu dht ile ilgisi olmadan nasıl arttırabilirki? amino asitler zarar verirmi?

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 14 Ocak 2025, 01:09:56 »
reis Creatin dht ile bağlantılı onu anlarımda creatinsiz protein tozu dht ile ilgisi olmadan nasıl arttırabilirki? amino asitler zarar verirmi?
protein tozu bana sorarsan gereksiz de ilişkilendirebilecek tek konu yeterli protein alımı ve ağırlık antrenmanı ile beraber testonun artması bu da dolaylı olarak daha fazla dht demek fakat dht düşürmek için testoyu artıran şeylerden kaçınmak saçmalık. protein tozunun yenilen tavuktan farkı yok sadece laktoz intoleransı varsa hazmetmesi sıkıntı olur
bu ekonomide protein tozu yerine tavuk pişirip yemek hem daha mantıklı hem de doyurucu. protein tozu saç döker mi dersen alakası yok birçok markanın içeriğinde kreatin var sadece sade olmasına dikkat et. ayrıca halihazırda finasterid kullanıyorsun endişelenecek hiçbir şey yok

ahmet bwb

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 14 Ocak 2025, 01:12:10 »

kreatin saç döküyor diyemeyiz ilk yükleme aşamasında eğer halihazırda egzersiz yapıyorsan düşük miktar testosteron artışı görebilirsin ama bu dahi çoğunlukla gösterilememiş, olsa bile, halihazırda finasteride kullanıyorsan bunu sorun etmene gerek yok demektir
whey ile ilgili konu ise saç dökülmesiyle ilişkilendirilebilmiş olan bir anabolik hormonun miktarını artırması ancak buradaki çalışmalar daha kısıtlı tam ne kadar aşırısı dökülmeye ne kadar etkili şu an bilemiyoruz o yüzden gözlem payı bıraktım
ekstra tedavi için önerilere açığım:
1mg dutasteride kapsül (günlük)
5mg minoxidil kapsül (günlük)
çinko
d vitamini
biotin
haftalık 1mm dermastamp microneedling

Ahmetbsr21

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 14 Ocak 2025, 01:22:07 »
abi kellik geni almamışsan kreatinin hiç bi zararı olmaz saçların açısından
Allah büyük.

Ahmetbsr21

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 14 Ocak 2025, 01:22:38 »
ama şu var steroid ilaçlar falan kellik geni almamışsan bile kellik yapabilir
Allah büyük.

Ahmetbsr21

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 14 Ocak 2025, 01:24:14 »
normal dht seviyenden kat kat fazla olacağı için otomatikman saçlarını etkileyecektir
Allah büyük.

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 14 Ocak 2025, 02:36:01 »
hayır genetik dökülme olmayan biri winstrol veya trenbolone kullansa bile saçı dökülmez

Ahmetbsr21

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 14 Ocak 2025, 02:43:48 »
hayır genetik dökülme olmayan biri winstrol veya trenbolone kullansa bile saçı dökülmez
Ya büyük ihtimalle sülalesinde kellik olmamasına rağmen büyük atalarından bile ufacık bi gen almış olsa bile bu androjenlerin alımı dehşet seviyede ilerletebilir diye düşünüyorum yaşlılıkta zaten saçlar gidiyor kellik geni olmamasına rağmen ama bazı insanların mucizevi bi şekilde fırça gibi kalıyo
Allah büyük.

Ahmetbsr21

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 14 Ocak 2025, 02:45:57 »
Ya büyük ihtimalle sülalesinde kellik olmamasına rağmen büyük atalarından bile ufacık bi gen almış olsa bile bu androjenlerin alımı dehşet seviyede ilerletebilir diye düşünüyorum yaşlılıkta zaten saçlar gidiyor kellik geni olmamasına rağmen ama bazı insanların mucizevi bi şekilde fırça gibi kalıyo
Eğer zaten genetik kelliği varsa dht kellikte bi aracı olduğu için bu androjen hormon takviyeleride dhtyi 2-3 kat arttırdığı için kafada tüy birakmaz agresif dökülmeye neden olabilir diye düşünüyorum
Allah büyük.

Furkdm22

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 14 Ocak 2025, 05:49:39 »
protein tozu bana sorarsan gereksiz de ilişkilendirebilecek tek konu yeterli protein alımı ve ağırlık antrenmanı ile beraber testonun artması bu da dolaylı olarak daha fazla dht demek fakat dht düşürmek için testoyu artıran şeylerden kaçınmak saçmalık. protein tozunun yenilen tavuktan farkı yok sadece laktoz intoleransı varsa hazmetmesi sıkıntı olur
bu ekonomide protein tozu yerine tavuk pişirip yemek hem daha mantıklı hem de doyurucu. protein tozu saç döker mi dersen alakası yok birçok markanın içeriğinde kreatin var sadece sade olmasına dikkat et. ayrıca halihazırda finasterid kullanıyorsun endişelenecek hiçbir şey yok
dediklerinde haklısın ama yeterli miktarda protein alamıyorum iş güçten yetiştiremiyorum bi nebze destek olsa yeter eyvallah sağolasın

Furkdm22

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 14 Ocak 2025, 05:50:08 »
kreatin saç döküyor diyemeyiz ilk yükleme aşamasında eğer halihazırda egzersiz yapıyorsan düşük miktar testosteron artışı görebilirsin ama bu dahi çoğunlukla gösterilememiş, olsa bile, halihazırda finasteride kullanıyorsan bunu sorun etmene gerek yok demektir
whey ile ilgili konu ise saç dökülmesiyle ilişkilendirilebilmiş olan bir anabolik hormonun miktarını artırması ancak buradaki çalışmalar daha kısıtlı tam ne kadar aşırısı dökülmeye ne kadar etkili şu an bilemiyoruz o yüzden gözlem payı bıraktım
eyvallah dostum

Facebook Twitter Instagram