Gönderen Konu: 0.25 veya 0.5 mg finasterid  (Okunma sayısı 157 defa)

Lauri

• Hero Member
0.25 veya 0.5 mg finasterid
« : 15 Ocak 2025, 15:20:10 »
Beyler selam,

Bir süredir topikal finas dutas vs deniyorum, yeterince zaman vermesem de hiç işe yarayacakmış gibi durmuyor. Oral kullanımlarımda fayda aldığımı htırlıyorum ama yanetkilerden dolayı hiç uzun devam edemiyorum.

Bu sefer .25 veya .5mg gibi veya bunları günaşırı kullanmak gibi çok minimal kullanmayı düşünüyorum.

Proscarı bölmek malum çok zor, hele böyle mikro dozajlama mümkün değil neredeyse.

Propecia veya muadili  kolay bölünebilen bir marka var mı? Propecia 1 kere almıştım ama tabletin şeklini büyüklüğünü hatırlayamadım.

Sizce mikro dozajlamayı nasıl yapabilirim?

Finomen

• Yeni üye
  • *
Ynt: 0.25 veya 0.5 mg finasterid
« Yanıtla #1 : 15 Ocak 2025, 19:13:27 »
Selam, ayni süreci ben de yaşadım ve saça tek iyi gelen şeyin oral finas olduğunu anladım. Yan etki düzeyini en aza indirmek için gün aşırı( 1 gün ara ile ) içiyorum. 2 haftadır yan etki yok. Hayırlısı bakalım

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 15 Ocak 2025, 19:38:01 »
Selam, ayni süreci ben de yaşadım ve saça tek iyi gelen şeyin oral finas olduğunu anladım. Yan etki düzeyini en aza indirmek için gün aşırı( 1 gün ara ile ) içiyorum. 2 haftadır yan etki yok. Hayırlısı bakalım

1mg mı kullanıyorsun? Proscar veya propecia mı?

Vakti zamanında ben de günaşırı kullanmıştım ama o  zaman da yanetki gördüğümü hatırlıyorum. 1.5-2 senedir neredeyse hiç oral dht bloker kullanmadım.

Finas yavaş çalışıyor, dutas baya iyi mesela. Ama o derecede mahvediyor beni.

Güvenli bölgede kalmak adına topikal deniyorum ama işe yarayıp yaramadığı belirsiz artı kullanımı da ayrı zorlayıcı.

Onun için mikro dozaj olayına girmek istiyorum. Keşke dutas’ın tablet olsa da 0.5 mg yerine 0.1 kullanabilsek.

PiranhaDesign

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 15 Ocak 2025, 19:50:09 »
dutasterid yan etkisi vs yok ben   hergün kullanıyorum tamamen psikolojik sizin ki hergün kullanın zamanla geçecegini görürsün

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 17 Ocak 2025, 13:34:36 »
dutasterid yan etkisi vs yok ben   hergün kullanıyorum tamamen psikolojik sizin ki hergün kullanın zamanla geçecegini görürsün

Yaaa birader. Kullandık aylarca, e…ninkini tersten gördük. Bi kendinizi mi zeki sanıyorsunuz.

Facebook Twitter Instagram