Gönderen Konu: Asuman hair 2. Ekim 3850 saç 450 sakal greft tepe ve ön bölge yaş 33  (Okunma sayısı 3555 defa)

Hakan Yılmaz

• Full Member
Merhaba arkadaşlar 2017 yılında ilk ekimimi o zaman 25 yalındayım  istanbul estetik internatiol diye bir yerde yaptırdım . O zaman bu forumu bilmiyordum (kaç greft olduğunu hatırlamıyorum). Başlarda memnun olsamda daha sonradan kendi saçlarım dökülünce saçımdan memnun olmamaya başladım . 2023-2024 yılında protez deneyimim oldu . Ama o da doğallık bakımının zor olması vb sorunlar nedeniyle 2024 haziran ayında protezi bıraktım ve 2. Ekim için arayışa girdim. Daha sınra bu platformu buldum ve çoğu kişinin önerdiği asmed serkan aygın ve asuman hairle görüştüm ama kafama yatan açıklamalarına güvendiğim asuman hanımı tercih ettim. Asuman hanum saçlarımın inceldiğini ve bu haliyle ekim için hazır olmadığumı söyledi  ve vitamin takviyesi kullanmam gerektiğini söyledi. Bnde tavsiyelerine uyup haziran ayından itibaren finasterid  xpecia biotin prozinc losyon kullandım vee 16 ocak da saç ekimim gerçekleşti. Ekime gelecek olursak sabah 7:45 de bölge hastanesinde ekime başladık ekimim 20:30 da bitti. Ekipte atakan bey ve enes bey vardu . Gerçekten gençler çok uğraştılar ve çok yetenekliler. Asuman hanım da kanalları açtı ve ön bölge ve tepenin bazı yerlerini ekti . Kalan kısmı atakan bey ve enes bey yaptı. Aneztezi iğnelei dışında hiç bi acı olmadı. Greflerin 2 li tekli ve 3 lü olduğu söylendi. 3850 saç ve 450 sakaldan alım yapıldı.Tepeye özellikle 3 lü kökler yerleştirildi. Anlatıcaklarım bu kadar yeni yılda saçlanmak ümidiyle 😀

Cht05

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekim sonuçları
Ynt: 2. Ekim 4300 greft tepe ve ön bölge
« Yanıtla #1 : 17 Ocak 2025, 15:05:00 »
Hayırlı olsun saç ekimin inşallah güzel bi sonuç çıkar ortaya

Hakan Yılmaz

• Full Member
Ynt: 2. Ekim 4300 greft tepe ve ön bölge
« Yanıtla #2 : 17 Ocak 2025, 15:06:52 »
Teşekkür ederim bugün 2. Günüm takviyelere ufaktan başladım . konumu sürekli güncel tutacağım

Kayser Soze

• Hero Member
Hayırlı olsun dostum.
Uzun süre bekleyişten sonra stresli kısmı geride bıraktın.
Senin için kalan şey, artık sadece beklemek.
Kabuk dökümüne kadar dikkat etmeyi unutma.
Ekim güzel görünüyor, bir de kabuk dökümü sonrasını görmek gerek tabi.
İnşallah gönlüne göre olur.

Hakan Yılmaz

• Full Member
Teşekkür ederim dostum eve haklısın beklyip göreceğiz dikkat ediyorum sıra sende artık bi an önce yaptır😀

Kayser Soze

• Hero Member
Teşekkür ederim dostum eve haklısın beklyip göreceğiz dikkat ediyorum sıra sende artık bi an önce yaptır😀

14 Şubat’ta  8)

Must!

• Jr. Member
  • **
Hayırlı olsun açıklığınız baya iyiymiş çok güzel bi sonuç olacağını düşünüyorum

Hakan Yılmaz

• Full Member
Teşekkür ederim Asuman hanım da sonucun beni tatmin edeceğini söyledi umarım herkes hayal ettiği saça kavuşur

Yıkık Mental

• Yeni üye
  • *
Hocam hayırlı olsun , karşılaşmıştık bugün merkezde ☺️ umarım istediğiniz sonucu elde edersiniz .

Hakan Yılmaz

• Full Member
Teşekkür ederim @yıkık mental inşallah güzel sonuçlar alırız🙏

Hakan Yılmaz

• Full Member
2 .günüm bi kaç yerde apse oluşmuş merkezde temizleyip fucidin krem sürüldü

Kayser Soze

• Hero Member
Artık apse olmayan ekimi kalmadı buranın da.
Yazın, hadi sıcak felan diyorduk. Kışında da devam ediyor ve düzeltilmiyor. İlgginç. Allah’tan birkaç güne geçiyor.

Biraz daha yakından ve net fotoğraf çekilebilir misin

Hakan Yılmaz

• Full Member
Hocam bnm cildim yağlı ondan galiba tecrübeli arkadaşlar yorum yapabilir mi tırsıyorum çünkü

Kayser Soze

• Hero Member
Dostum, neredeyse hepimizin cildi yağlı. Zaten dht salgılandığı için genel olarak yağlı oluyor.
Korkacak bişey yok. Diyorum ya, bu ekim merkezinin neredeyse çoğu ekiminde karşılaşıyoruz. Birkaç güne geçiyor genelde

Hakan Yılmaz

• Full Member
Umarım dostum 2 gündür fucidin sürüyorum

Facebook Twitter Instagram