Gönderen Konu: Büşracan Airt Transplant (Batman)  (Okunma sayısı 209 defa)

akbykali

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Büşracan Airt Transplant (Batman)
« : 24 Ocak 2025, 01:16:19 »
Selamlar forum ailesi.
18/01/2025 tarihinde Batmanda Büşra hoca ve ekibiyle saç ekimi operasyonumuzu yaptık. Büşra hocayı forumdan bulduk arkadaşlarla ve yercih etmemizdeki ilk neden benim saçımın olması arkadaşlar. Çünkü araştıranlar bilir ki boş kafaya saç ekimi ile saç olan bir kafaya saç ekimi aynı olmaz yani hazır sağlam saç köklerinin zarar görmemesi gerekiyor. Burdaki araştırmalardan sonra Büşra hocanın bu konuda dikkatli olduğuna karar verip iletişime geçtik. Diğer kliniklerin aksine ömürlük garantili saç sözü vermiyoruz dediler. Ben belki 10 klinikle görüştüm hepsi ömürlük garanti verdi bana göre yalan arkadaşlar öyle bir şey yok. İlk görüşme için yeterli dürüst bir konuşmaydı ben ikna oldum yani.
Saç ekiminden önce;
Kan ve idrar tahlillerini bir hafta öncesinden gönderiyoruz.
Alınması gereken ilaçları tedarikleyip ekim gününü bekliyoruz.
Burda dikkat etmemiz gereken şey sigarayı içmemek. Ben elimden geldiği kadar azalttım ama keşke hiç içmeseydim ekimden sonra anladım zaten.
Ekim günü;
Selamlaşıp tanıştıkdan sonra Büşra hoca hemen sigara ve alkolü sordu sigarayı azaltmak bile hevesini kırıyor fark ediliyor. Sonra Osman hoca anestezi iğnelerini yaptı. Benim için en gergin süreç oydu. Ama Osman hocanın eli çok hafif ve baya komik birisi finalde o iğne yaparken ben gülüyordum.😅
Ekime Büşra hoca kökleri alarak başladı bol bol Gönülçelen dinledik ama sorun yok hoca tam konsantreydi. Daha sonra kanalı da kendisi açtı ve kök ekiminde Emine hoca ve Osman hoca da katıldı. Gayet elleri hafif ve pratiklerdi. Tüm süreç boyunca sakin kalmamı sağladılar. Gayet memnun ayrıldım. Bu arada ekim gününden itibaren sigara içmedim. Hem ekerim hem sigara içerim diyenler için Google a nekroz yazıp resimlere bakmanızı öneriyorum.

akbykali

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Büşracan Airt Transplant (Batman)
« Yanıtla #1 : 30 Ocak 2025, 16:37:46 »
Merhabalar herkese. Süreçle ilgili fotoğraflar atmaya devam edeceğim demiştim.
27 Ocak tarihinde yani saç ekiminden 9 gün sonra kabuk alımı yapıldı. Sonra mezoterapi ve prp yapıldı. Sürecin bu kısmında biraz sızı oluyor tekrar iğneler var zaten biliyorsunuzdur süreci. Kafadan iğne yemek gerçekten sancılı ama Osman hoca işini gayet temiz yapıyor burdan da teşekkürlerimi iletiyorum. Şahsi tavsiyem prp günü ve gecesi sırt üstü uyumaktır. Aksi halde yüzünüz şişebilir(benim şişti)Sonuç fotoğraflarını paylaşıyorum. Ben şahsen çok beğendim inşallah dökülmeden sonra da böyle çıkar.
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2025, 16:47:13 Gönderen: akbykali »
  • Ekim Tarihi: 18/01/2025
  • Ekim Merkezi ismi Büşracan airtransplant(Batman)
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 29

Enes Ernim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 30 Ocak 2025, 22:21:29 »
Kabuk sonrası görüntü çok güzel mahir ellerden çıktığı çok açık bariz oluyor. Ön çizgini de çok beğendim yüz hatlarına çok yakışmış. Hayırlısı olsun dostum sonucun seni memnun edeceğini düşünüyorum geçmiş olsun.

akbykali

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 30 Ocak 2025, 22:55:28 »
Cok teşekkür ederim sağ olasın dostum 🙏🙏 Büşra hoca baya uğraştı alnımı çizerken ve ekimini de bizzat kendisi yaptı, ben de çok beğendim bakalım bundan sonrası da güzel olur inşallah 🙏
  • Ekim Tarihi: 18/01/2025
  • Ekim Merkezi ismi Büşracan airtransplant(Batman)
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 29

Facebook Twitter Instagram