Gönderen Konu: izmir Dr. Zafer Ulusan 29.01.2025 Saç Ekimi + 24.01.2025 Kök Hücre Yaş 25  (Okunma sayısı 13247 defa)

brkysss

• Yeni üye
  • *
bende öyle düşünerek gittim hiç kimse yazmamış o yüzden konunun başında belirttim iyisiyle kötüsüyle yazarım. Dedim en fazla 15 iğne ile bitirirler yada tepeye sağa sola yapsalar falan olur demiştim oda cabası sen 13 saat boyunca boş boş o koltukta oturmak nedir onun acısı da tarif edilmez, kolunda da serum takılı olacak serum bitince iğnesi 13 saat kalıyor yine kolunda. İğnelerden sora zaten kafam nasıl şişmiş 3cm yukarı kaçak kat çıkılmış gibi olmuştu iyi bak fotoğraflara
çoğu kişi ilk 5 dakika acıyor ondan sonrasını hissetmiyorsunuz ama bekleme kısmı çok can sıkıcı diyolar. Senin gibi detaylı yazanı ilk defa gördüm hocam sağolasın

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
çoğu kişi ilk 5 dakika acıyor ondan sonrasını hissetmiyorsunuz ama bekleme kısmı çok can sıkıcı diyorlar. Senin gibi detaylı yazanı ilk defa gördüm hocam sağolasın
bende hep aynı şeyi okudum ilk 5 dakika ön kısma 10 iğne anestezi yapıyorlar kanal açmak için oda can yakıyor ama ortanın bir üstü sonra kart kurt kart kurt kafanı deliyorlar ses geliyor sadece. Dönör bölge için verilen anestezi çok daha fazla can yakıyor 20 dakika sürmüştür anestezi iğneleri.

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
yıkamadan sonra çektim şakakları döktüm sağ ve sol taraf ekildiğinde farklıydı. Sağ ve sol şakakları eken personel farklıydı ve sağ şakaklar daha güzel arkaya doğru duruyor soldakiler dik duruyor bunun hakkında bilgi verebilecek var mı ilerde nasıl olur?

Mons

• Yeni üye
  • *
Hayırlı olsun hocam umarım güzel sonuçlar alırsınız. Kısmet olursa üç hafta sonra ben de Zafer Ulusan eşliğinde olan pakette ekim işlemi sağlayacağım haftasonu gün alımı için ön ödemeyi sağlayacağım. İnşallah güzel sonuçlar alırız. Takipteyim.

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
umarım beklediğiniz gibi olur ama uyutularak yapılan yerleri seçmediğiniz için de çok pişman olacaksınız lütfen ekimden sonraki gün buraya acı sürecinizi yazın :)

Mons

• Yeni üye
  • *
Acıya dayanıklılığım vardır hocam problem yok diyelim :) Sizin acı haricinde bir sıkıntınız yok gibi ekim,klinik vs hakkında

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
tek sorunum acı değil söylemenin zamanı değil daha. Ben pazarda çalışıyorum dostum 4 gün iş günüm var bu günlerde de her gün 18 saat çalışıyorum tüm gün eğilip kalkıp koşuşturup bağırıp elimi ayağımı kesmekten de geri kalmıyorum ve bunlar çok yorucu ve acılı şeyler değil alışmışız. Kasanın altında elim kalmış elimi falçata kesmiş yaralanmışım halden 1.5 ila 2.5 arası tonajda mal sarıp gelip pazar yerine indirip gece 2 akşam 9-10 pazardan toplanana kadar çalışıyorum bunlar kolay şeyler değil şahsen hayatımın şoku gibiydi ilk 3 gün falan operasyon süreci vs umarım paylaşım yaparsın.

Mons

• Yeni üye
  • *
tek sorunum acı değil söylemenin zamanı değil daha. Ben pazarda çalışıyorum dostum 4 gün iş günüm var bu günlerde de her gün 18 saat çalışıyorum tüm gün eğilip kalkıp koşuşturup bağırıp elimi ayağımı kesmekten de geri kalmıyorum ve bunlar çok yorucu ve acılı şeyler değil alışmışız. Kasanın altında elim kalmış elimi falçata kesmiş yaralanmışım halden 1.5 ila 2.5 arası tonajda mal sarıp gelip pazar yerine indirip gece 2 akşam 9-10 pazardan toplanana kadar çalışıyorum bunlar kolay şeyler değil şahsen hayatımın şoku gibiydi ilk 3 gün falan operasyon süreci vs umarım paylaşım yaparsın.
Anladıım dostum hayırlı işlerin olsun yorucuymuş gerçekten. Sonu güzel olsun da çektiğimiz çileler kutsallaşsın. Paylaşım yapacağım haber ederim  |-onayisareti-|

Finaslikel

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun  Gelişmeler oldukça pahlaşım yapmanı bekliyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Şok dökümden başlamış şok dökülme biraz dengesiz olur saç yönlerin iyi duruyor çok dökülme başladığı zaman saçlar sağa sola yatabilir
Global Moderator

brkysss

• Yeni üye
  • *
Şok dökümden başlamış şok dökülme biraz dengesiz olur saç yönlerin iyi duruyor çok dökülme başladığı zaman saçlar sağa sola yatabilir
hintell hocam acı konusunda seni düşüncelerin nedir, kimi arkadaşım ilk 5 dakika acıyor sonrası komple kafan uyuşuyor hissetmiyorsun, prpde hissediğin acı gibi diyor, kimisi çok acıyor ve uzun sürüyor diyor, senin tecrüben nedir?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
hintell hocam acı konusunda seni düşüncelerin nedir, kimi arkadaşım ilk 5 dakika acıyor sonrası komple kafan uyuşuyor hissetmiyorsun, prpde hissediğin acı gibi diyor, kimisi çok acıyor ve uzun sürüyor diyor, senin tecrüben nedir?

Merhaba kardeşim saç ekimi yaptırmadan önce bu korkuları ve bu gereksiz durumları düşünmen bence beynine gereksiz yere meşgul ediyorsun seni bayıltacak ya da senin dayanamayacağım bir acı değil doğal olarak sonuçta kafana yine yapıldığı zaman ve iğnenin içindeki ilacı kafana enjekte edildiği zaman saçların doğal olarak ufak bir yanma oluyor bu ilacın doğasında var zaten aslında acıtan iğne değil sana verilen sıvıdan kaynaklı bir yanma hissi oluyor bu da çok Kısa süren bir şey bu da dayanamayacak bir acı değil yani bunları saç ekimi yaptırmanı önce düşünüp boşyere kafanı yorma sonuçta acı dediğimiz şey göreceli bir şey kimi çok hafif dar kimi çok acıdı der kimi ya bunu mu dert ediyorsunlar kimi bunu ciddi sorun haline getirir senin yapman gereken güzel bir saç ekimi operasyonu hayal etmek ve bu tarz şeyleri kafana takma lan gidip yaptırmak y
Global Moderator

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba kardeşim saç ekimi yaptırmadan önce bu korkuları ve bu gereksiz durumları düşünmen bence beynine gereksiz yere meşgul ediyorsun seni bayıltacak ya da senin dayanamayacağım bir acı değil doğal olarak sonuçta kafana yine yapıldığı zaman ve iğnenin içindeki ilacı kafana enjekte edildiği zaman saçların doğal olarak ufak bir yanma oluyor bu ilacın doğasında var zaten aslında acıtan iğne değil sana verilen sıvıdan kaynaklı bir yanma hissi oluyor bu da çok Kısa süren bir şey bu da dayanamayacak bir acı değil yani bunları saç ekimi yaptırmanı önce düşünüp boşyere kafanı yorma sonuçta acı dediğimiz şey göreceli bir şey kimi çok hafif dar kimi çok acıdı der kimi ya bunu mu dert ediyorsunlar kimi bunu ciddi sorun haline getirir senin yapman gereken güzel bir saç ekimi operasyonu hayal etmek ve bu tarz şeyleri kafana takma lan gidip yaptırmak y
dostum yazdığın kelimelerle kendin çelişiyorsun burada bahsettiğim çekilen acıların hepsi kutsaldır gibi bir cümle kursan seni daha da iyi görebilirdim. Sen yok kafanı boş yere yorma yok şunu yapma bunu yapma bizler 13 yaşında ergen çocuklar değiliz burada herkes güzel sonuç almak ister, ağrı çekmeden, morali sıfıra düşmeden, hiç yaşamamış birine şu kadar canın yanacak bunları yaşayacaksın sonradan pişman olma der gibisinden yaşadığın şeyleri paylaşman için bu forum var. Bu forum bir ticarethane değilse eğer insanların anlattıkları yalan dolan değil ise yapmaları gereken şeyler benim yaşadıklarım bunlar bunlar sizde bunlara göre saç ektirmek isteyin ya da istemeyin. Saç ektiren herkese sordum yaşlısından gencine herkesin dediği şey ilk 3 günü anlatılmaz yaşanır öyle bir şey yok geçtiyse hiç arkana bakma devam et derler. Askerlik anısı gibi neden kimse s* anlatmıyor aksine anlatmalı ki bizde bilelim ne var ne olacak ne yaşayacağız. Senin dediğin gibi kafamıza takmadık ama keşke saçım olmasaydı protez yaptıraydım 2 hafta oldu kafamı öperler yalarlar hala hissetmem.

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Elimden geldiğince araştırma yaptım ve Ulusan Poliklinik Dr. Zafer Ulusan'ı tercih ettim.

• Bu forumda konu açan arkadaşların yapmadıklarına istinaden ilk ay dolduktan sonra, tüm poliklinikle ilgili iyisiyle kötüsüyle başıma gelenleri başka bir konuda aktaracağım. Anlattığım konuyu da buraya yapıştıracağım umarım başka saç ektiren arkadaşlara örnek olur. İyi olduğu kadar kötü yanlar da elbet oluyor hijyen, profesyonellik, ekim ortamı, çalışanlar, çektiğiniz acının bir örneği, hiç saç ektirmemiş birini belki korkutan ya da teşvik eden şeyler gibi düşünün olayların iç yüzü gibi.
  • Günlük fotoğraf çekiyorum umarım güzel saçlara sahip olurum ve herkesin istediği saçlara sahip olması dileğiyle.
  • 3603 Kanal 4181 greft
  • 1. paket 1500€ olan Dr. Zafer Ulusan Saç çizgimi belirledi. Operasyon sırasında hiçbir doktor kontrole gelmedi sadece kapıdan kolay gelsin diyen oldu onlarda kim bilmem. İşlem sonunda güler yüzüyle karşılayan kapıya kadar eşlik eden, yapmam ve yapmamam gerekenleri güzel tatlı dille anlatan Zafer Ulusana teşekkürler. 

• İlaçlar
    Tetradox antibiyotik günde 2 kere
    Nootropil kan akışına destek günde 2 kere
    Coraspin Günde 1
    Majezik ağrı kesici
    Cipro antibiyotik günde 2 kere
    Fito Pomad dönor bölgeme sürüyorum günde 1 kere
    Solgar biotin günde 1 kere takviye
    Proscar 1/4 Günde 1 kere takviye
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=37684.msg675024#msg675024 OLAY ANINDA YAŞADIKLARIM İYİSİYLE KÖTÜSÜYLE BAŞIMA GELEN HA BAŞKASINA GELİR GELMEZ BENİ GERMEZ

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şok dökülmem daha başlamadı elime 1 tel dahi gelmiyor kafamda kafama yoğurt gibi bepanthol sürerken de saçlarımdaki kabuklarımı dökerken maksimum 10-15 greft döküldü oda benim eşekliğimden. Şok dökülmeyi araştırdım başladığında paylaşım yapacağım süreç başladı diyerek yorumunuz için teşekkürler. Fotoğrafları en son 7. gün paylaştım o zamanlarda kabuklarım vardı şu an 13. gündeyim hala şok dökülmem başlamadı.

Facebook Twitter Instagram