Gönderen Konu: izmir Dr. Zafer Ulusan 29.01.2025 Saç Ekimi + 24.01.2025 Kök Hücre Yaş 25  (Okunma sayısı 13232 defa)

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Doktorlara nasıl ulaşılır ben de bilmiyorum. Foto atınca herşey normal falan şeklinde hızlıca dönüyor sorumlu hemşire. Bugün yarın ben de açıcam konuyu
Hemen dediğin 2 3 saate dönüyor ilgili cevap yok yani hazır basit cevaplar geliyor.  Şöyle durumdasınız şu zamanlarda böyle olur böyle yapmanız gerek şu aylara kadar böyle geçicek sizin kafanız şöyle durumda diyip inceleyip tam cevaplama yapmıyorlar iyi diyip geçiyolar. Belki kötü durum olsa ilerlese ozaman dicekler anca kötü falan yani ilgi sıfır demek istediğim. 15 günde bir fotoğraf istenir durum gidişat gözlemlenir iyi veya kötü takviye önerilir *** merkezlerine giden başka tanıdıklarımdan aldığım cevaplar hep böyleydi burası hep hüsran hep hüsran. Umarım saçlarım iyi çıkar.

Başkent

• Full Member
Hayırlı olsun öncelikle canınızın bu kadar yanması bence daha çok yaptırdığınız yerle alakalı.Ben de 8 gün önce ekim yaptırdım Ankarada.Prp yaptıran varsa anca o kadar acıdı.Basınçlı anestesi diye bir alet var ilk önce onunla kafama anestesi püskürttü ve iğneleri çok az hissettim.Öyle ne bir titreme ne bir abartı kasılma hiç olmadı.Ekim yaptırcak arkadaşların hiç korkmasına gerek yok sadece doğru yeri seçmeniz önemli
  • Ekim Tarihi: 18.02.2025
  • Ekim Merkezi ismi Şahin ÇELİK Life Hair Ankara
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 32

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun öncelikle canınızın bu kadar yanması bence daha çok yaptırdığınız yerle alakalı.Ben de 8 gün önce ekim yaptırdım Ankarada.Prp yaptıran varsa anca o kadar acıdı.Basınçlı anestesi diye bir alet var ilk önce onunla kafama anestesi püskürttü ve iğneleri çok az hissettim.Öyle ne bir titreme ne bir abartı kasılma hiç olmadı.Ekim yaptırcak arkadaşların hiç korkmasına gerek yok sadece doğru yeri seçmeniz önemli
ben ona göre paylaştım zaten bu ekim yerinde direk iğneyi batırıyor püskürtme falan yok aynı anda da serum takıyorlar 2 saat serum yiyorsun ozon veriyorlarmış öyle dediler. Korkutmak gibi amaç değil sen nerde yaptırdığını paylaşırsın dostum burası burası böyle yaptı bu şekilde ilerledik insanlar bilgilenir insanlar bir konu açarsın saçlarını da paylaşırsın ekim nasıl gitti onu da. Benim ekim yaptığım yerdeki insanlarla konuştuğum halde yazın paylaşın diyorum yok kimse yazmıyor. Ekol hastanesinde ektirecektim ben bana verilen fiyat 26.000 tl idi 2 prp seansı uyutarak yapılacaktı ve çok hoşuma gitmişti orda yaptıran biriyle referans olarak gidecektim. Ekol hastanesinde yaptıran kişi ise ne kafasında ödem oluşmuş ne ağrı sızı hiçbir şeyi yoktu ama kişinin saçlarını hiç beğenmediğim için ve sonuçta uyuyorsun kim ne yapıyor belli değil o yüzden izmir de piyasanın en üstünü seçtim ama standart paket aldım. Çok daha iyi araştırmalıydım ilk 3 günü atlat gerisi kolay diyen insanları hafife almamalıydım ve 12-13 saat dayanılması zor değil anestezi sürekli etkisini kaybediyor ve benim vücudumda anestezi tutmuyor olabilir ben 70lik rakıyı tek bitirdiğim zamanda ayık olan biriyim bilmiyorum benim canımda tatlı değil yüzüm gözüm mosmorda gezdim motordan düştüm her yerim ezik gezdim yara bere içinde aylar geçirdim şu 3 günkü kadar canım yanmadı isteyen canın tatlı desin sorun yok korkmanıza gerekte yok saçlarınız güzel olacaksa hayatınız daha iyi gidecekse fotoğraflarda gülümserken çekinmeyeceksiniz, manitaya anlık foto atarken yada hanımın yanında yaşlı durmaktan çekinmeyecek hale geleceksiniz o yüzden tır çarpmış hale de gelseniz her acı çekilir umarım herkesin saçı güzel olur güzel olmazsa yandık..

EkilenSacTeli

• Yeni üye
  • *
acı noktasında kesinlikle katılıyorum. Daha önce bu kadar acıdığını okumadan girdiğim için aşırı canım yandı ve kasılmaktan titredim artık. Hatta donör bölgeden toplama yapılırken üst tarafa vuracakları igneleri düşündüm sadece bunları yazmakta bir sakınca yok eğer deselerdki b mktar fazla ver sana acısız olanı yapalım kesinlikle onu yaptırırdım. Br yanlışlık mı var çok canım yanıyor diye de ısrarla sordum. Yani fazla hızlı mı enjekte ediiliyor diye belki de acıda hızlı enjekte etmenin etkisi de vardır bilemem. Herşeye rağmen umarım saçlarımız güzel olur. :)

evet mesajlara hızlı dönsede kısa cevaplar oluyor. Sonraki süreç bence daha çok çalışılmalı.
  • Ekim Merkezi ismi Medicalhair
  • Yaşınız 33

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
acı noktasında kesinlikle katılıyorum. Daha önce bu kadar acıdığını okumadan girdiğim için aşırı canım yandı ve kasılmaktan titredim artık. Hatta donör bölgeden toplama yapılırken üst tarafa vuracakları igneleri düşündüm sadece bunları yazmakta bir sakınca yok eğer deselerdki b mktar fazla ver sana acısız olanı yapalım kesinlikle onu yaptırırdım. Br yanlışlık mı var çok canım yanıyor diye de ısrarla sordum. Yani fazla hızlı mı enjekte ediiliyor diye belki de acıda hızlı enjekte etmenin etkisi de vardır bilemem. Herşeye rağmen umarım saçlarımız güzel olur. :)

evet mesajlara hızlı dönsede kısa cevaplar oluyor. Sonraki süreç bence daha çok çalışılmalı.
Ektirmeden önce 54.800 gibi bi fiyatta denk geliyordu 1500 euro ve 55bin dediler bende tamam dedim 55bin anlaştık ekim günü gittiğimde euro yükseldi 56.200 tl aldılar benden ve almadan da sokmadılar. Diyorum 55.000 olarak anlaştım mesajlarım duruyor bu şekilde anlaşmama rağmen içeri almadılar zorla ödettiler ben daha oraya girerken bile pişmandım hala pişmanım oraya ektirdiğim için bakalım sonuç ne olcak en baştan keriz yerine konulduk zaten

Başkent

• Full Member
Ektirmeden önce 54.800 gibi bi fiyatta denk geliyordu 1500 euro ve 55bin dediler bende tamam dedim 55bin anlaştık ekim günü gittiğimde euro yükseldi 56.200 tl aldılar benden ve almadan da sokmadılar. Diyorum 55.000 olarak anlaştım mesajlarım duruyor bu şekilde anlaşmama rağmen içeri almadılar zorla ödettiler ben daha oraya girerken bile pişmandım hala pişmanım oraya ektirdiğim için bakalım sonuç ne olcak en baştan keriz yerine konulduk zaten
Önceden anlaştığınız halde Bin tl nin bile lafını yapan yerden ben uzak dururdum açıkçası inşallah sonucu sizi mutlu ederde bu kötü anılar geride kalır hep
  • Ekim Tarihi: 18.02.2025
  • Ekim Merkezi ismi Şahin ÇELİK Life Hair Ankara
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 32

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Önceden anlaştığınız halde Bin tl nin bile lafını yapan yerden ben uzak dururdum açıkçası inşallah sonucu sizi mutlu ederde bu kötü anılar geride kalır hep
bin lira kadar esnemek sorun değildi zaten oraya gitmişim izmir de çoğu yer 25-55 arası fiyat veriyor en yüksek 55 zaten en yükseğini seçmişiz üstüne bide keriz yerine konulması içler acısı zaten fatura alınca onu da paylaşım yapacağım. Bugün aynı konu üzerinden satış danışmanına bir yazı yazdım sürekli görüldü atıyor bana çok tuhaf ya onu da paylaşayım. 55.000tl olarak anlaştığımızın kanıtı +15.000 kök hücre toplam 70.000

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
ÖNEMLİ: Acıdan titrediğim noktalara şaşıran arkadaşlar için 4-5 kişiye birebir sordum anestezi iğneleriniz nasıl yapıldı? kaç adet iğne sokuldu? kafanın neresinden başladı iğne için? gibi sorular sordum TABİ Kİ BENİM BAŞIMA GELENDEN FARKLI BİR ŞEKİLDE BAŞLAMIŞLAR ONU RESİMLİ GÖSTERİYİM.
    Kırmızı: Kafam da saçlarımın tam bittiği yerin dibinden vurdular ilk anestezi başlangıç yeri kulak arkamdan bir başladılar diğer kulak arkama kadar çok minik farklar ile 2 tüp iğne kullandılar. Hayatımın dönüm noktasıydı zaten burası canımı çok yaktı hiçbir şeyde ben bunun acısını tarif edemem çok zordu. Hele ki o şakaklardaki acı üf üf beynimin içindeydi volkan patlaması.
    Yeşil: Alt tarafa göre %75 daha az acı veren çok acıtmayacak normal türde acı ayağınızı kapıya vursanız aynı acır yani bir şey değil.
    Mor: Kırmızı renkten %50 daha az ama gerçekten acıdı vaov diyecek şekilde normalin bir üstü.
    Mavi: Ben hissetmedim pek kırmızıdan sora diğerleri çok acıtmadı açıkçası

.
    Likya'da ektiren arkadaşım var,  ekol hastanesinde ektiren var, clinichair, novar birde selen (soyadını unuttum) kişisinde ektiren arkadaşlarıma sordum. Aynı şekilde anestezi uygulanmamış kırmızı renk hiçbirinde yok ve bende yaklaşık 10-15 tüp anestezi harcandı, sorduğum kişilerde bu kadar sık iğne vurulmamış. Yeşil renk olarak genelde duyduğum laf saçın bittiği yerden yarım parmak üstüne doğru anestezi başlamış yani benim kafamdaki gibi en aşağılara anestezi uygulanmamış. Benim kafamda ise en aşağılardan bile donör alındı bu yüzden anestezi vuruldu ama kulak arkamdan alınmadı tepeye doğru alındı.
    .
    Şimdi sizden isteğim, başka insanların bilinçlenebilmesi için ve ekim süreciniz nasıl geçti lafı uzatarak detaylı bir anlatım yapabilecek birileri. Sonuç olarak ekim geçti gitti acılar çekildi bitti gitti tecrübelerinizi aktarın. HER EKİM MERKEZİ AYNI DEĞİLDİR BİLGİLENELİM. KONFORU NASILDIR? ÇALIŞANLARI NASILDIR? İŞLEMLER NASIL GEÇTİ? AYNI YERDE EKİM YAPTIRANLAR YA DA BAŞKA YERDE ANLATMAK KÖTÜ DEĞİLDİR ÇEKİNMEYİN
    [/list]

brkysss

• Yeni üye
    • *
    hocam ben de bugün yaptırdım daha yeni eve geldim dinleniyorum felaket uykum var hatta  ;D acı olayı son gösterdiğin resimde aşşağı yukarı aynıydı ama dayanılmıycak acılar değil bence şakak kısmında sanki sinire denk geldiği için fena bi acı olmuştu ama bağırıcak kadar değil maksimum bi off yaparsınız onun dışında bir kaç iğneden sonra çok da problem olmuyor arada uyuşmayan yerleriniz olabiliyo onu da söyleyince tekrar vuruyorlar ama zaten çevresi uyuşuk olduğu için aman aman hissetmiyorsunuz. titreme ve kasılma işleri bende de oldu ama ben zaten daha işlem başlamadan önce heyecen vs. yaptığım için bu tip şeylerde biraz da normal gibi ne de olsa kafanıza bissürü iğne giriyor yani. Acı yok denemez kesinlikle, ama sonucu güzel olucaksa çekilir  ;D bunlar da benim tecrübelerim.

Noone35

• Full Member
    bin lira kadar esnemek sorun değildi zaten oraya gitmişim izmir de çoğu yer 25-55 arası fiyat veriyor en yüksek 55 zaten en yükseğini seçmişiz üstüne bide keriz yerine konulması içler acısı zaten fatura alınca onu da paylaşım yapacağım. Bugün aynı konu üzerinden satış danışmanına bir yazı yazdım sürekli görüldü atıyor bana çok tuhaf ya onu da paylaşayım. 55.000tl olarak anlaştığımızın kanıtı +15.000 kök hücre toplam 70.000
    Hocam gaza getirmek gibi olmasın sizi ama 55 e anlaştığım yer 1200 tl daha fazla isteyip eğer vermezsem beni almıycaklarını söyleseydi oradan koşarak uzaklaşırdım. Euro olarak anlasmis bile olsaniz 55 bin oldugu net olarak belirtilmis. O günün kuruna göre değisiklik gösterilebilir denilseydi 1200 tl problem olmazdı.sizin canınızı sıkan mevzununda 1200 tl oldugunu sanmiyorum ama cidden çok tatsız bi tutum olmus klinigin yaptigi

dogukan25

• Full Member
    • Saç ekimi sonuçları
    Hocam gaza getirmek gibi olmasın sizi ama 55 e anlaştığım yer 1200 tl daha fazla isteyip eğer vermezsem beni almıycaklarını söyleseydi oradan koşarak uzaklaşırdım. Euro olarak anlasmis bile olsaniz 55 bin oldugu net olarak belirtilmis. O günün kuruna göre değisiklik gösterilebilir denilseydi 1200 tl problem olmazdı.sizin canınızı sıkan mevzununda 1200 tl oldugunu sanmiyorum ama cidden çok tatsız bi tutum olmus klinigin yaptigi
    Canımı sıkan konu parasal değil enayi ve keriz gibi hisler canımı sıkıyor yani migrosdan ürün alırsın etiket sana 10 tl der eve vardığında bi bakarsın 15tl kesmişler senden enayi parası. Yukarıda screen shot olarak paylaştım 1500euro anlaştığım zaman 55.000 tl yapıyordu ama gittiğim gün malesef kura göre fazla para aldıklarını öğrendim evet bende koşarak kaçmak istedim ön ödememi isteyip çekip gidicektim fakat işlemden önce kök hücre yaptırdım ve saç ekimine özel indirimden faydalandım bu yüzden benim düştüğüm hatalara düşmemeleri için insanları uyarıyorum ekim merkezi değil ticarethanedir orası.

dogukan25

• Full Member
    • Saç ekimi sonuçları
    hocam ben de bugün yaptırdım daha yeni eve geldim dinleniyorum felaket uykum var hatta  ;D acı olayı son gösterdiğin resimde aşşağı yukarı aynıydı ama dayanılmıycak acılar değil bence şakak kısmında sanki sinire denk geldiği için fena bi acı olmuştu ama bağırıcak kadar değil maksimum bi off yaparsınız onun dışında bir kaç iğneden sonra çok da problem olmuyor arada uyuşmayan yerleriniz olabiliyo onu da söyleyince tekrar vuruyorlar ama zaten çevresi uyuşuk olduğu için aman aman hissetmiyorsunuz. titreme ve kasılma işleri bende de oldu ama ben zaten daha işlem başlamadan önce heyecen vs. yaptığım için bu tip şeylerde biraz da normal gibi ne de olsa kafanıza bissürü iğne giriyor yani. Acı yok denemez kesinlikle, ama sonucu güzel olucaksa çekilir  ;D bunlar da benim tecrübelerim.
    kırmızı yerlere batan iğneler beni bitirdi geri kalanları açıkladım zaten çok acıtmadı zaten kırmızılardan sora oraları hissedemedim. trafik kazasıda geçirdim 140la giden motordan da uçtum yere sürüklendim ağzımı burnumu da kırdılar bu kadar acımadı hepsinde gülüyodum saç ektirirken ağlayasım geldi :))

dogukan25

• Full Member
    • Saç ekimi sonuçları
    Hayırlı olsun umarım mutlu olursun dostum. Konu açmanı bekleriz senden de, tecrübelerini aktarmanı iyisiyle kötüsüyle üçgen kafayla yuvarlak kafayla :) https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=37830.0 bu arkadaşımız da yeni ekim yaptırmış bu dostumuzun da canı yanmış altına yorum yaptım eğer bakarsan görsel olarak paylaştım sende bir konu açarsan senin ekimine de bakmak isterim nasıl oldu ekimin ve çizimin nasıl oldu merak ediyorum. Yüzünde gülümseme eksik kalmasın ilk 3 gün :).

brkysss

• Yeni üye
    • *
    hocam açıcam umarım fotoğrafları falan hiç istemedim greft sayısını bile sormamıştım hatta  ;D çok uykum var uyuyamıyorum o yüzden kendime gelince bi toparlayıp açmayı düşünüyorum. Uyuyamama sebebim ağrı vs değil yaptırcak arkadaşların gözü korkmasın benim dönor bölgesinde dikiş izim olduğu için oraya da ekim yapıldı ve kafamı koyacak yerim yok o yüzden yatamıyorum.

dogukan25

• Full Member
    • Saç ekimi sonuçları
    hocam açıcam umarım fotoğrafları falan hiç istemedim greft sayısını bile sormamıştım hatta  ;D çok uykum var uyuyamıyorum o yüzden kendime gelince bi toparlayıp açmayı düşünüyorum. Uyuyamama sebebim ağrı vs değil yaptırcak arkadaşların gözü korkmasın benim dönor bölgesinde dikiş izim olduğu için oraya da ekim yapıldı ve kafamı koyacak yerim yok o yüzden yatamıyorum.
    reklam kokuyorsun ama olsun paylaşımını beklerim dostum merak ediyorum. İlk 2 gün mışıl mışıl uyudum ben, sabah akşam uyudum, 2 günde 30 saat uyumuşumdur o derece. 3.gün bir başladı kafamda batma hissi günde 4 saat uyudum 3 gün sürdü. Kafam yıkandıktan sora düzeldi. Kafandaki dikiş izinin kapanmasına sevindim. Ben geçmişte kolumu canavar taşına kaptırmıştım onun için dövme yaptırsam aynı kafayı kapatmak gibi olur saçlar halledilsin istediğim şekilde olursa dövmeli olarak devam etmeyi düşünüyorum.

Facebook Twitter Instagram