Gönderen Konu: izmir Dr. Zafer Ulusan 29.01.2025 Saç Ekimi + 24.01.2025 Kök Hücre Yaş 25  (Okunma sayısı 13336 defa)

EkilenSacTeli

• Yeni üye
  • *
130. gün fotoğrafları.
saçımı 3 numara yapalı 47 gün olmuş. Uzunluk 47 günlüktür.

iyi mi kötü mü anlamıyorum artık saç durumlarımızı. İnşallah zamanla hızlanarak daha da gelişir. İnsanların yorumlarıda yoruyor bu süreçte bu kadar mı çıkacak falan. Sabırlı olmak lazım tabi. Senin saç yönleri daha iyi gibi bende foto atıyımda bir bak sen de.
  • Ekim Merkezi ismi Medicalhair
  • Yaşınız 33

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
iyi mi kötü mü anlamıyorum artık saç durumlarımızı. İnşallah zamanla hızlanarak daha da gelişir. İnsanların yorumlarıda yoruyor bu süreçte bu kadar mı çıkacak falan. Sabırlı olmak lazım tabi. Senin saç yönleri daha iyi gibi bende foto atıyımda bir bak sen de.
dostum senin saçların önceden de varmış ama ekilen yerler şuan gerçekten zayıf duruyor benimki gibi ve dipleri görünüyor tuhaf bi gösterim sağlıyor yani canımı sıkmıyorum diyorum ki daha tamamlanmasına 8 ay falan kaldı beni üzmüyor sıkmıyor ama 8 ay sonrada aynı görünürsem ozaman gerçekten üzücü olur.

EkilenSacTeli

• Yeni üye
  • *
dostum senin saçların önceden de varmış ama ekilen yerler şuan gerçekten zayıf duruyor benimki gibi ve dipleri görünüyor tuhaf bi gösterim sağlıyor yani canımı sıkmıyorum diyorum ki daha tamamlanmasına 8 ay falan kaldı beni üzmüyor sıkmıyor ama 8 ay sonrada aynı görünürsem ozaman gerçekten üzücü olur.

ben de öyle düşündüğümden dedim zaten  daha iyi olmasını bekliyordum bazı kişilerinki gerçekten çok başarılı. Hayırlısı olsun elden de coş bir şey gelmiyor bu noktadan sonra. Prpleri ayda bire mi çıkarsak bilmiyorum
  • Ekim Merkezi ismi Medicalhair
  • Yaşınız 33

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
ben de öyle düşündüğümden dedim zaten  daha iyi olmasını bekliyordum bazı kişilerinki gerçekten çok başarılı. Hayırlısı olsun elden de coş bir şey gelmiyor bu noktadan sonra. Prpleri ayda bire mi çıkarsak bilmiyorum
şuan beni tek sıkıntıya sokan şakalklara ekilen saç. benim şakakları 2 ayrı insan ekti bir taraf gerçekten güzel oldu diğer taraftaki ise biri sağa bakıyo biri sola bakıyo 5 haziranda fotoğrafını attım randevu istedim ayın 19una randevu verdiler. Sizin doktorunuz izmirde değil dediler tuhaf yani 😂 çalışıyom zaten gitmek istemedim okadar uzak süre randevu olunca saçlarıda kestiricem kökten çözüm şimdi yeni haline bakıcam

Beyonder

• Hero Member
Ekiminiz hayırlı olsun keşke 3 numara falan yapmasaydınız doğal seyrinde kalsaydı daha birkaç ay.
Klinik tarafından 1200 tl olayına üzüldüm her kim olursa olsun ağız payını hak etmişledir.
Lakin ayrıca sizde biraz negatif enerji görüyorum kendinizi daha cool tutun sakin kalın. Hatta afederseniz uçurumdan aşağı düşseniz bile sakin kalmalısınız her zaman. Düzenli şekilde dokotrunuzun söylediği bakım ve tedavileri yapın evinizde bitti gitti kendinize kısa süreli hobi bulun yaz bittikten sonra aynaya daha çok bakmak isteyeceksinizdir.
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekiminiz hayırlı olsun keşke 3 numara falan yapmasaydınız doğal seyrinde kalsaydı daha birkaç ay.
Klinik tarafından 1200 tl olayına üzüldüm her kim olursa olsun ağız payını hak etmişledir.
Lakin ayrıca sizde biraz negatif enerji görüyorum kendinizi daha cool tutun sakin kalın. Hatta afederseniz uçurumdan aşağı düşseniz bile sakin kalmalısınız her zaman. Düzenli şekilde dokotrunuzun söylediği bakım ve tedavileri yapın evinizde bitti gitti kendinize kısa süreli hobi bulun yaz bittikten sonra aynaya daha çok bakmak isteyeceksinizdir.
Tüm konuyu özenle okuduğun için teşekkür ederim. 3 numara yapmamın sebebi yıllardır buna alışığım ve şuan yaklaşık 2 aydır uzatıyorum aşırı sinir bozucu ama saçlarım uzadı gerçekten dipleri beyaz beyaz görünmese sorun yoktu ama dipleri görünüyo kabak gibi çıkıyo ortaya bakalım canımı sıkmıyorum daha 6 ay dolmadı dolduktan sora aynı giderse canım sıkılır gerçekten. Para mevzusu, ilgisizlik, negatifliğe o ekime girmeden önceki yaşadığım olayla başladım çekip gitmek vardı ama işte kök hücre yaptırdığım için ekim yaptırana %50 kampanyasına katıldım tam fiyat alırlardı çok arada kaldım mecbur devam ettim sonrasında da ne doktordan bir şey görebildim ne hemşireler durumumuzu sordu genel herkese atılan mesajı atıp geçtiler yani bi sorunda çıksa karşıma yukarda bahsettiğim gibi sonuçlandı bu negatiflik biraz normalleşti

Adotelli

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Senin süreçle benimki benziyor. Ben de 140. Gündeyim şu an. Tatmin edici bir görüntüm yok. Bazı yerlerde saç diplerim gözüküyor ön hat sıklaşmadı. Bazı kişiler bu olmamış, 2. lazım vs diyor bazı kişiler süreç devam ediyor, bekle diyor. Klinik ise saçınız biraz az ama süreciniz geriden geliyor telaş etmeyin dedi. Umarım 7. Ay sonunda tatmin edici bir görüntü oluşur.

Beyonder

• Hero Member
Lütfen sabır gösterin kimisi 7. ayda harika bir görüntüye sahip oluyor. Daha erken baya yakında başlar çıkışlar
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
130 güne göre gelişim güzel bundan sonra artarak devam eder şu an için gayet olumlu devam ediyor kardeşim hayırlısı olsun
Global Moderator

monoblok

• Hero Member
130 gündesiniz gelişim kendini belli etmeye başlamış güzel devam ediyor umarım artarak devam eder saç gelişiminiz
  • Ekim Merkezi ismi Asmed 5000 GREFT

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Senin süreçle benimki benziyor. Ben de 140. Gündeyim şu an. Tatmin edici bir görüntüm yok. Bazı yerlerde saç diplerim gözüküyor ön hat sıklaşmadı. Bazı kişiler bu olmamış, 2. lazım vs diyor bazı kişiler süreç devam ediyor, bekle diyor. Klinik ise saçınız biraz az ama süreciniz geriden geliyor telaş etmeyin dedi. Umarım 7. Ay sonunda tatmin edici bir görüntü oluşur.
141. gün fotoğrafları atıcam şimdi

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Lütfen sabır gösterin kimisi 7. ayda harika bir görüntüye sahip oluyor. Daha erken baya yakında başlar çıkışlar
sabrediyordum güzel gitmiyordu bende kestirmeye karar verdim sonuçları paylaşıcam

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
130 güne göre gelişim güzel bundan sonra artarak devam eder şu an için gayet olumlu devam ediyor kardeşim hayırlısı olsun
teşekkür ederim 6. aydan sonra büyük bir atak bekliyorum saç sıkılığı için, az vakit kaldı bekliyorum bakalım sonucu nasıl olacak 1. senede daha iyi olması dileğiyle.

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
130 gündesiniz gelişim kendini belli etmeye başlamış güzel devam ediyor umarım artarak devam eder saç gelişiminiz
kök hücrenin farkı olacak mı diye bakınıyorum genelde kök hücre yaptıran yok. Kök hücre yapıldıktan 3 ay sonra etki gösteriyor gibi yazıyor googlede paylaştığım fotoğraflara göz atın bakalım nasıl olmuş.

Facebook Twitter Instagram