Gönderen Konu: Esteworld Altunizade Burak Tuncer VIP Saç Ekimi (4600 Greft)  (Okunma sayısı 380 defa)

segoker

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Esteworld altunizade şubesinden Dr.Burak Tuncer Vip saç ekimi yaptırdım. Vip ekimde belirli 1 füe uzmanı 1 dhı ekimci 3 asistan greft dizimci ve 1 anestezi doktoru vardı. Ben 23 yaşındayım saçlarımda seyrelme vardı ve kontrole gittiğimde saç lazeri dediler fakat zamanımın olmadığını söylediğimden ekimi önerdiler. Önlerimdeki seyrelme aşırı fazlaydı ve beni rahatsız ediyordu. Aşşağıya saçımı yaptığımda ve waks sürdüğümde görüntüyü koyacağım. Ekim işlemi 9-10 saat aralığında sürdü nedenine saçımın ekilirken bir diğer ekilen greftin kendini atması diyip bir terim kullandılar fakat terimi hatırlamıyorum. O yüzden iki kat uğraştık dediler. Ekim sonrasında egzozom tedavisi ve prp yapıldı. Ekimin başında sedasyon yapıldı ve lokal anestezi çok bir şey hissetmedim fakat genel anestesi olması daha iyi olurdu o kadar saat boyunca hep aynı pozisyonda ve ufakta olsa yanma ve acı hissetmek seslerle beraber çok güzel olmadı açıkçası. Ekim sonrası fotoğrafları aşşağıya koyuyorum lütfen değerlendirmelerde bulunun İlk yıkama bugün yapıldı fotoğraflar bugünden gelişmeleri tek tek atacağım sizede fikir olsun

segoker

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Esteworld Altunizade Burak Tuncer VIP Saç Ekimi (4600 Greft)
« Yanıtla #1 : 27 Şubat 2025, 17:39:25 »
Daha düzgün fotoğrafları koyayım toplu olarak dursun

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 03 Mart 2025, 15:03:59 »
Hayırlı olsun saç ekimine öncelikle merkezin adı kadar kaliteli bir saç ekimi yok çok sıradan bir saç ekimi olmuş yani bu tarz yerlere gideceğinize klinikte gidip 35.000 TL’ye saç  ektirseniz bundan çok daha kaliteli saçı gibi sonuçları elde edebilirsiniz tabi artık yaptırmışsın yapacak bir şey yok ön çizgi tasarımın daha iyi olabilirdikendi saçlarım çok incelmiş ikim öncesi bunları güçlendirmen gerekiyordu güçlendirip öyle saç ekimi yaptırman daha doğru olurdu sağlıklı ve güzel bir sonuç için umarım saç yönleri de güzeldir umarım bu ön çizgi saçlar çıktığı zaman kötü durmaz hayırlı olsun kardeşim saçlarını güçlendirmek için medikal tedaviler araştır Forum’da insanlar neler kullanıyor ve onlara bak kafana yatarsa sen de kullanırsın
Global Moderator

segoker

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 03 Mart 2025, 19:46:10 »
Hayırlı olsun saç ekimine öncelikle merkezin adı kadar kaliteli bir saç ekimi yok çok sıradan bir saç ekimi olmuş yani bu tarz yerlere gideceğinize klinikte gidip 35.000 TL’ye saç  ektirseniz bundan çok daha kaliteli saçı gibi sonuçları elde edebilirsiniz tabi artık yaptırmışsın yapacak bir şey yok ön çizgi tasarımın daha iyi olabilirdikendi saçlarım çok incelmiş ikim öncesi bunları güçlendirmen gerekiyordu güçlendirip öyle saç ekimi yaptırman daha doğru olurdu sağlıklı ve güzel bir sonuç için umarım saç yönleri de güzeldir umarım bu ön çizgi saçlar çıktığı zaman kötü durmaz hayırlı olsun kardeşim saçlarını güçlendirmek için medikal tedaviler araştır Forum’da insanlar neler kullanıyor ve onlara bak kafana yatarsa sen de kullanırsın

Ön çizgime aslında hiç dokunulmadı saçlarım tamamen doğla olarak ekildiği söylendi. Ekim sırasında da sürekli saçların çıkış yönüne doğru ekim yapıyoruz denildi hiç araştırmadan gittğim bir yer oldu. PRP egzozom tedavisi ve saç lazeriyle destekleyeceklerini söylediler 1 yıl boyunca sizce bunlarla desteklemek işe yarar mı? Saçlarım çıktıktan sonra kötü durma ihtimali var mı acaba cevap verebilir misiniz

keche29

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 04 Mart 2025, 01:27:01 »
Ben beğendim

segoker

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 10 Mart 2025, 16:40:18 »
13. gün 10.03.2025 Saçlardan ve ilgiden gayet memnunum sürekli takip halindeler burda yazılanlar gerçekten bu hastaneye gittiğim için beni korkuttu fakat hiç pişman değilim. Bu şekilde kurumsal bir yer olması yıllardan beri piyasada olmasıda insanın içini rahatlatıyor. Bu forumda özellikle farkettiğim "HASTANE" adıyla yerler güzelde olsa beğenilmiyor. Bu yüzden bütün sonuçlarımı buraya atacağım. Bakan kişilerede bir bilgilendirme olsun. Saç çizgimden de gayet memnunum yapay bir saç çizgisi olmadı kesinlikle herkesin yüzüne göre çiziliyor üçgen falan görüyorum burda saç çizgilerinide sizde o konulardaki bitmiş saçlara baktığınızda ne kadar yapay durup durmadığı sizin düşüncelerinizle belli olacaktır zaten.  ;D

Facebook Twitter Instagram