Esteworld altunizade şubesinden Dr.Burak Tuncer Vip saç ekimi yaptırdım. Vip ekimde belirli 1 füe uzmanı 1 dhı ekimci 3 asistan greft dizimci ve 1 anestezi doktoru vardı. Ben 23 yaşındayım saçlarımda seyrelme vardı ve kontrole gittiğimde saç lazeri dediler fakat zamanımın olmadığını söylediğimden ekimi önerdiler. Önlerimdeki seyrelme aşırı fazlaydı ve beni rahatsız ediyordu. Aşşağıya saçımı yaptığımda ve waks sürdüğümde görüntüyü koyacağım. Ekim işlemi 9-10 saat aralığında sürdü nedenine saçımın ekilirken bir diğer ekilen greftin kendini atması diyip bir terim kullandılar fakat terimi hatırlamıyorum. O yüzden iki kat uğraştık dediler. Ekim sonrasında egzozom tedavisi ve prp yapıldı. Ekimin başında sedasyon yapıldı ve lokal anestezi çok bir şey hissetmedim fakat genel anestesi olması daha iyi olurdu o kadar saat boyunca hep aynı pozisyonda ve ufakta olsa yanma ve acı hissetmek seslerle beraber çok güzel olmadı açıkçası. Ekim sonrası fotoğrafları aşşağıya koyuyorum lütfen değerlendirmelerde bulunun İlk yıkama bugün yapıldı fotoğraflar bugünden gelişmeleri tek tek atacağım sizede fikir olsun