Saç Ekimi Sonuçları
iyi gidiyor, güzel bir sonuç olacak bence .yalnız konuda bir arkadaşın belittiği gibi evocapil yerine sadece ekim bölgesine olmak üzere minoxil kullansaydınız çok daha iyi olurdu.
Hayat boyu kullanmayacaksanız kimseye önermiyorum ya minox. Fin gene haftada 3 gün kullansan yan etki görmüyorsan zaten hap şeklinde zahmetsiz oluyor. Minox genelde sabah akşam önerilir farz edelim gece kullanacaksınız yine de yok yastık kılıfnı ayarla her gece (leke bırakıyor iz çıkarıyor) her gece uğraş daima yok saç yapış yapış oldu sıcaklarda ayrı dert falan daha sıralanır.
Çok iyi 150.gun için.
150 gün için gelişim güzel ama saçlar ince finasterid gerekiyor güçlenmesi için kullanmıyorsanız en azından 6 ay süreç sonuna kadar kullanın ki çıkan saçlar beslensin
önde hiç saç yokmuş bu yönden bakılınca gayet zor bir ekimmiş ama buna rağmen son gelinen durum çok iyi denilebilir ,umarım zamanla çok daha güzel olur.
Yorumunuz için Teşekkürler. Açıkçası ön tarafın biraz daha sık olmasını bekliyordum 150. Günde başka ekimlere baktığımda ama ileriki zaman gelişim nasıl olur bekleyip görecez.
Hocam herkesin saç yapısı ve derisi farklıdır . Alttaki kan dolaşımı bile sonucu etklleyebilşyot . Süreciniz asıl şimdi başlıyor . Bundan sonra hızlanır . Birazdaha sabır
Süreç bence güzel ilerliyor. Kimine göre biraz yavaş, kimine göre biraz geriden ilerliyor olabilir ama bu süreç 1 sene devam ediyor. Daha toparlicaktır diye düşünüyorum. Ayrıca fin kullanacaksan zaten 1-2 aya çok çok farklı bir görüntü olur