Gönderen Konu: PRP DÜMENİ  (Okunma sayısı 502 defa)

aragon006

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
PRP DÜMENİ
« : 16 Mart 2025, 07:36:48 »
Prp denilen tıbbı bir geçerliliği pek olmayan bir uygulamayı Türkiyede kalitesiz iş yapan yerlerin bu kadar önemsiyerek size pazarlaması tamamen para tuzağıdır.
Geçen televizyonda seyrettim tanınmayan bir doktor cıkmış yok prp yok bilmem ne prpsi yok şu destekli prp yok efendim şampuan takviyesi. Bu oyunlara gelmeyin arkadaslar ekiyoruz yaninda destek prp tedavisi sunuyoruz kopmle yalan prp tedavinin belki vücut derisine bir faydasi vardir ama saça hiçbir faydası yok. Eğer ekime yüzde 5 bile destek sağlasaydı bütün dünya çapında doktorlar saç ekiminde bunu uygulardı. O kadar  yabancı doktorların sitesini inceliyorum hiçbirinde prp nin p si geçmiyor.
dr.Koray Erdoğan ın instagramdan yaptığı canlı yayında da soruldu  kendısı prp nin saç dökülmesine buguneKadar faydadasının olduğunu ben görmedim Bende uyguluyorum yaptıgım işlem yeni bir teknoloji Prf faydası var ama ekimden sonra  yaraların daha cabuk iyileşmesine saç dokülmesine faydasını görmedım dedi. Yunanistanda da bunun sunumunu yapmıştı paylaştım forumda İzleyenlerde dinlemistir eklemek isteyen eklesin unuttuğum bişey varsa.ayrıca bu kendi düşüncem  Kaldıkı prp yı düZgün yapan yer  nerdeyse yok içeriğini. bununda saça faydası Degil zararı olduğunu düşünüyorum  deri altına basınclı bır sekılde prp adı altında şırınga yada sırınga tabancası  ile  trombosit  verıyorlar buda saçları besleyen çok nazik ve hassas olan kılcal damarlarda kasma patlama ve tranva yaratıp saçların zayıflamasına neden oluyor  faydası yok

Saç ekiminde prp destegi gördüğünüz yerden kaçın...
Saygılar.

aragon006

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: PRP DÜMENİ
« Yanıtla #1 : 16 Mart 2025, 07:40:07 »
Özel hastahane ve merkezlerin ekstra para kazanma yöntemidir. Dünya farkında değil de Bizim ülkede demekki hikmeti çözülmüş :))
Paranızı çöpe atmayın

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 16 Mart 2025, 12:09:01 »
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim dostum.
Faydası olsa bile hangi merkezde ve ne kadar süre yapmak gerekir. Muamma.
  • Ekim Tarihi: 14 Şubat 2025
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 37
  • Medikal Tedavi Xpecia (Başlangıçtan itibaren günde 2 defa). Demir vitamini (2. aydan itibaren günde 1 defa). B12 vitamini (2. aydan itibaren 2 günde 1 defa). D vitamini, (2. aydan itibaren haftada 1 defa).

aragon006

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 16 Mart 2025, 12:51:18 »
Faydası ilk 10 gün yara iyilesmesinde . Yabancı tüm forumlara doktorlara baktım adı bile gecmiyor :) bizim gariban halkı soyma yolu bu

Deniz Sayın

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #4 : 16 Mart 2025, 16:56:46 »
Ekim paketi içinde sunulan 3 adet hediyeyi de yaptırmayalım mı o zaman boşuna acı çekmeyelim :)

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 16 Mart 2025, 17:36:51 »
Doğru bir konuya değinmişsin ,bencede prp’nin sanıldığı kadar faydası yok .Tamamen faydası yok demiyorum yanlış anlaşılmasın sanıldığı kadar diyorum .Yara iyileşmesine faydası varsa elbetteki saçlı deriyede faydası oluyor demektir ve bu da saç çıkışlarını kolaylaştırabilir ama dediğim gibi öyle çok büyük bir faydası olduğunu ben şahsen düşünmüyorum .Ekim güzel yapıldıyda her türlü çıkar saçlar prp olmazsa olmaz değil.
Ve birde çoğu yerin uyguladığı prp’lerinde boş olduğunu düşünüyorum .adam gibi trombosit elde etmek için kaliteli kitler kullanmak gerekiyor ki prp işe yarasın.en ucuz prp kiti 3 bin tl olmuş ve dolayısıyla bu ücreti çoğu kliniğin verdiğini sanmıyorum.

aragon006

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 16 Mart 2025, 17:42:36 »
Koray hoca kendi yapiyor ama saçın dökülmesi ve çıkmasıyla alakası yok diyor, ekim sirasinda hırpalanmış deriyi iyilestiriyor . Saç cikisiyla bir alakası yok . Hatta yanlış yapılırsa ki neredeyse hepsi öyle zarar veriyor , tabi kişi öyle böyle bir sonuç aldığı için bu zararı fsrk edemiyor . Boşuna binlerce TL para ödüyor

Altay35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 19 Mart 2025, 02:12:12 »
Yazın konustugum ortopedi uzmanı, saç ekimciler prpyi bizden çaldı pazar sektörüne dönüştürdüler, ilk olarak ortopedi tedavisinde kullanıldı demişti haklı mı  evet sonuna kadar haklı hem de.

Sen kötü ekimciye gittikten sonra istersen bin tane prp, mezoterapi yaptır bir halta yaramazzz
turuncu
asuman hair - 13.06.2024 loading...🙏

Facebook Twitter Instagram