Gönderen Konu: Saç ekim merkezi önerisi ve tavsiye  (Okunma sayısı 214 defa)

Sabahaksam Bitane

• Yeni üye
  • *
Saç ekim merkezi önerisi ve tavsiye
« : 19 Mart 2025, 12:32:58 »
Herkese merhaba arkadaşlar. Yaş 29. Saç resimdeki gibi. 2-3 merkezden bilgi aldım. Medeks Asuman ve Ers. Medeks ve Ers 5000-5500 arası kapatırız dediler. Asuman 4500 ilk seans toplam 8000 greftle tamamen kapanır dedi. Açıkçası Medeks ve Ers daha iddialı geldi bana.çünkü Asuman saçları güçlendirdikten sonra 3 ay sonra ekime uygun olur dedi.  Fiyat olarak da Medeks 55 Asuman 90 Ers fiyat bilgisi almadım henüz. Sizden ricam deneyimli arkadaşlar bi yorum atarsa hem saç hem klinik tercihi için çok mutlu olurum.  :D

Sabahaksam Bitane

• Yeni üye
  • *
Ynt: Saç ekim merkezi önerisi ve tavsiye
« Yanıtla #1 : 19 Mart 2025, 12:37:31 »
Fotoğraflar

Sabahaksam Bitane

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 19 Mart 2025, 20:48:43 »
Medeks’te yaptıracağım gibi. İçime sindi. Sizlerden bi tavsiye almak isterim. Özellikle saçın potansiyeli var mı?

OnNumero

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 20 Mart 2025, 22:41:05 »
bence potansiyel var ama tedavide şart gibi .saçların çok güçsüz ve minyatürleşme hat safhada .tedavsisizde olur bir şeyler ama etkili tedavilerde uygularsan ekimle birlikte çok daha güzel sonuç alırsın.

Sabahaksam Bitane

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 21 Mart 2025, 13:53:33 »
bence potansiyel var ama tedavide şart gibi .saçların çok güçsüz ve minyatürleşme hat safhada .tedavsisizde olur bir şeyler ama etkili tedavilerde uygularsan ekimle birlikte çok daha güzel sonuç alırsın.
teşekkürler cevabınız için. dökülmeyi akışına bırakmıştım ekstra bi şey yapmadım dökülsün ektiririm 30da diye. 2 yıldır saçım da bu evrede duruyor yani dökülme devam etmiyor. tedavi için merkezle görüşüp ona göre ekim planlayacağız.

OnNumero

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 21 Mart 2025, 20:11:30 »
teşekkürler cevabınız için. dökülmeyi akışına bırakmıştım ekstra bi şey yapmadım dökülsün ektiririm 30da diye. 2 yıldır saçım da bu evrede duruyor yani dökülme devam etmiyor. tedavi için merkezle görüşüp ona göre ekim planlayacağız.

bence dökülme daha devam edecek hocam o minyatürleri sen farketmesen bile zamanla kaybedeceksin.

Sabahaksam Bitane

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 21 Mart 2025, 20:28:16 »
bence dökülme daha devam edecek hocam o minyatürleri sen farketmesen bile zamanla kaybedeceksin.
bana da öyle geliyor çünkü genetik olarak saçımın üstü düzleşek ortada bi tutam kalacağını düşünüyorum. (Anne baba tarafında o tipte saçlar). Bu durumda ikinci saç ekimini de yaptırmam gerekecek belki ilerde. Kararsızım o yüzden forumda sizlerden görüş almak benim için iyi oluyor.

chester

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 24 Mart 2025, 10:16:45 »
Bu tür açıklıklarda Ahmet Tosun ve Şahin Çelik de çok başarılı. Onlarla da bir görüş derim. Donör nasıl acaba hocam?

Sabahaksam Bitane

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 24 Mart 2025, 20:52:03 »
Bu tür açıklıklarda Ahmet Tosun ve Şahin Çelik de çok başarılı. Onlarla da bir görüş derim. Donör nasıl acaba hocam?
Dediğiniz iki yerle görüşmedim ama iletişime geçeceğim. Donöre resim atarak baktırıyorum. Direkt gidip görüşme şansım yok il dışında olduğumdan. Ama genel olarak saçın zayıfladığı dönor bölgesinden 5000 üzeri alım yapılacağını söylüyorlar. Kendi gözlemim saç kalın dalgalı ve ikili üçlü olması iyi olacak hissi veriyor. Tabii yüz yüze bu işler daha sağlıklı olur   Derdim tek seansta ön ve orta bölgede estetik bir ekim yaptırabilmek.

Kyuubi

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #9 : 24 Mart 2025, 20:59:07 »
Dostum 6 ay finasteride kullan donör bölgeni güçlendirir öyle ektir kulak üstü zayıf donorün

Sabahaksam Bitane

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 24 Mart 2025, 23:05:54 »
Dostum 6 ay finasteride kullan donör bölgeni güçlendirir öyle ektir kulak üstü zayıf donorün
onu kullanmamayı tercih ederim en azından buradan reçete edilince ;)

Facebook Twitter Instagram