Arkadaşlar herkeze merhaba yaş 27
Öncelikle belirteyim 2 yıl öncesi sümülasyon yaptırdım tepeye ondan biraz koyu duruyor gerçi
Yüzde 80’silindi
Ek Tedavim 1 yıldır finansterid (proscar 4/1) 3 aydır xpecia ve devam ediyorum ..
Gelelim konumuza 22 yaşında askerde tepede başlayan saç dökülmem kep takmaktan bi hayli döküldü askerden geldikten sonrasında genetik dökülme stres derken 3 yılda çok ağresif döküldü ve bu hale geldi 2 yıldır stabil yavaş ilerleyen dökülmem var çoğunluk tepeye olmak üzere ekim yapıldı, 1 yıldır finansterid ( proscar kullanıyorum dökülmem yok denecek kadar az kuru iken hiç saç dökülmüyor ıslak iken 1-2 tel saçları güçlendirip ekime girdim graftlerin çoğu 2-li ve 3 lü çıktı
Bursa da yaşıyorum uz.İbrahim erayhan var kararsız kaldım uzun araştırmalar sonucu Murat hocaya karar kıldım çükü homojen alım yapıyor aralara iyi giriyor ve tepe ekiminde başarılı açıları yönleri iyi veriyor son zamanlarda baya geliştirdi kendini instegram da çok iyi ekimlere imza attı görüyoruz .Bu forumda pek iyi bilmiyorlar ama kendisi Cerrahpaşa fakültesinden yetişmiş tecrübeli bir doktor ekimi kendisi yapıyor Bursada gerçekten iyi bir ekimci diyebilirim bende ileriye dönük bir ekim yaptırmak istedim dönörü fazla hırpalamadan murat hocaya teslim ettim kendimi dökülmemde aşırı olmadığı için stabil hale geldiği içinde 1.ekimi yaptırdım erken yaşlarda oldugum içinde donörü ziyan etmemem lazımdı bunun için murat hoca doğru tercih olur dedim en fazla 2 ekim olarak düşündüm 35 yaşlarda bir ekim daha şeklinde bu süre zarfında var olan saçlarımı korumak şartıyla tabii.
Bu arada fotoğraflarda açıklık belli olsun diye saçları iyice sağa sola ayırıp biraz makasla kestik bilginize..
Finansın yan etkisisine gelicek olursak cinsel istekde azalma erekte olamama unutkanlık ( çok değil ) düzenli spor yaptıgım zaman cinsel istek tam tersine dönüyor spor biraz olsa düşürüyor yan etkilerini finansa devam edicem var olan saçları korumak istiyorum en azından dth nın çok yüksek çalıstığı yaşlardayım çünkü, evlenmessem 35 -36 yaşlara kadar kullanıp 2.bir ekimle defteri kapatmak istiyorum.
2 yıldır forumu takip ediyorum çok tecrübeler edindim emeği geçen herkeze teşekkür ederim
Yorumlarınızı bekliyorum..