Gönderen Konu: Saçlarım hakkında bilgili arkadaşlar yorum yaparmısınız(vertex)  (Okunma sayısı 136 defa)

Alper1

• Hero Member
Norwood 7'ye doğru gidiyor gibisin yani en şiddetli dökülmelerden birisi maalesef. Saçının ön tarafı ne durumda şakaklar, tepeler vs.?
  • Yaşınız 23
Yardımcı olmak için yazdığım yazılar tamamen bilimseldir.

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
alnından norwood3 grade3a olursa önleri dht blocker toplamaz ru anca etkiler, bu saça ömür byu dht blocker şart yoksa gidicek 

Retrograd alopecia da var enseden dökülmüş biraz ve incelme var saç ekimide zor

Tek umudunuz dht blocker burda ömür boyu altını çizerek söylüyorum norwood 7 den kurtaracak tek şey finasterid dutasterid dökülmeniz aşırı agresif 21 yaşında norwood 7 mümkün değil gibi çok zor
Tedavim ;
Proscar sprey %0,035
Avodart(Dutasterid) Sprey %0,020 (haftada 1)
Ketokonazol %2 şampuan 2 günde 1
Hint yağı
Glutensiz laktozsuz beslenme

TAMAMEN ANDROJENSİZ BİR SAÇ DERİSİ☑️

Eizek

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Norwood 7'ye doğru gidiyor gibisin yani en şiddetli dökülmelerden birisi maalesef. Saçının ön tarafı ne durumda şakaklar, tepeler vs.?
sakaklar 2 buçuk civarı diye tahmin ediyorum evet bende nw 7 ye kadar gider diye düşünüyorum bunu durdurabilmemin bı yolu yokmudur peki

Eizek

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
alnından norwood3 grade3a olursa önleri dht blocker toplamaz ru anca etkiler, bu saça ömür byu dht blocker şart yoksa gidicek 

Retrograd alopecia da var enseden dökülmüş biraz ve incelme var saç ekimide zor

Tek umudunuz dht blocker burda ömür boyu altını çizerek söylüyorum norwood 7 den kurtaracak tek şey finasterid dutasterid dökülmeniz aşırı agresif 21 yaşında norwood 7 mümkün değil gibi çok zor
hocam özele gelebilir misiniz rica etsem

Alper1

• Hero Member
sakaklar 2 buçuk civarı diye tahmin ediyorum evet bende nw 7 ye kadar gider diye düşünüyorum bunu durdurabilmemin bı yolu yokmudur peki
Kesinlikle DHT blocker'a sıkı sıkı tutunman lazım yoksa hepsi gider. Normalde dutasterid tavsiye etmem kimseye kolay kolay ama senin dökülme şiddetin çok agresif bu yüzden dutasterid kullanman gerekiyor. Şakaklar içinde minoksidil kullanabilirsin veya şakaklardan memnunsan istersen kullanma sen bilirsin.
  • Yaşınız 23
Yardımcı olmak için yazdığım yazılar tamamen bilimseldir.

Facebook Twitter Instagram